Preferatele din Iulie

31.7.12

Mai sunt cateva ore si se termina si luna asta, asa ca nu vreau sa ratez ocazia sa va arat produsele pe care le-am folosit cu placere luna asta (in zilele cand am ales sa ma machiez pentru ca au fost multe zile cand am ales sa-mi las tenul sa respire).


Am ales Estee Lauder Cyber White UV Power Protector SPF50/PA++ pentru a-mi proteja tenul de soare, dupa care am aplicat primerul That Gal de la Benefit si m-am intors la Mat Lumiere de la Chanel (care cred ca face fata binisor la caldura cu care ne luptam in ultima vreme). Am folosit Undercover Pot-2 de la Laura Mercier (atat concealerul, cat si corectorul, pe care l-am fixat cu pudra din acelasi produs) ca sa-mi ascund semnele de revolta ale tenului la vremea de afara. 

Blushul folosit a fost Sertao de la NARS pe care am ales sa-l folosesc cu pensule 187 de la MAC (dupa o lunga vreme in care nu m-am atins de ea), iar ca iluminator am ales unul lichid de la MAC - Glimmershimmer in nuanta On The Town. Pe buze am ales un produs care "zacea" prin sertarul meu de ceva vreme, editie limitata de la MAC - Strobe Kiss Tinted Lip Conditioner Stick SPF15 (hidrateaza foarte bine, dar ma deranjeaza parfumul). Cam asta a fost machiajul meu de zi cu zi.

Am folosit in ultimele 2 saptamani mostrele de la Paula's Choice de care v-am spus pe blog si pe Facebook (ambalajele sunt la gunoi de ceva zile deci nu aveam ce sa va arat in poze) si sunt incantata de cele din gama Skin Balancing (cleanserul, tonerul si gelul BHA 1% mi-au placut in mod deosebit, intentionez intr-o buna zi sa le iau in varianta full size) - asa incat azi am profitat ca e ultima zi de oferta si mi-am mai comandat 2 seturi de mostre. Le-am incercat si pe cele din gama Resist si mi-au placut, dar nu m-au incantat ca cele din gama Skin Balancing.

As mai fi putut pune o poza in care sa va arat ceai cu gheata (am baut cantitati industriale in ultimele saptamani), samponul si balsamul de la VO5 (urmeaza review zilele urmatoare), apa termala Ivatherm, o tona de bratari (obsesia lunii) si multe alte nebunii care mi-au facut zilele mai frumoase, dar n-o fac.

2 comentarii

  1. Am avut si eu produse Estee Lauder,am fost foarte incantata de ele.Ivatherm inca nu am folosit dar intentionez.Sunt faine toate produsele pe care le-ai folosit luna asta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. demult vreau sa incerc that gal,am auzit numai de bine.pup,o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere