Dezamagirile din 2013

29.12.13

Un an nu poate fi complet daca nu exista si niste dezamagiri, nu? Dezamagirea e parte din viata noastra si e imposibil sa nu apara atunci cand incerci atat de multe produse (o sa ma rezum la dezamagirile cosmetice, ca daca incep sa scriu despre oameni cine stie cand termin). Nu scriu prea des despre produsele care ma dezamagesc pentru ca in general ma documentez inainte sa iau ceva si mi se intampla rar sa gasesc ceva atat de prost incat sa simt nevoie sa scriu despre asta.

Anul asta exista 3 produse care m-au dezamagit profund si m-au surprins negativ pentru ca nu ma asteptam la asta. Este vorba de noua formula de la roll on antiperspirant de la Yves Rocher (puteti citi aici mai multe detalii) - dupa ani de zile in care le-am folosit exclusiv si pielea mea sensibila n-a avut nici o problema trebuie sa recunosc ca noua formula este o mare porcarie, oja Lychee din gama Gelly Hi de la Barry M. (pe care v-am aratat-o aici) de la care aveam multe asteptari si care nu mi se potriveste deloc si nu in ultimul rand BB creamul de la REN. Am povestit aici cum mi s-au parut produsele pe care le-am incercat de la REN si n-am nimic bun de spus despre BB cream - prea parfumat, putere de acoperire mai deloc si nici la capitolul rezistenta nu sta bine deloc.


Voi ce dezamagiri cosmetice ati avut anul asta?

16 comentarii

  1. Singurul produs la care ma pot gandi e fondul de ten crema e la Farmasi. Pe tenul meu mixt se aseaza urat, evidentiaza zonele mai uscate. Oricum l-am aplicat nu merge si gata. Il combin cu un alt fond de ten si atunci arata decent, dar nimic extraordinar, pe post de corector e ok, de-abia astept sa il termin.
    Surprinzator, anul acesta am incercat produse noi, insa m-am inteles cu aproape toate (vezi exceptia de mai sus), chiar daca nu de la inceput. In cazul unor produse a trebuit sa treaca o perioada de "adaptare".

    RăspundețiȘtergere
  2. Jade, asa am patit si eu cu BB creamul, arata aiurea rau pe ten si se strangea urat, dezamagitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Crema Idealia de la Vichy, dar si samponul anti-matreata de la Vichy. In legatura cu crema, chiar aveam mari asteptari (noroc ca am ramas la stadiul de mostre, pe care le-am primit in urma binecunoscutei campanii de promovare a noului produs); fata mea ramanea unsa si lucea, nici vorba de asa-zisa stralucire (ori poate n-o mai observam eu). Plus ca foarte multe fete au ramas dezamagite de aceasta.
    Cat despre samponul tot de la Vichy (il primisem cadou de la soacra, daduse pe el destul de mult) ma si gandeam ce buna treaba va face; da' de unde, pe langa faptul ca trebuia sa-mi pun jumatate de flacon la o spalare, ca sa se simta ceva, nici nu lasa parul matasos, din contra. Cu siguranta, nu le voi cumpara nici pe una, nici pe alta.

    Desi, brandul Vichy mi-a placut dintotdeauna, dar se pare ca nu toate produsele de la ei mi se si potrivesc. :-)
    In schimb, IUBESC La Roche Posay :-D E super brandul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm.. si eu care aveam o parere buna despre roll-on-urile YR, acelea 0 orice.

    Chiar si asa, la urmatoarea comanda, voi include unul, dar altfel decat acesta de care ai pomenit tu.

    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. roll on ul de la YR il am si eu..dar inca nu l-am folosit! poate nu va intra si la mine la capitolul dezamagiri!

    RăspundețiȘtergere
  6. CC cream-ul elmiplant, cu toate ca e destul de laudat, pe tenul meu oxideaza, luceste si nu acopera nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. roll on-ul nivea invisible - sticky si fara rezistenta la transpiratie, bioten crema nutritiva de zi - nu hidrata destul pielea si imi dadea o senzatie de discomfort cand o puneam pe fata, nici acum nu pot sa imi explic de ce , apoi ar mai fi gelurile de dus i love... la care am visat o perioada lunga de timp si cand le-am vazut la promotie in dm am sarit si le-am luat, ca apoi sa ma plictisesc dupa 2 utilizari de ele,,plus ca usuca pielea. primerul de la nyx - face sa reziste mai mult machiajul si sa nu luceasca fata,insa nu acopera defectele, iar trusa de la nyx all i ever wanted nu e chiar ce ma asteptam , avand in vedere ca am mai avut farduri mono de la ei care erau foarte pigmentate- astea nu sunt asa de pigmentate plus ca trusa e mai mica decat ma asteptam. si inca o dezamagire de anul asta, balsamul de la l'oreal cel roz, nu a fost bun decat de aruncat. promit anul viitor sa fiu mai cuminte si sa nu mai cumpar produse fara sa citesc review inainte :))
    p.s. Camelia , ma asteptam sa fie mai multe dar bine ca nu au fost. ai stiut ce sa alegi mai ales cu experienta pe care o ai in spate :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia5, am avut si eu mostrele de la Idealia si mi s-au parut ok, n-am intampinat problemele de care ai mentionat tu, insa eu dupa Vichy nu m-am omorat niciodata asa ca nu stiu cum sunt restul produselor.

    FromMegWithLove, eu deloc - si am incercat 3 variante din formula noua.

    Cu Lore, nu l-am incercat doar pe asta, ci vreo 3, toate sunt la fel, dar incearca si tu - sa vezi exact daca ti se potrivesc sau nu.

    irina andreea, peste tot am citit de rezistenta ca si inexistenta, poate tie o sa ti se potriveasca, dar nu prea cred, sa ma tii la curent.

    Coconut, l-am vazut laudat pe multe bloguri, nu l-am incercat, deci nu stiu cum e.

    Simina, si eu am vrut un gel de dus I love ..., bine ca nu l-am luat :)) ar mai fi fost cateva care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele, dar nu le pot incadra la dezamagiri pentru ca doar nu mi s-au potrivit. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru mine o mare dezamagire a fost paleta de farduri de la Physicians formula . Avand alte produse preferate de la ei, m-am asteptat sa fie si acest produs la fel, dar din pacate nu a fost asa. Un alt produs care m-a dezamagit a fost oja cu textura nisipoasa (despre care ai scris zilele trecute) .Nu ma pot obisnui cu ea pe unghii , din cauza ca imi agata tot timpul si mai mult de 2 ore nu am rezistat cu ea .Sa mai spun si despre cat de greu se da jos de pe unghii? Cred ca stii deja :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anamaria, ma gandeam ca o sa ajungi sa regreti ca ai luat-o. Te inteleg cu textura ojei, eu m-am obisnuit cu ea, in seara asta intentionez sa-mi curat unghiile, deci o sa vad exact cat de mult n-o sa-mi placa. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Idealia de la Vichy, cateva oje de la Avon, sampoane Garnier m-au dezamagit insa si ceva produse no name care nu merita mentionate.Si da, roll on-ul de la Yves Rocher nu mai este cum era.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tin minte cand ai postat prima data ca te dezamageste noua formula a antiperspirantelor roll-on YR. In momentul respectiv aveam unul desfacut, pe care-l foloseam incantata, iar de atunci am continuat sa-l cumpar.
    Nu stiu de ce la tine nu functioneaza formula deo-urilor, eu nu am nimic ce reprosa, si chiar ma impac tare bine cu ele, desi eu sunt "anti" deo roll-on. Dintotdeauna am folosit Garnier spray, dar cand am citit ca al treilea ingredient este aluminium-ul am incercat sa ma "reprofilez" pe cele roll-on, iar privirea mi s-a-ndreptat catre cele YR care au 0 detoate :).
    (inca am vreo doua Garnier desfacute si nefolosite de mai bine de juma' de an)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu numai la mine, i-am pasat vreo 2 mamei si acelasi lucru mi-a zis si ea. Si mi-au confirmat si o parte din cititoare acelasi lucru, mie chiar imi pare rau pentru ca-mi placeau mult, am tot incercat diverse de atunci, insa nu m-a incantat nici unul si nu neaparat la rezistenta, dar ma mananca pielea de la ele.

      Ștergere
  13. Ca si dezamagiri persoanale ale anului trecut mentionez Body Milk In-shower de la NIVEA, care nu mi s-a parut decat o risipa de bani -pe pielea mea nu a avut niciun efect, nici de hidratare, nici de miros, nici de nimic-, apoi o alta dezamagire a fost VICHY- Idealia Life Serum care nu facea decat sa-mi inroseasca fata, probabil de la granulele alea minuscule ce le avea in compozitie, ca alta explicatie nu am gasit. Nu mi-a iritat-o, nu m-a usturat fata de la serul ala, dar oricat de mult timp asteptam dupa aplicare sa uniformizeze sau sa-si revina nuanta pielii, era fara rost.
    Iar in final, o maaare dezamagire a fost hydra vegetal de la YR. Desi iubesc YR si iubesc produsele lor, crema asta gel care promitea sa hidrateze pielea pentru 24 ore, pe mine nu ma hidrata deloc, ba chiar imi usca tenul pe frunte, pe tample si in jurul gurii. Plus ca avea un miros mult prea puternic pentru gustul meu. Mereu simt ca mirosul puternic pe fata face sa-mi irite pielea. (Poate e doar in capul meu asta :D )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am lotiunea (primita cadou) si chiar imi place, mai ales cand sunt pe fuga si n-am timp de nimic. Am incercat si eu niste mostre de Idealia Life Serum, insa n-am avut nici o problema, dar nici n-am vazut ceva bun.

      Crema nu o stiu, dar mai mult ca sigur are parfum sau alcool din ce ai spus si ala e motivul pentru care te iriti si ti se usuca pielea.

      Ștergere