Eu, mama si Bella despre .... Ivatherm

1.7.12

Asa cum va spuneam zilele trecute atat eu cat si mama am inceput sa folosim produsele Ivatherm primite in cadrul campaniei organizata de Trender "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?". Ceea ce n-am banuit a fost ca ni se va alatura si Bella in campania asta ... apa termala a devenit preferata ei! Cand ma vede dimineata ca ma duc la frigider si scot sprayul vine imediat si ridica capul sa ii dau si ei - imi pare rau ca n-am putut sa surprinda in poze mutra ei cand inchide ochii si asteapta (pe burta deja stie tratamentul pentru ca sunt ani multi de cand folosesc apa termala sa ii calmez mancarimile datorate alergiei pe care o face de la caldura).


Apa termala, asadar, ne place tuturor. Un spray este in frigider si-l folosim in fiecare dimineata inainte de aplicarea cremei si a machiajului si ori de cate ori simtim nevoie sa ne racorim putin, iar celalalt este in dormitor, pe noptiera, si atat eu, cat si Bella, ne bucuram noaptea de senzatia de racoare pe care ne-o da. Am mai spus si in trecut ca mie niciodata nu-mi lipseste apa termala din casa (si vara nici din geanta) si ma bucur ca am avut ocazia sa o incerc si pe cea de la Ivatherm, in mod sigur pe viitor o voi cumpara.


Mama testeaza gama anti-ageing UNA (crema pentru fata si cea pentru ochi) si s-a declarat incantata de la prima utilizare. I-a placut ambalajul (mereu spune ca par niste produse dintr-o gama de lux si ii dau senzatia de rasfat), textura cremelor este perfecta pentru perioada asta (recunosc ca le-am incercat si eu, curiozitatea a fost prea mare si tind sa fiu de acord cu ea), cremele intra imediat in piele si lasa tenul hidratat si cu o senzatie de prospetime. Sunt curioasa ce rezultate va avea in timp, o sa va tin la curent.


Eu am ales sa testez gelul spumant purifiant Ivapur si exfoliantul purifiant delicat (stiam ca tenul meu va avea nevoie de ajutor in perioada asta cu calduri excesive cand transpiratia imi va da batai de cap si tenul meu se va revolta) si cred ca am facut cea mai buna alegere. Ambele produse imi plac (chiar daca mirosul gelului Ivapur nu ma incanta) si mi se par foarte bune. Am cateva cosuri micute si ocazionale (care cred ca se datoreaza caldurii si hormonilor), insa in rest tenul meu arata bine si este catifelat si luminos. 

Ma bucur ca am ales sa particip la campania asta pentru ca toate cele 5 produse mi se par bune si asa am avut ocazia sa ma conving de ce insemna de fapt brandul Ivatherm (experienta anterioara ma lasase nehotarata si fara o parere clara) si ce pot face produsele lor. O sa continuam sa testam produsele si o sa revin cu reviewuri.

Un comentariu

  1. Felicitari mamei tale pentru ca te ajuta sa testezi ceea ce crede ca i s-ar potrivi
    Si eu ca si Bella apreciez foarte mult Apa termala
    Lotiunea Micelara imi cam lasa fata lipicioasa de aceea intotdeauna o clatesc
    Restul nu am folosit
    Felicitari pentruca ai ales sa participi la campanie

    RăspundețiȘtergere