Ce car dupa mine in poseta?

3.7.12

De cateva zile ma tot "tin" sa fac poze si sa scriu despre ce am in poseta si intr-un final am reusit ... cea pe care o port zilele astea este una simpla bleumarin (v-am spus ca am o obsesie cu aceasta culoare in ultimele saptamani) si o puteti vedea la sfarsitul postarii.


Asadar, car zilnic dupa mine:

- portofelul (negru, de piele, simplu) luat acum niste ani dintr-un Metro din Viena - cel mai longeviv portofel pe care l-am avut - pe care daca l-as deschide v-ati speria cate chitante si bonuri fiscale poate strange o persoana in cateva zile

- agenda si un pix (obisnuiam sa tin minte tot, acum uit)

- portfardul Givenchy (pe care vi l-am aratat mai demult) - unde imi tin cosmeticele pe care nu le folosesc aproape niciodata

- un portofel mic negru (luat dintr-un 1 Banut) in care am cardurile de reduceri/ fidelitate la magazine/ farmacii/ etc.

- cheile de la masina si de la casa (lipsesc cele de la birou pe care am si un mini stick de 4 gb - nu stii niciodata cand ai nevoie sa copiezi ceva)

- tokenul si stickul de la RDS pentru net

- bricheta cu pisici si guma de mestecat (preferata mea - 5 cu pepene)

- apa termala (Vichy - primita intr-una din faimoasele cutii), dezinfectat pentru maini (Yves Rocher, cam scump, dar imi place), servetele umede si uscate

- cutia cu pastile (in care de obicei am pastilele de inima - acum lipsesc ca nu mi-am luat reteta, Nurofen Forte - care nu lipseste niciodata si niste bomboane mentolate - nu stii cand ai nevoie de o respiratie proaspata)

- telefonul (propriu si personal)


Bineinteles ca mi-am dat seama la final ca lipsesc niste lucruri: plasturii Compeed (pe care ii scosesem mai devreme sa le fac poza intrucat vreau sa scriu despre ei), ochelarii de soare (i-am uitat in masina) si MP4 playerul (scos aseara cand n-aveam somn si m-am gandit sa ascult niste muzica).

Voi ce aveti in poseta?

9 comentarii

  1. si eu car dupa mine o gramada ... totul ne trebuie , zici ca caram caramizi,dar nu trebuie sa lipseasca nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand te gandesti cate dintre ele nu le folosim niciodata ...

      Ștergere
  2. Mda, trebuie sa-mi fac ordine in poseta, tu cari putine fata de ce e la mine, am pana si o umbrela (pe care n-am scos-o niciodata de cand am cumparat-o). Si mai ales trebuie sa nu mai car cosmetice, le iau in ideea ca o sa ma machiez la birou daca nu am avut timp s-o fac acasa, dar de obicei nu le folosesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cosmeticele si eu le car inutil, in afara de parfum nu prea ma ating de altceva (o data, de 2 ori pe luna poate folosesc Blot Powder, dar atat).

      Ștergere
  3. Mie mi-au ramas ochii la cutiuta pentru pastile. Tocmai am uitat sa comand una cand am plasat comanda pe iherb (costa in jur de 0,5 dolari). Eu iau multe suplimente alimentare si mi-ar fi utila o cutiuta asemanatoare. O sa caut prin farmacii una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti in magazine gen Daiso sau astea cu 5/9 ron, cred ca eu dintr-unul d-asta am luat-o.

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu mare drag.Si eu am prostul obicei de a cara lucruri pe care nu le folosesc niciodata;de cele mai multe ori, cand plecam la un drum mai lung, ghinionul cade pe sotul meu, care de cele mai multe ori ma intreaba daca am pus si niscaiva caramizi

    RăspundețiȘtergere