Mama ... despre UNA si .. altele

27.7.12

Mama foloseste crema de fata si cea contur ochi din gama anti-ageing UNA de la Ivatherm de mai bine de 4 saptamani si este incantata de produse. Are 56 de ani, ten normal fara probleme majore, cateva riduri la ochi si gura, destul de pronuntate, dar in ultimii ani tenul ei a inceput sa-si piarda elasticitatea si pare destul de tern.


De la inceput s-a aratat incantata de ambalaj (flacoanele airless din sticla ii dau senzatia ca foloseste produse dintr-o gama de lux si totul seamana a rasfat, iar pompa ii permite dozarea potrivita a cremelor) si de la prima folosire mi-a spus ca cele 2 creme ii plac foarte mult. Textura cremelor este foarte usoara, au un miros placut si le aplica prin masaj usor, astfel incat intra imediat in piele (am citit cateva pareri despre crema de ochi ca ar intra destul de greu in piele si am incercat si eu cele 2 creme intr-o seara si n-am intampinat problema asta - depinde de nevoile fiecarui ten si ceea ce unuia i se pare foarte bun, altcuiva poate sa nu ii priasca deloc). 

Primele efecte au fost o piele hidratata si catifelata, insa dupa 4 saptamani de folosire ridurile de sub ochi nu mai par asa adanci (nu sunt efecte miraculoase, insa se vede o imbunatatire), pielea se simte mai elastica, iar efectul general este unul de ten mai odihnit si luminos, iar mama se declara incantata ca le-a primit si a avut ocazia sa le testeze.

Campania organizata de Trender si Ivatherm s-a desfasurat sub sloganul "Ce lucruri imparti cu femeile din viata ta?" si eu incerc mereu s-o fac pe mama parte din activitatile mele pentru a o scoate din rutina in care a intrat si pentru a-i arata ca in viata trebuie sa te bucuri de lucrurile care ti se intampla si sa incerci sa traiesti cu intensitate fiecare moment. De cele mai multe ori este destul de greu pentru ca mama este (si a fost intotdeauna) o fire pesimista, dar eu incerc ... uneori imi iese, alteori esuez cu succes. Se cheama viata, nu?

Voi ce impartiti cu femeile din viata voastra?

3 comentarii

  1. Aici nu este Ivatherm si din cautarile pe google se pare ca doar la voi in ro este. Sincera eram curioasa de aceste creme. Fiica mea traieste in Spania si deci contactul cu ea este sporadic ceea ce ne lipseste la amandoua.
    Una este emailul si alta "real life".
    Fii fericita ca o ai aproape si ai grija de ea asa cu tot cu succese sau esuari.
    O zi buna va doresc la amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Util postul. Si mama mea cauta o crema eficienta pentru ridurile din jurul ochilor, doar ca nu suporta texturile grase (gen Nivea Q10). Dupa cum ai spus, aceste doua creme au o textura usoara, asa ca se incadreaza in cerintele mamei mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca viata cu problemele ei a adus o pe mama ta la stadiul de a fi o fire pesimista,oricum ma bucur tare mult ca ai ocazia mereu sa fii atenta cu ea si sa rasfeti asa cum poti tu!:*

    RăspundețiȘtergere