Gel exfoliant Ivapur

16.7.12

Gelul exfoliant a fost cel de al doilea produs ales de mine in cadrul campaniei Trender si l-am ales pentru ca intotdeauna mi-au placut exfoliantele/ scruburile de fata si, desi folosesc si acum exfoliant chimic, niciodata nu-mi lipseste din baie un produs de acest gen. Se pare ca in campania asta am fost inspirata in alegerea produselor pentru ca si acesta, ca si gelul spumant purifiant de care am scris zilele trecute, imi place.


Vine intr-un tub de 100 ml (pretul de 40 ron mi se pare cam maricel pentru un produs de acest gen, mai ales ca pe piata sunt produse mult mai ieftine care fac acelasi lucru) si este un gel de culoare bleu cu particule exfoliante delicate, care face exact ceea ce promite: elimina impuritatile si celulele moarte.

Eu il folosesc de 2 ori pe saptamana si il aplic prin miscari circulare pe tenul umed, insistand pe zonele cu probleme (in cazul meu zona T si barbia). Este nevoie de o cantitate mica pentru toata fata (eu cobor cu produsul si pe gat si pe decolteu - asa am facut intotdeauna) si imi simt pielea curata si luminoasa. Intotdeauna dupa ce-l folosesc aplic crema hidratanta deci nu pot sa spun ca simt ca-mi usuca pielea pentru ca nu am avut timp sa observ asta.

Mi se pare un produs foarte bun si destul de delicat, potrivit tenul meu (chiar daca contine parfum - un posibil iritant) si imi face placere sa-l folosesc. Nu stiu daca am sa-l cumpar pe viitor datorita pretului, intrucat am folosit in trecut produse la fel de bune si cu un pret mai mic.

7 comentarii

  1. Nu am folosit nici un produs Ivetherm momentan care sa ma dea pe spate,dar ma bucur ca ti se potriveste.Te pup si iti doresc un inceput de saptamana cat mai placut!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce alte exfoliante la preturi mai mici ai incercat si ti-au placut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat multe de-a lungul timpului, imi vine in cap acum cel cu caise de la Yves Rocher pe care l-am luat de multe ori la oferta, o sa ma gandesc ce mi-a mai placut.

      Ștergere
  3. Draguta ai un blog award de la mine :D
    http://brilliant-beauty4u.blogspot.ro/2012/07/liebster-blog-award-interviu-cu-mine-d.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi spui si mie te rog ce exfoliant chimic folosesti si de unde l-ai luat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Paula's Choice 2% BHA Liquid - gasesti 2 postari despre el pe blog.

    RăspundețiȘtergere