Revlon ColorStay Ultimate Liquid Lipstick - 075 Nude

4.7.12

De cate ori nu ne-am dorit un ruj care sa reziste pe buze ore intregi si sa nu ne mai facem griji ca se strange la colturi sau ca se sterge si arata oribil? Ultimate Liquid Lipstick de la Revlon se apropie de ceea ce imi doresc eu de la un produs de acest gen, dar nu e perfect si are si el punctele lui slabe ... nuanta pe care am primit-o eu este 075 Nude si puteti sa cumparati produsul de pe blogul Revlon Make-Up.


Ce-mi place? Culoarea este cea pe care o vezi in tub, aplicatorul este perfect, arata pe buze exact ca un ruj desi are o textura lichida si rezista destul de multe ore.


Ce nu-mi place? Imi usuca buzele (inainte de aplicare intotdeauna folosesc balsam de buze pentru a-mi pregati buzele si chiar si asa seara imi simt buzele uscate si au nevoie de o ingrijire suplimentara).

Il recomand? Da, daca aveti un eveniment la care trebuie sa arati impecabil si sa nu va faceti griji ca vi se intinde/ dispare rujul. Nu, daca ceea ce cautati este un produs pe care sa-l folositi in fiecare zi (pentru ca usuca buzele destul de rau).

Ati incercat rujurile lichide ColorStay de la Revlon? Cum vi s-au parut?

2 comentarii