Gel spumant purifiant Ivapur

11.7.12

Folosesc acest produs de mai bine de 3 saptamani de cand a inceput campania Trender si, desi nu imi plac produsele de acest gen (l-am ales tocmai pentru a ma obisnui sa folosesc astfel de produse) si nici nu-mi place mirosul acestui gel (asa cum nu mi-a placut nici mirosul lotiunii micelare de la Ivatherm), a ajuns in rutina mea zilnica si il folosesc de 2 ori pe zi (dimineata si seara) si imi place foarte mult.


Il aplic pe fata umeda si masez pana face spuma, dupa care clatesc cu apa din abundenta. Este nevoie de o cantitate mica de produs pentru intreaga fata (dupa mai mult de 3 saptamani de folosire, de 2 ori/ zi, nu stiu daca am consumat 20% din produs) si consider ca face exact ceea ce promite: indeparteaza machiajul, curata fata si regleaza secretia de sebum.

In perioada asta cu calduri excesive care ne-au innebunit tuturor tenul, mi-a fost de un real folos deoarece tenul meu este curat, nu s-a iritat deloc de la transpiratie (ceea ce mi s-a intamplat in alti ani in perioada asta), nu mi-au aparut cosuri si as zice si ca a reusit sa-mi tina zona T intr-o stare multumitoare pentru vremea cu care ne confruntam.

Pretul este de 45 ron pentru 250 ml (care estimez ca-mi vor ajunge 4 luni) deci nu mi se pare scump tinand cont de perioada pentru care imi va ajunge. Ma bucur ca l-am ales pentru ca imi face placere sa-l folosesc (trecand peste partea cu mirosul cu care deja m-am obisnuit) si daca nu descopar un alt produs mai bun ca el, in mod sigur il voi cumpara pe viitor pentru ca chiar m-a convins in cadrul acestei campanii.

2 comentarii

  1. Si mie mi-ar trebui asa ceva, l-ai comandat de pe site-ul lor?Este un real ajutor mai ales la ce viata zbuciumata avem

    RăspundețiȘtergere