Shopping & gifts

14.7.12

Am primit vineri un plic cu mostrele cumparate de pe siteul Paula's Choice cu 3 euro (transport inclus). Oferta tine pana la sfarsitul lunii, asa ca daca vreti sa incercati produsele este o ocazie foarte buna. Cand am comandat eu, setul Resist Anti-Aging (pe care intentionez sa-l iau zilele urmatoare) nu era disponibil asa ca am ales varianta Skin Balancing pentru ten normal/ mixt/ gras. 


Din cauza caldurii am iar probleme cu picioarele umflate (afectiunea cardiaca fiind vinovata) asa ca mi-am luat (din nou) sprayul pentru picioare de la Scholl, pe care ma bazez mereu sa-mi racoreasca picioarele obosite. Nu mai stiu cat am dat pe el ca am facut mai multe cumparaturi in ziua respectiva si n-am retinut, dar merita.


De pe ebay mi-am luat 2 glossuri: Buxom (nuanta Lili) cu efect de marire a buzelor (am mai avut nuanta Rosie care mi-a placut la nebunie) si Moisturising Sun Gloss - Golden Beauty Sun Defence (nuanta Amber) de la Helena Rubinstein, pe care stiu sigur ca l-am mai avut intr-o vara si mi-a placut.


Mama m-a tot auzit cum laud samponul si balsamul Gloss Me Smoothly de la VO5 si ca vreau sa le incerc si pe cele din gama Nourish Me Truly, asa ca mi le-a facut cadou. Nici nu pot sa va spun cat de curioasa sunt dar mi-am promis ca nu mai incep nimic pana nu termin ce am acum in baie.


Si pentru ca nu mai e mult pana la ziua mea, am primit un cadou (in avans) de la un prieten care a revenit pentru o scurta perioada in tara. Atat bratara, cat si inelele, sunt ceea ce as fi ales si eu, asa ca o sa le port cu placere.


11 comentarii

  1. Cum am citit pe blogul tau despre oferta celor de la Paula`s Choice, cum am sarit sa-mi comand niste mostre. Skin Balancing mi-am comandat si eu pentru ca am tenul gras. Bine, prima data nu am inteles bine oferta si am sarit sa umplu cosul cu mostre de fond de ten, baza de machiaj, exfoliante, am verificat cand aveam 5 mostre si shippingul era 15 euro:) Asa ca am recitit oferta si mi-am dat seama de greseala, doar cele 3 seturi erau la free shipping. Multumesc ca ne-ai impartasit si noua oferta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Camelia,

    Spune-mi te rog frumos, ca nu am prea inteles, mostrele le vor trimite prin posta sau prin curier? Mersi frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru mostrele PC se platese card sau ramburs? In cate zile ajung si ce gramaj au?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In avans cu cardul, nu stiu timpul exact - 10 zile aproximativ, au gramaj diferit (de la 1 la 4 ml in functie de produs).

      Ștergere
  4. Buna Camelia, imi poti spune te rog cum ai facut sa nu-ti adauge taxa de livrare? e vreun cod, ceva? ca eu nu reusesc sa comand cu transport gratuit asa cum scrie pe site. Mersi! Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti comanda un singur set de mostre la 3 euro cu livrare inclusa, daca ai mai pus si altceva in cos au pus taxa de transport.

      Ștergere
  5. Multumesc! ai dreptate, imi alesesem 2 seturi de mostre din cele 3 tipuri disponibile.

    RăspundețiȘtergere