La inceput de saptamana ...

23.7.12

Aveam planuri mari pentru astazi, dar ... a inceput aiurea rau saptamana asta, m-am enervat de dimineata din cauza unor incompetenti de la una din companiile de telefonie mobila (inca am o stare de greata cand ma gandesc) care nu au procesat o plata si am pierdut mai mult de o ora la telefon incercand sa le explic ca greseala le apartine in totalitate si sa reactiveze serviciile pe care le restrictionasera. Timp pierdut aiurea, nervi inutili, probleme care au degenerat din faptul ca nu aveam acces la niste servicii achitate cu mai bine de o saptamana in urma, clienti nervosi si tot asa ... s-au dus toate planurile mele pentru azi ... am ajuns la concluzia ca in tara asta daca nu tipi si nu ameninti nu poti rezolva nimic. Trist ...

Asa cum va spuneam sambata pe Facebook am fost la un tratament de rejuvenare faciala la o clinica (o sa va povestesc despre asta zilele urmatoare) si am discutat cu un medic dermatolog care mi-a lasat o impresie foarte buna si ma gandeam ca ar fi interesant sa fac un interviu cu dansa pe baza intrebarilor puse de voi (sunt sigura ca fiecare dintre noi are o problema de piele la care ar vrea sa aiba si parerea unui profesionist). Cum vi se pare? Sunteti interesate?

Intrucat mai e o saptamana pana la ziua mea o sa dau startul unui giveaway pe blog cat de curand si daca vreti sa participati va trebui doar sa va exprimati parerea sincera despre blogurile pe care le cititi, ce va place, ce nu va place, ce credeti ca trebuie schimbat sau ce alte subiecte ar prezenta interes pentru voi.

Sa aveti o zi frumoasa in continuare si o saptamana asa cum va doriti!

13 comentarii

  1. un interviu ar suna foarte fain,mai ales daca e genul de om care are rabdare si chiar isi da interesul in a oferi un raspuns cat mai complex.la multi ani de pe acum iar in ceea ce priveste blogurile din ziua de azi pot spune doar atat: 1 din 10 bloguri sucks !

    RăspundețiȘtergere
  2. Super :X Ar fi extraordinar interviul , as vrea sa stiu cum combatem porii dilatati :) La multi ani de pe acum si imi plac majoritatea blogurilor dar exista o lipsa de inspiratie sunt momente cand vad doar palete sleek , numai wet &wild , ivatherm ....no me gusta :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre porii i-am pus si eu cateva intrebari (am o prietena care are probleme), in mod sigur o sa discutam si problema asta in interviu.

      Ștergere
  3. Interviul pare interesant mai ales daca medicul dermatolog va fi sincer si la intrebarea :"Care crema va ajuta intradevar ptr "lifting" dupa o varsta mai inaintata in afara "bisturiului?" ptr ca eu din cate am incercat totul a fost temporar, tendinta de "cadere" persista. Iar in privinta blogurilor este intradevar trist, poti distinge 3 categorii: 1.produse cosmetice, testari si alte alea 2:retete culinare atat de multe ca ti se taie foamea si 3: icoane si alte alea. Rar am intalnit un blog unde sa simti o inima pusand, o farama de suflet, chiar daca autorul scrie sub pseudonim. Sorry ptr comentariul meu asa de lung, dar ai vrut o parere nu?
    Nu ma deranjeaza daca nu il publici ptr ca stiu ca l-ai citit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am inteles de ce ai crezut ca nu voi publica comentariul, ti s-a intamplat pe alte bloguri? Explicatia pentru lipsa de fermitate a pielii este lipsa colagenului (pe care dupa o anumita varsta, pielea noastra il produce in cantitati tot mai mici) - asa ca intuiesc ca raspunsul va fi ca poti ajuta tenul cu tratamente care sa stimuleze productia de colagen (de genul celuia de care am scris eu azi), dar ramane sa vedem si raspunsul medicului. Nu cred ca ne va spune de vreo crema minune.

      Ștergere
  4. Este o ideea buna interviul cu medicul dermatolog pe baza intrebarilor noastre.M-ar interesa mai multe informatii despre tenul gras/ mixt, creme de fata pentru acest tip de ten care sa matifieze si sa dea un aspect mai sanatos al tenului( cu adevarat) nu doar pe eticheta produsului, si daca exista o sansa reala ca persoanele cu porii dilatati sa scape definitiv de ei sau macar sa-i micsoreze vizibil si cum, ca am incercat diverse metode si nu am reusit... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana, sigur vom discuta despre problema porilor, in privinta excesului de sebuum exista multi factori care influenteaza acest aspect, insa o sa incerc sa discut si despre asta.

      Ștergere
  5. M-ar interesa sa citesc un interviu cu doamna doctor. Daca ai putea, te rog, sa intrebi despre psoriazis localizat la nivelul scalpului. As vrea sa stiu un tratament cu rezultate pe termen lung (tratament naturist sau medicamentos). Am cautat ffff mult un tratament pentru aceasta boala, dar nu am gasit nimic care sa ma multumeasca. Am fost la diversi dermatologi, dar degeaba. Iar pe internet sunt foarte putine informatii in acest sens
    Iti doresc la multi ani de pe acum ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa discut si de psoriazis pentru ca stiu ca este o problema de interes pentru mai multe persoane.

      Ștergere
  6. Stai calma , oricum nu rezolvi nimic daca te enervezi...Asa-i la noi :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia astept interviul! Mai ales informatii despre porii dilatati si puncte negre. Referitor la bloguri, nu ma pronunt pentru ca am si eu unul si e haotic rau :) dar mie imi place...deocamdata :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. PS: La multi ani fericiti! :)

    RăspundețiȘtergere