Apa demachianta pentru ten si ochi Yves Rocher

9.7.12

V-am aratat apa demachianta de la Yves Rocher intr-o postare acum cateva saptamani cand am cumparat-o si am primit cateva cereri sa ii fac review, ceea ce si voi face astazi intrucat am folosit-o suficient cat sa am o parere despre ea si sa pot spune daca imi place sau nu ... da, imi place.


De ce imi place? Are o textura foarte interesanta - gel incolor, curata foarte bine machiajul (inclusiv mascara), este foarte blanda si nu agreseaza deloc tenul (este recomandata si pentru ochii sensibili si pot sa spun ca sunt de acord), nu are parabeni si nu necesita clatire (tenul chiar ramane curat si hidratat dupa folosire).

Ce nu-mi place? Mirosul! Nu stiu sa-l definesc sau sa identific elementul care nu-mi place, dar nu-mi place, desi nu te-ai astepta de la asta de la un produs cu albastrele. Nu ma deranjeaza atat de mult incat sa nu folosesc produsul, insa mi-as fi dorit sa aiba un miros mai placut.

Apa demachianta curata foarte bine si este nevoie de o cantitate mica pentru a curata tenul si ochii, asa ca produsul o sa va tina o vreme. Eu am folosit-o si singura pentru a indeparta machiajul, insa am folosit-o si dupa un demachiant crema in zilele in care stiam ca tenul meu este incarcat de la produsele folosite. In ambele cazuri consider ca si-a facut treaba bine.

Pretul este de 22 ron pentru 200 ml, insa am vazut-o la oferta asa ca puteti s-o luati si mai ieftin. 

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

6 comentarii

  1. interesant review. as vrea sa imi spui daca aceasta apa demachianta contine alcool.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o am si eu, contine benzyl alcohol. sper sa nu se supere Camelia ca am raspuns.

      pe mine uneori ma irita usor, dar nu mereu si nu pot sa-mi dau seama de ce. ce-i drept am pielea foarte sensibila, dar de ce nu ma irita tot timpul?!

      Ștergere
    2. Ma bucur ca ai raspuns; si eu tot cu ten sensibil, dar nu m-a iritat deloc. :)

      Ștergere
  2. Trebuie sa recunosc ca apa demachianta nu am folosit pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit-o, dar sunt multumita de brand in general.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea mi-a placut,ma ustura ochii de la ea,nu stiu cum se face ca mai e si pentru ochii sensibili:)) si nici a albastrele nu miroase mai nici un produs din gama de demachiante cu albastrele :P

    RăspundețiȘtergere