Mario Badescu Healing Cream

13.7.12

Am cumparat crema asta in primele luni ale anului, profitand de un voucher de 50% reducere, astfel incat am platit 53 ron pentru 14 ml. Citisem multe pareri despre ea si m-a convins "extraordinar de eficient impotriva dermatitelor" si faptul ca se lauda ca accelereaza procesul de vindecare in cazul tenului iritat. Cand am vazut insa cum arata si am simtit mirosul (este pe baza de sulf), n-am mai fost asa incantata si am folosit-o de 2 ori si am uitat de ea. Insa recent am inceput s-o folosesc impreuna cu Control Cream (faimosul lor produs anti-roseata) tot de la Mario Badescu si a fost altceva.


In momentul in care am inceput s-o folosesc, tenul meu era iritat (lateralele nasului erau dovada vie si dureroasa - zona era rosie, ustura destul de rau si se descuama foarte rau - a unei dermatite aparute in urma contactului cu o pereche de ochelari de soare). Cele cu ten sensibil stiti cum nimic nu ajuta si trec saptamani bune pana vezi o ameliorare, asa am patit si eu. Ma chinuiam de mai bine de 3 saptamani si nici un tratament nu dadea rezultate, asa ca am zis ca n-am nimic de pierdut daca o incerc ...


Am folosit crema seara pe toata fata deoarece imi simteam tenul iritat, iar dimineata am folosit in acelasi mod Control Cream si in 3 zile (da, 3 zile, nu exagerez cu nimic) zonele uscate si rosii erau complet vindecate. Asta in conditiile in care ma chinuisem mai bine de 3 saptamani cu uleiuri si creme de la dermatolog care nu au facut nimic.

Asta s-a intamplat acum mai bine de 2 saptamani si de atunci folosesc una din cele 2 creme zilnic (ori seara, ori dimineata, in functie de cum imi amintesc) si, desi a fost asa cald si am transpirat si ma asteptam sa ma irit, nu am mai avut nici un fel de iritatie pe fata. Nu exista zone rosii, uscate sau piele care sa-mi dea senzatia de mancarime.

O sa fac un review si pentru Control Cream maine, insa va spun sincer ca nu stiu pe care dintre ele s-o recomand pentru ca folosite impreuna au facut pentru mine ce n-a reusit nici un alt tratament. Daca aveti piele sensibila si sunteti "victima" dermatitelor de contact si nici un tratament nu a functionat, s-ar putea ca astea 2 produse sa fie minunea pe care o asteptati.

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

Trimiteți un comentariu