Sampon Tigi Colour Goddess

18.7.12

Am primit samponul asta pentru testare de la Carespot (gasiti aici detalii despre el - este la promotie acum la 43 ron pentru 250 ml) si descrierea mi-a adus un zambet pe fata "terapie pentru roscate focoase si brunete senzuale". Nu contine sulfati, ofera protectie termica si UV si promite ca mentine culoarea parului vopsit asa ca m-am gandit ca este perfect pentru perioada asta si am inceput sa-l folosesc imediat ce l-am primit.


Are culoarea caramelului (puteti vedea in fotografia de mai jos) si are un miros dulce, de prajituri cu caramel, miros care ramane si in par pentru o perioada de timp, dar este un miros placut, nu unul gretos, care sa ti se para greu. Asa ca daca va plac mirosurile dulci, o sa fiti incantate de samponul asta. Eu am primit ceva complimente dupa ce l-am folosit ...


Samponul curata foarte bine (de cate ori l-am folosit am avut senzatia de par care "scartaie" - la putine sampoane am observat asta) si chiar am observat ca ajuta la mentinerea culorii parului vopsit. In perioada asta de calduri excesive cand transpir mai mult ca oricand, chiar scoate din par toate impuritatile si mizeria acumulate pe parcursul zilei.

Cred ca este mai degraba potrivit unui par cu tendinte de ingrasare pentru ca eu cand l-am folosit singur (fara sa aplic ulterior balsam sau masca - l-am testat si asa tocmai pentru a vedea cum se comporta), mi-am simtit parul destul de aspru si greu de pieptanat. Daca am aplicat balsam (eu am folosit Colour Endure de la Joico), nu am avut nici un fel de problema si parul meu a ramas foarte curat si a mirosit foarte bine timp de 2-3 zile.

Nu-l recomand cuiva care are parul uscat sau care nu obisnuieste sa aplice balsam sau masca dupa spalare pentru ca s-ar putea sa curete prea mult si sa lase un par aspru, insa daca ceea ce cautati este un sampon pentru par vopsit care sa curete foarte bine si sa nu atace parul, s-ar putea sa va placa, mai ales daca folositi produse de styling care va incarca parul (chiar reuseste sa "scoata" tot din par).

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

4 comentarii

  1. il vanez de cand e la reducere si e excat ce cautam.cred ca am sa il comand, merci mult de review

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, sper sa-ti placa daca te decizi sa-l comanzi. :)

      Ștergere
  2. Super, merci mult de idee....
    M-am saturat sa ma tot vopsesc si acest produs il vad aici la mine mai mult prin saloanele de coafura si pe net.
    L-am comandat deja, aici costa 10,13euro.

    RăspundețiȘtergere
  3. gata l-am gasit la oferta plus balsam la 750 ml pe carespot , de abia astept sa incep sa il folosesc, mai am putin sampon si balsam head and shoulders!

    cristina t

    RăspundețiȘtergere