3 idei de cadouri de la Pupa

22.12.16

Am lasat produsele Pupa separat cand am facut postarea cu ideile de cadou pentru ca stiam ca urmeaza sa primesc cateva produse de la ei si am vrut sa va povestesc separat despre ce au pregatit pentru sarbatori. Eu le-am vazut in magazin in urma cu cateva saptamani si am vrut sa va povestesc si voua despre produse pentru ca merita. Speram sa o fac mai repede, dar oricum e bine si acum, important e sa ajunga informatia la voi.

Colectia lansata pentru sarbatori este This is a love story si este inspirata dintr-o mare poveste de dragoste, iar cele patru truse sunt: un broscoi simpatic, o printesa in cautarea printului ei, o coroana regala si magia unui sarut. Preturile sunt curprinse intre 45 si 115 lei si pentru cineva jucaus sau pentru o adolescenta sunt o alegere mai mult decat inspirata.

Pe langa asta in colectia PupArt au aparut cateva truse noi, cu design foarte misto, potrivite pentru a crea patru lookuri consacrate: Classic, Smokey, Romantic si Icon. O alta idee pentru o pasionata de machiaj este editia limitata Red Queen (v-am aratat aici o parte dintre produse), care arata intr-un mare fel si este foarte eleganta. O sa va povestesc mai multe despre ea separat intr-o postare, dupa ce reusesc sa incerc produsele si sa vad cum sunt. Era sa uit sa va spun despre Make Up Kits (le puteti vedea aici), am vazut cateva variante foarte interesante si portfardurile arata super bine.


Il Principe Ranocchio este broscoiul plin de energie ce asteapta sarutul printesei lui. Are cam tot ce iti trebuie pentru a realiza un machiaj: primer, sase farduri de ochi, doua blushuri crema, o pudra bronzanta, doua corectoare, doua pudre All Over, patru rujuri, un balsam de buze, trei glossuri si o oglinda extrem de simpatica. Coroana este de fapt o pensula pentru buze, poate nu e cea mai practica trusa din lume, dar clar e extrem de simpatica si va aduce un zambet larg pe chipul cui o va primi.

Varianta pe care o am eu este 001 (mai sunt inca 5 alte modele) si costa 100 lei, insa in colectie exista si o varianta mai ieftina - 55 lei - care are acelasi design de broscoi. Iar daca nu va plac broscoii puteti sa alegeti ori coroana, ori printesa sau chiar Il Bacio de care o sa va povestesc mai jos. Prima data cand le-am vazut m-am gandit ca-s copilaroase, insa acum cand le am in fata ochilor imi dau seama ca sunt mai mult decat potrivite - uneori uitam de copilul din noi si uitam sa radem cu bucurie.


Il Bacio este cea mai mica trusa din colectia asta, costa 45 lei si contine 3 rujuri si un gloss. Vine in sase variante de culoare, cea de mai jos este 005 si mi se pare perfecta pentru iubitoarele de rujuri. Forma, culoarea si continutul n-au cum sa dezamageasca. Nu e deloc greu de luat in geanta si oglinda este de foarte buna calitate (asta am observat la toate produsele Pupa).


Am lasat la final paleta PupArt-L, varianta pe care o am eu este 011 Smokey. Pretul ei este 140 lei si are 20 farduri, o multime de alte produse (iluminator, pudre, blushuri) si o gama larga de rujuri si glossuri, astfel incat sa poata fi create multe lookuri diferite. Exista si variante mai ieftine (75 si 100 lei), dar si mai scumpe (210 si 370 lei), este imposibil sa nu gasiti ceva potrivit daca sunteti in cautarea unei palete de machiaj.


Cum vi se pare propunerile celor de la Pupa pentru aceste sarbatori? Care dintre ele v-ar bucura sa o gasiti sub brad?

P.S.: Pentru ca inca primesc intrebari legate de unde se pot cumpara produsele Pupa am zis ca e mai bine sa va reamintesc unde gasiti magazinele lor: Bucuresti (Mega Mall, Promenada si Park Lake), Timisoara (Shopping City si Iulius Mall), Constanta (City Park) si mai nou Iasi (Palas), iar in perioada asta se ofera reducere de 15% pentru cumparaturi de peste 149 lei si 20% la cumparaturi de peste 249 lei.

18 comentarii

  1. Cat sunt de frumoase! <3 Le-am vazut in magazin.
    Eu mi-as dori broscoiul :) Ce design frumos are pe interior cu oglinda fermecata pe mijloc. Love ittt!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mult imi place trusa-broscoi!
    Iti multumesc, Camelia, si pentru acest an in care m-am delectat cu articolele tale. Chiar daca nu trimit comentarii des, te citesc! Sărbători liniștite și frumoase să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase, nici eu nu mai apuc sa comentez cand citesc ceva (inclusiv la tine pe blog). Sa ai zile frumoase pline de bucurii!

      Ștergere
    2. Nu am încercat produsele pupa dar sunt o încântare pentru ochi mei sincer broscoi merita lupta cat de dragalas este .te urmăresc pe blog.fb cu drag Ciocoiu nicoleta

      Ștergere
  3. Culmea, eu nu am incercat nimic de la Pupa (cum oare?!), dar as vrea sa incerc iluminatorul si pudra matifianta! Imi place broscoiul de mor, iar pagina o urmaresc de tare milt timp!😂 te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc foarte mult sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere

  5. Vai cat de tare este broscoiul.Am crezut ca este parfum.M-ai imbolnavit cu produsele de la Pupa.Mi-a placut mult colectia Red Queen,din postarea trecuta,iar produsele din acest giveaway sunt mai mult decat apetisante.Doamne,sper sa fiu norocoasa sa castig unul,pt ca nu-mi permit acum sa-mi cumpar nimic,am alte prioritati financiare,dar poate Universul imi face cadou de ziua mea.Maybe!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am încercat încă produse de la Pupa dar broscoiul este superb și mi l aș dori foarte mult. Această pagină o urmăresc de ceva timp

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place broscoiul la nebunie, te duce cu gandul la povestile nemuritoare citite in copilarie. Farmec care nu-l mai intalnim cand crestem, dispare locul fiindu-i furat de maturitate.Nu am incercat inca produsele Pupa, mi-ar placea, dar sunt cam scumpicele pentru bugetul meu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Păcat ca nu au si magazin online. Unele produse sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat până acum produsele Pupa, dar am trecut deja pe wishlist Pupalash Mascara Energizer, pentru ca e un produs inovator, stimulează și creșterea genelor, este 2 în 1, și rimel și tratament pentru gene. PS: M-a cucerit oglinjoara aceea, arata într-un mare fel, e ca pentru prințese. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Broscoiul , cu siguranta, este preferatul meu.nicoletapasescu@yahoo.com
    Pina Colada pe Fb.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat pana acum nici-un produs,dar cu siguranta mi-as dori broscoiul haios.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat nici-un produs si mi-as dori broscoiul

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau sa testez inseamna sa castig premiu grozav. 😘

    RăspundețiȘtergere
  14. Am vazut si eu colectia de craciun in magazine, cel mai mult mi-a placut broscoiul, e tare tare funny. am incercat multe produse pupa, primele le-am cumparat de pe strawberrynet dupa ce am vazut la tine ceva. imi plac fardurile lor mult de tot. plus ca pupa are un mare plus pentru designul fiecarui lucru din colectiile lor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cat de tare e! Nu am incercat nici un produs PUPA. Si pe mine ma duce cu gandul la basm, pupi broscoiul iar el se transforma in ceva util noua femeilor. :) Mi-as dori si eu o broscuta ! 😍

    RăspundețiȘtergere