Castigatoare giveaway 3+3 & ramble scurt

31.7.12

Am citit toate comentariile voastre de la giveaway (si voi reveni cu o postare pe tema asta cand o sa am ceva mai mult timp liber) si mi-am dat seama inca o data cat de diferiti suntem: ceea ce unora le place, altora le displace total si tot asa. 

In ceea ce ma priveste si ma exprim din punctul de vedere al cititorului de bloguri, cel mai tare ma deranjeaza ca bloguri pe care alta data le urmaream cu drag au devenit bloguri de comunicate de presa si postari platite. Mi s-a intamplat de cateva ori sa nu cumpar un produs pentru ca l-am vazut laudat pe un blog care nu imi mai prezinta incredere si poate am pierdut sansa sa incerc un produs bun, dar care a fost laudat de o persoana care ma face sa am dubii si astfel in capul meu s-a nascut indoiala. Nu-mi place ca se "copiaza" postarile si de multe ori lipseste originalitatea. Si daca ma mai deranjeaza ceva este lipsa de educatie si respect (atat in exprimare, cat si in comportament), dar asta tine de fiecare in parte.

Imi place sa citesc bloguri si sunt o cititoare avida de informatii pentru ca de multe ori descopar oameni cu minte deschisa si suflet curat si asta ma face sa devin si mai curioasa in privinta celui din spatele blogului si sa-mi doresc sa-l descopar mai bine, imi place sa citesc experientele altora si sa invat din asta, dar mai ales imi place sa vad ca sunt inca colturi neatinse de "e gratis, ce conteaza ca nu mi se potriveste?", "dar cat ceri pentru asta?" si multe altele care nu-mi fac deloc placere.

Am validat 70 comentarii si random a ales-o castigatoare pe Nico. Felicitari! Astept mail cu datele pentru livrarea premiului.


4 comentarii