Farduri Revecen

10.7.12

Va aratam acum 2 luni ca am primit pentru testare fardurile profesionale Revecen, farduri care sunt comercializate in Romania in magazinul Ramonei Chirita, make-up artist de care sunt sigura ca ati auzit. Mi-am ales 5 nuante (inclusiv un fard mat si unul cu sclipici tocmai pentru a vedea cum se comporta) si anume (de la stanga la dreapta) B242 (Chocolate Brown Pearl), 008 (Golden Pearl), 403 (Chic Wine), N507 (Purple Pearl) si B232 (Star Black Pearl).


 
Marea majoritate a fardurilor mele este reprezentata de farduri de la MAC, insa am si cateva de la Stila, Bobbi Brown, Wet'n'Wild, MUA, Bourjois si Maybelline (in poza de mai jos puteti vedea un fard Revecen comparat ca si cantitate/ dimensiune cu unul de la Stila - stanga si unul de la MAC - dreapta, iar in partea de jos am incercat sa le "asociez" cu cateva farduri MAC de care se apropie foarte bine - voi reveni la acest subiect spre sfarsitul postarii).


Fardul Revecen are 3,1 grame, iar pretul este de 33 ron (din ce am inteles exista reduceri pentru cei ce activeaza in domeniu, ca de altfel la orice firma care se respecta si lucreaza cu makeup artisti), in timp ce fardul Stila are 2,6 grame, iar cel MAC doar 1,5 grame, iar pretul ambelor este mult mai mare decat al celor de la Revecen.

Fardurile sunt foarte pigmentate (din cele incercate de mine cel negru cu sclipici este singurul la care a trebuit sa iau mai mult produs pe pensula pentru a obtine o culoare intensa), se lucreaza foarte usor cu ele si rezista foarte bine si consider ca-si merita din plin banii. Mi se par de aceeasi calitate cu fardurile mele MAC, cantitatea este mai mult decat dubla, pretul nici nu se compara, iar culorile sunt "de toate pentru toti". Le recomand cu toata increderea.


Am incercat sa gasesc in paletele mele cu farduri MAC culori apropiate astfel incat sa va faceti o idee despre cat de pigmentate sunt si cum arata nuantele si cred ca m-am apropiat destul de bine.



In stanga sunt fardurile MAC - de sus in jos: Cloudburst (singurul care este mai pigmentat decat varianta Revecen - Star Black Pearl), Satellite Dreams (o tenta mai mov decat Purple Pearl), Neutral Pink (avantajul lui Chic Wine este ca fiind mat poate fi folosit si ca blush), Amber Lights (Golden Pearl este la fel de pigmentat) si nu in ultimul rand Go (Chocolate Brown Pearl este preferatul meu din cele 5 incercate de la Revecen - in prima faza am avut impresia ca aduce mai mult cu Warming Trend de la MAC, dar nu e asa).

Chocolate Brown Pearl este preferatul meu, asa cum am spus si mai sus. Cand am facut swatchurile mi s-a parut ca aduce si cu Satin Taupe de la MAC (pe care stiu ca multe dintre voi vi-l doriti) si am zis sa le compar ca sa va faceti o idee. Satin Taupe e in stanga si Chocolate Brown Pearl langa.


Cum vi se par fardurile? Credeti ca merita banii? Ce culoare va tenteaza cel mai mult? Daca cumva le-ati incercat, sunt chiar curioasa sa-mi spuneti parerea voastra.

8 comentarii

  1. eu chiar am ala mov mai sclipicios,e superb.l-am luat la beauty expo si daca nu ma insel am si un gloss,e superb

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar m-am adus aminte,am si un ruj lichid in forma de gloss,este absolut minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca si mie tot Chocolate Brown Pearl imi face cu ochiul iar raportul calitate-pret mi se pare pretty OK. Nu stiam prea multe despre produsele lor, ma bucur ca ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din ce ai prezentat tu cel mai mult imi place chic wine, pretul mi se pare foarte convenabil, m-ai facut curioasa sa vad ce culori dar si ce alte produse mai au.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din swatchurile tale arata foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place cel violet sidefat. In general, folosesc nuante de violet pentru ochi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pot sa-ti recomand fardurile Parisax. Eu am trecut la MAC si Dior la acestea si sunt extrem de incantata. Si costa 18 lei bucata insa nu stiu ce gramaj au.
    Ingrid

    RăspundețiȘtergere