Giveaway 3+3

25.7.12

De ce 3+3? Are mai multe semnificatii ... dar sa zicem ca de data asta inseamna doar ca am ales 3 produse full-size si 3 produse in varianta mini pentru a le oferi uneia dintre voi, produse care imi plac si de care m-am gandit ca aveti nevoie vara asta pentru a va simti bine si a va bucura de tot ce are viata sa va ofere.

Premiul este format din fardul Rosebud de la Il-Makiage, untul de corp cu avocado si masline de la Thai Spa, lotiunea iluminatoare Artificial Light in nuanta Prism de la Smashbox si 3 mini produse de la Yves Rocher (gel hidratant Hydra Vegetal, Sexy Pulp Ultra Volume Mascara si gloss Sexy Pulp nuanta Rose Beige)


Ce trebuie sa faceti ca sa le castigati? Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti 3 lucruri care va plac/ va deranjeaza/ doriti sa le vedeti pe blogurile de beauty din Romania si inca 3 lucruri care sa faca referire stricta la blogul meu (ce va place/ ce nu va place/ ce lipseste/ etc.). 

Deci ... lasati un comentariu (sincer, ca asta e si scopul) cu 6 raspunsuri: 3 legate de blogurile de beauty si 3 legate strict de blogul meu, comentariu in care sa-mi spuneti ce va place, ce nu va place, ce ati vrea sa vedeti, ce a ajuns sa va deranjeze in blogosfera. Daca urmariti blogul prin GFC si ati dat like paginii de Facebook a blogului puteti primi o sansa in plus daca la sfarsitul comentariului imi lasati numele/idul cu care urmariti/ ati dat like.

Giveawayul este deschis pana pe 30.07 la ora 13:30, iar pe 31.07 voi anunta castigatoarea (voi face lista cu comentariile lasate - nu uitati de extra sansa oferita pentru urmarirea blogului prin GFC si pe Facebook) care va fi aleasa cu random.org (prefer sa aleg asa pentru ca mi-e greu sa decid care comentariu merita mai mult decat altele).

46 de comentarii

  1. acum sunt foarte multe bloguri de beaty, dar imi place ca unele scriu si despre experiente de viata, care poate ajuta cititorul, te invata sa faci diverse produse acasa, cum ar fi masti pentru par, fata etc., review-urile imi plac pentru ca sunt o gramada pe piata si ai de unde alege
    imi place felul tau de a scrie, review-urile sunt utile si detaliate, mai multe postari cu outfit-uri
    gfc Hermina
    fb Hermi Blue

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,imi plac blogurile de frumusete pentru ca ma ajuta sa mi imbunatatesc tehnica de machiaj,aflu lucruri noi si ma orientez in alegerea unui produs cosmetic in functie de parrerile bloggeritelor. La blogul tau imi plac reviewurile,modul de exprimare si retetele..in special:Salata de cartofi cu somon afumat si ceapa verde.Este yummyyyy.FB&GFC:TENDER CARMEN MARILENA.PUP

    RăspundețiȘtergere
  3. 1-nu-mi plac fotografiile aranjate , tre buie sa vedem cat mai natural pt o parere corecta
    -nu-mi place obligativitatea de a posta pe blogul propriu concursuri
    - imi plac blogurile cu articole cat mai diverse..daca vad 20 postari numai cu oja...ma plictisesc
    2- nu-mi placa ca nu stiu cum arati :)
    - imi place ca sunt diverse
    - as vrea sa vad si tinute
    gfc-coco
    fb-oprea cami

    RăspundețiȘtergere
  4. Hello! In primul rand imi plac blogurile de beauty care imi ofera informatii care nu le gasesc la primul search pe google, ceva din experienta proprie, care prezinta produse care chiar le-au incercat. De asemenea intr-un blog de beauty pe mine ma atrag foarte mult si pozele:d nu numai porlologhia:d si imi place cand un blogger face reclama unui alt coleg pe propriul blog:D Legat de blogul tau, imi place cel mai mult faptul ca abordezi subiecte diferite nu numai beauty sau make-ep, ai reviews-urio, pareri personale, sfaturi:x Si eu am un blog personal si incerc sa invat ce e mai bine de la cei mai buni! Good luck & hugs <3

    RăspundețiȘtergere
  5. buna! imi place sa citesc tot ce e nou ,am invatat de la voi blogaritele multe lucruri utile ,imi place blogurile de beauty ,deoarece am ce invata ,mias dori sa vad poate si hainute ,ador review-urile de orice fel , nu iubesc fotoshopul prefer naturaletea . invat retele noi care nu leam facut in viata mea si imi es super bine . nu am blog insa admir si respect munca ce o depun tu si cei din breasla ta ,felicitari . fb : nicoleta ciocoiu gfc: claudia_mami

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!Nu`mi plac blog`urile in care fetele ridica in slavi anumite produse,doar pt a primi produse.Nu`mi plac acele concursuri cu N reguli si cu obligatia de a urmari blogul prin gfc,etc.(sincer eu nu ma prea pricep la chestiile astea prea mult,si de cele mai multe ori am zis pas concursurilor,chiar daca anumite produse imi placeau si sunt blog`uri care le urmaresc zi de zi).i Imi plac blog`urile a caror postari sunt diverse.Si acum despre blogul tau.Sa trecem la treaba!:))Un singur lucru nu`mi place si incep cu el..ca nu te-am vazut niciodata:(.E singurul blog in care am 100%incredere in ceea ce scrie despre un anumit produs(cu toate ca sunt in general produse cu un pret mult prea ridicat pt bugetul meu)dar imi place ca totul e la obiect.Imi place sa te citesc pt ca am simtit prin postarile tale ca esti un om bun,care iubeste animalele mult.Nu as vrea sa schimbi nimic la acest blog,doar sa adaugi uneori cate o fotografie cu tine.Sa o tii tot asha si la cat mai multe postari.Zeyya
    Mail:o_scumpik_86@yahoo.com
    Fb:Dana Daniela

    RăspundețiȘtergere
  7. Citesc multe bloguri de beauty, pentru ca ma intereseaza acest domeniu. Imi place sa am grija de mine si sa aflu noutati din acest domeniu.
    Acesta cred ca e unul dintre aspectele care-mi plac la genul acest de bloguri.
    Imi schimb, imi displace total cand vad postari pline de greseli gramaticale. Mi se pare o lipsa de respect fata de cititorii tai, o insulta adusa inteligentei lor.
    De asemenea, nu-mi plac blogurile de beauty care recomanda numai produse scumpe. Nu toate ni le permitem. Mi se pare normal sa recomanzi si alternative mai ieftine, cred ca exista produse bune si la un pret mai mic.
    Referitor la blogul tau, imi place ca impartasesti cu noi si clipe din viata ta, retete. E frumos sa putem cunoaste omul din spatele randurilor pe care le citim, sa-i descoperim putin personalitatea.:)
    Uite, chiar as vrea sa vad si poze cu tine!:D
    Cred c-ar fi interesant daca ai avea o rubrica in care sa prezinti un produs testat mai scump si unul mai ieftin, sa le compari si sa ne spui care ti s-a parut tie mai bun.
    Si as mai vrea sa ne prezinti si articole vestimentare care-ti plac tie.
    Sper ca am raspuns la toate intrebarile.:)
    Sa ai o zi senina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna!
    Datorita unui articol scris de tine recent, am intuit semnificatia/motivatia acelui "3+3" si-mi place!:)
    - Referitor la blogurile de beauty, in general:
    1. Imi plac urmatoarele aspecte: review-urile (ma pot documenta temeinic astfel inaintea achizitionarii unui produs), ideile inspirationale in privinta vestimentatiei, unele articole cu tenta (mai mult/mai putin) personala caci putem sa invatam din experienta altora, puntea de comunicare dintre blogger si cititorii sai (atunci cand cel dintai stie sa o creeze!)...
    2. Imi displace sa vad articole scrise cu greseli de ortografie, sa vad atitudine "de cartier", sa fie laudate produse diverse numai pentru faptul ca au fost obtinute pentru testare/prin sponsorizare, sa nu existe feedback atat din partea cititorilor cat si din partea posesorului blogului...
    3. Nu stiu ce mi-as mai putea dori sa vad, exista o mare diversitate in tematica aleasa de catre bloggeri!
    - In ceea ce priveste blogul tau (pe care eu il citesc constant fara a respecta acea regula a feedback-ului, imi asum!):
    1. Imi place ca ai o maniera directa, transanta, de a iti exprima parerea; imi place ca nu eviti sa arati ca te mai si superi uneori, adica iti exprimi emotiile si sentimentele; imi place nota personala pe care o are blogul tau; imi place modul in care consideri sa structurezi un review; imi place ca de fiecare data, dar absolut de fiecare data cand vad "tema" blogului (asa se cheama?!), cercurile/sferele redate de aceasta ma fac sa ma gandesc la "globuri" de inghetata :)) - sunt copil, stiu; imi place ca, de regula, pentru giveaway-uri pui conditii diferite, conditii-altfel decat alte bloggerite, imi place ca se simte foarte bine faptul ca, in spatele acestei pagini, exista o persoana, exista un om!
    2. Imi displace faptul ca, uneori, produsele prezentate depasesc ca valoare posibilitatile bugetului meu; poate ca tind/risca unele articole sa fie putin prea ample!
    3. Chiar vreau sa vad in continuare ceea ce am vazut pana acum; mi-ar parea deplasat sa spun "as vrea asta, as vrea..." atata timp cat e vorba despre blogul tau si tu decizi ce prezinti aici...Noi citim; ne place, revenim, nu ne place, nu ne intoarcem!
    GFC: ilda76
    FB: Felicia Ilie

    Numai bine!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. veronica picioroaga25 iulie 2012 la 16:05

    hello!
    gfc: veronica
    fb: veronica picioroaga
    ce-mi place la bloguri: reviewurile -ma ajuta destul de mult la alegerea unor produse ptr mine., imi plac pt. ca strang pe langa ele o comunitate de fete cochete care-si impartasesc din secrete:-) si 3. ma tin la curent cu noutatile in materie de beauty si nu numai.
    ce-mi place la blogul tau? ei, de la tine am aflat de multe produse de beauty faine, de peste hotare :-)) si am deja o mare lista de incercat! Imi place felul in care scrii, ca nu bagi orice porcarie daca nu ai nimic de zis..si...informatii noi mai aparte..nu stiu cum faci de esti asa la curent cu toate:-)) super fain! tine-o tot asa! :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. 3lucruri despre blogurile de beauty:
    - am invatat foarte multe in domeniul make-up ului de la ele
    -deseori cand vad un produs laudat pe un blog,am tendinta sa-l cumpar si nu de putine ori am constatat ca blogul respectiv ridica in slavi produsul,doar pentru ca era primit spre testare
    -imi place ca atunci cand comand un produs online ,dau un search pe google si gasesc swatch uri cu acestea si in special ,ador la rviewurile pentru fond de ten,corector,pudra,poze cu before&after.

    3lucruri despre blogul tau:
    -mi-as dori sa ne dezvalui mai multe din latura fizica:)
    -aador postarile tale despre "viata" in general si recunosc ca asta m-a facut sa te citesc..Si acum imi amintesc cum plangeam la postarea despre catelusa de la serviciul tau,sau despre Ricky si ador modul tau de povestire a faptelor,tindandu-ma cu sufletul la gura pana la finalul postarii,chiar daca nu ai imagini,iar gandurile "curg" in 200 de randuri:))Cred ca asta e o calitte mare pentru un blogger..
    -intodeauna mi-au placut giveawayurile tale pentru originalitate si pentru ca nu ne "obligi" sa postam pe blog,sau sa strangem 5000 de likeuri pe facebook:))

    te urmaresc prin gfc:letsmakeadiva
    fb:lets-make a-diva

    RăspundețiȘtergere
  11. 1:reviewurile sunt foarte interesante
    2:as dorii sa vad articole despre par si scalp
    3:un blog super dragut
    multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  12. gfc: irina
    fb: irina olteanu
    raspunsurile sunt simple si, evident, intercorelate.
    1. nu-mi plac greselile gramaticale(aici nu ma refer la litere duble sau lipsa) ci in special la liniute puse aiurea.
    2. nu-mi place rozul in exces din blogosfera beauty. ce daca suntem fete?!
    3. nu-mi plac review-urile pline de incantare, pentru produse pe care nu le-ai folosi nici pt caine
    la blogul tau imi place:
    1.evident, ca nu ai greseli gramaticale:)
    2. ca nu este roz
    3. ca esti profesionista si sincera, chiar si cu produse scumpe, pe care altii poate le-ar ridica in slavi

    RăspundețiȘtergere
  13. Am blog de aproape doi ani si urmaresc bloguri de doi ani si ceva, asa ca as zice ca am ceva experienta.
    Despre blogurile romanesti as avea de comentat urmatoarele:
    1. s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, ceea ce e bine, pe de o parte, pentru ca descopar fete care au ceva de zis, dar ma enerveaza pentru ca multe dintre ele scriu prost (forma si continut) si sictiresc eventualii sponsori. Sper ca selectia naturala isi va spune cuvantul in privinta acestora.
    2. nu-mi plac opiniile exagerate, nici pozitive, nici negative. Un produs foarte bun poate fi prezentat ca atare, fara exagerari care sa agaseze cititorul.
    3. multe bloggerite s-au dovedit a fi prietenoase si saritoare, m-am si imprietenit cu cateva, ceea ce ma bucura.

    Despre blogul tau am o parere foarte buna, este printre primele pe care am inceput sa le citesc. In plus, am si castigat cate ceva aici, asa ca iti sunt si recunoscatoare.
    1. imi plac review-urile tale, gratie tie m-am indragostit de Revlon Superlustrous si am comandat produse Tresemme
    2. unele articole de suflet au ajuns exact acolo
    3. tema blogului mi se pare cam septica, am impresia mereu ca sferele sunt globule rosii, nu stiu de ce. Oricum, nu am obiectii majore la ea.
    In rest, te urmaresc ca Sadie, iar pe FB ai un like de la Adina Mb.
    Spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce nu-mi place la blogurile din romania?
    -multe prea multe produse laudate, doar pentru ca au fost primite spre testare. sau haine la niste preturi exorbitante si calitate indoielnica din acelasi motiv laudate
    -mult prea multe posturi identice, si aici nu ma refer numai la produse, ci si la modul de abordare, sau posturile tag cu replici copiate si penibile
    -in schimb am invatat si multe, sa nu mai cumpar compulsiv si sa vad daca chiar mi s ar potrivi un produs si sa i citesc incredientele
    Ce-mi place la blogul tau?
    -pareri realiste despre produse, cum ar fi nu tot ce e scump e bun
    -postari diversificate, desi mi ar placea mai dese
    - si probabil una din putinele care si raspund la comentarii si mailuri
    -blogul unde am descoperit siteuri ca strawberry , carrespot:) o adevarata bucurie :)
    gfc Iulia Tanase
    fb Iulia Tanase

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi plac blogurile care au postari cat mai diverse, atat experiente de viata cat si lucruri ce tin de beauty, fetele care dau sfaturi pentru toate buzunarele si care stiu sa accepte si o parere critica sau un alt punct de vedere.

    Imi place ca ne povestesti sau scrii si despre altceva decat beauty, ca daca nu ai nimic de zis , nu zici si ca esti sincera sau asa pari.

    Am dat like cu numele Roxana Serban

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce imi place la blogurile de beauty: Sunt foarte variate in postari de tot felul si unele chiar organizeaza concursuri constant, daca inainte ma aruncam la primul fond de ten pe care puneam mana acum nu mai fac asa ceva :D, unele bloguri stiu sa-si atraga cititoarele cu postari cat mai diverse.

    Ce-mi place la blogul tau: Postarile sunt foarte ok, la subiect si folositoare; blogul tau este oglinda sufletului tau si asta se resimte in mesajul pe care vrei sa-l transimiti noua, citioarelor; nu as schimba nimic la blogul tau.

    GFC: Madalina
    Fb: Dinu Florina

    RăspundețiȘtergere
  17. Blogurile in general din Romania :
    - Imi place ca Romania incepe sa aiba tot mai multi bloggeri , desi majoritatea sunt aici numai pentru GA.
    - Nu imi place lipsa de originalitate , cred ca am mai zis dar era o perioada cand toata lumea scria despre sleek , wet'n'wild , titania etc.
    - Cu toate astea imi place sa descopar bloggerite friendly , care sunt pasionate de ceea ce fac.

    Despre Blogul tau :
    - Imi place ca faci review-uri complete , la produse mai mult decat folositoare
    - imi plac posturile acelea day in photos
    - la tine am vazut rochia aceea superba albastra , care acum nu mai e la Esponge in outlet militari ( doar pe maro , dammit!)

    GFC: Andra Malin
    Fb: Andra Malin

    RăspundețiȘtergere
  18. gfc:jane(janeta_20072001)
    fb:janeta janet
    ce-mi place la bloguri: reviewurile -ma ajuta destul de mult la alegerea unor produse si ce imi mai place tratamente naturale facute la indemana oricui pentru par ten unghiute .Despre blogul tau ce pot spune imi place asa cum este si imi place tot ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna!
    GFC: Simon Alexandra
    FB: Simon Alexandra Ioana

    Raspunsul 1 :D
    NU imi place blogosfera romaneasca deoarece (din cate am observat), macar jumatate din ea este SUPERFICIALA, RECE si REA! De asemenea, nu imi place faptul ca unele poze sunt modificate (un ochi cunoscator stie), si, sa nu uit, nu imi place goana asta dupa produse si reviewurile foarte superficiale si seci.

    Raspunsul 2 :)
    IMI PLACE BLOGUL TAU pentru ca, pentru mine, este un coltisor privat, intim, unde pot citi cuvinte scrise din inima.. Imi place ca ne prezinti lucruri si intamplari din viata ta privata si felul tau de a 'povesti', de a scrie! :) Nu prea ma dau in vant dupa template, dar Nu ma deranjeaza, revin cu drag pe blogul tau!

    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna :) Mie cel mai mult imi plac review-urile, conteaza foarte mult sa citesc o parere buna pe un blog de beauty a unui produs, inainte sa-l cumpar, imi plac si postarile de tip NOTD, pentru ca ador unghiutele si manichiura si-mi place sa vad ofertele, produse noi aparute..
    Prin urmare si la tine imi plac review-urile, chiar ma ajuta uneori, imi place noua rubrica: my day in pictures..si ce-as vrea eu? unghiuteee :))) muulte unghiute (eu am impresia ca toata lumea are o obsesie ca si mine)

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC: Amy

    In ultimul timp, se poate observa o imbunatatire in blogosfera romaneasca, dupa parerea mea.In general imi place sa citesc review-uri realiste, sincere, si vad ca majoritatea bloggeritelor scriu astfel de reviews, de exemplu au curajul sa spuna atunci cand un produs nu este ok, chiar daca el a fost oferit de o firma pt testare/publicitate, ceea ce este de apreciat.De asemenea, imi plac si postarile de tip NOOT si OOTD pt ca sunt multe fete pe aici care au stil, dar in limita bunului simt, fara exagerari si vulgaritati.Cel mai mult ma deranjeaza ca aproape pe toate blogurile pe care le citesc au aparut postari de tip 'my week/day in pictures'.Nici nu stiu ce ma deranjeaz mai tare: ca pozele sunt facute ca 'sa fie', ca sunt facute cu Instagram si sunt de o calitate proasta(da, am si eu smartphone, dar nu mi-a placut niciodata aplicatia asta!) sau ca am inceput sa vad pe 3 din 5 bloguri poze cu mancare, bauturi, orasul meu, cainele meu, etc.
    Cat despre blogul tau, imi sunt foarte dragi review-uile super-sincere, posturile de tip haul( my guilty pleasure), dar si retetele pe care le postezi.Dupa cum scriam mai sus nu prea imi plac postarile de genul 'my day in pictures', dar ai o bila alba pt faptul ca nu faci pozele cu instagram:)).Si o micuta dorinta as avea: sa faci mai multe postari de tip DIY ca tare imi placeau!

    RăspundețiȘtergere
  22. Am descoperit recent blogul tau si din start m-am abonat la noutati. Treptat citesc si din arhiva, in functie de cum e treaba la job :p.
    Ce imi place la blogul tau este ca, asa cred eu, te reflecta ca persoana, sincer, la obiect, placut de citit. De schimbat inca nu stiu ce as schimba pentru ca nu l-am citit pana la capat. Deocamdata nu am ce obiecta. As vrea sa te vad mai des cu diferite costumatii, insa poate nu ai chef mereu sa te pozezi, inteleg.
    In ceea ce-i privesc pe altii/altele, nu citesc destul de multe bloguri. Renunt imediat la unul care este superficial (numai poze cu persoana in club/mall, parc, s.a.m.d.)si din care nu pot invata nimic. Ce-mi plac la acest bloguri ca am invat multe despre cum sa ma pun in valoare, pe locul intai, pentru a putea avea grija de cei dragi, aflu lucruri noi despre vitamine, importanta somnului si a ingrijirii personale: mers la sala, cosmetica, tuns regulat varfuri. Cred ca la unele bloguri lipseste o atitudine profesionista, mai putin aplecata spre ce furnizorii care le dau produse gratuit pentru articole favorabile.
    GFC: cipiana
    O zi buna si racoaroasa!

    RăspundețiȘtergere
  23. Cand eram mai mititica, nu prea dadeam importanta chestiilor legate de "beauty" - in sensul ca nu ma interesa cum ma machiam/imbracam intr-o zi obisnuita, sau chiar la o petrecere, si nu imi pasa de "ce este la moda". Acum vreun an mi-am schimbat 'preferintele', iar primele bloguri pe care am inceput sa le citesc au fost cele ale strainilor. In urma cu cateva luni, am incercat sa descopar si pasionatele de 'beauty' din Romania - pot spune ca am avut o placere deosebita sa descopar ca si la noi exista bloguri exceptionale. Si ca sa raspund la intrebare, imi plac review.urile sincere, si 'OOFD'urile, pentru ultimele avand un fel de "slabiciune". Machiajul este o arta, si de aceea consider ca sfaturile de pe bloguri credibile sunt de mare ajutor pentru cei incepatori, asa ca mine.

    Blogul tau l-am descoperit de curand. Imi plac review.urile tale, care dau o nota de seriozitate blogului. Faptul ca aduci la cunostinta unele lucruri noi, folositoare pentru fete este de asemenea de apreciat (de exemplu, acea cupa menstruala de care chiar nu auzisem pana in prezent). De asemenea imi place ideea posturilor "My day in pictures" si sper sa vad cat mai multe in continuare.

    Toate aprecierile mele! Bafta in continuare cu blogul si o zi frumoasa!

    GFC: Wrinkled Silk
    Facebook: Denisa Gherghel

    RăspundețiȘtergere
  24. Salut! Mai intai, multumesc pentru initiativa.
    Acum , sa.mi astern gandurile:
    Despre bloguri in general:
    -imi plac review.urile (desi uneori se pierd in detalii despre ambalajul frumos pentru a masca produsul prost), postarile de tip haul, notd.urile...
    -reiau ideea: imi displac review.urile bune la produse nu tocmai bune, doar de dragul de a le promova ca asa a fost vorba in contractul de sponsorizare (vezi BB cream-ul de la Garnier)
    -as vrea ca unele bloguri sa aiba un ton mai personal, mai cald, mai prietenos.

    Despre blogul tau:
    -bila alba pentru postarile "de viata", cele cu poze, cu retete culinare
    -daca ar fi sa schimb ceva, ar fi template-ul blogului
    -as vrea sa vad mai multe postari cu swatch-uri pentru oje; ce sa fac, am o noua pasiune :D. Nu.mi trebuie modele complicate ca n.am indemanare, dar apreciez cand descopar o oja noua si faina. :) Si cum exista song of the day la tine, as vrea sa existe si movie of the week. Asta, bineinteles, daca iti plac filmele. Sau macar un top 10, eu sunt mereu in cautare de filme bune. ;)

    RăspundețiȘtergere
  25. Scuze, am uitat GFC si FB: Papadiile Ruxandrei.

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi place tot ce tine de frumusete,asa ca sunt o fidela cititoare a blog-urilor de beauty.Imi place sa citesc despre experientele altor fete in materie de beauty si nu numai.Mi se pare ca sunt de foarte mare ajutor,poti invata sau experimenta multe lucruri noi.La blog-ul tau imi place faptul ca esti originala,ai stilul tau,imi plac tare mult review-urile si my day in pictures.Mi-ar placea mai multe retete.
    gfc:Nico
    fb:Nicoleta Agache

    RăspundețiȘtergere
  27. In blogosfera imi place multitudinea de informatii pe care o aflam si multe tutoriale din care invatam lucruri utile. Nu imi place faptul ca mult prea multe fete isi fac blog cu scopul de a primi produse gratis, nu scriu din placere si ne putem indoi cu usurinta de sinceritatea lor....Mi-ar placea sa vad si articole mai diferite care sa starneasca curiozitatea, sa schimbe modalitatea clasica de a prezenta un produs...sa fie diferita.

    Blogul tau imi place pentru ca e mai special, are o nota mai personala, ne face sa ne simtim mai apropiate de tine, nu am gasit nimic care sa imi displaca :)
    Insa mi-ar placea sa vad si cateva machiaje sau outfit-uri, sa te cunoastem mai bine si prin intermediul fotografiilor :)

    Pupici :)

    GFC : Dya
    FB : Dya Cosmetice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac blogurile de beauty pt pot citi review-uri inainte de a cumpara ceva, ca pot invata lucruri noi si ma pot inspira in alegerea machiajului, a tinutelor, etc.
      Bloful tau e minunat, dar daca ai cerut defecte: as vrea sa stiu mai multe despre tine, sa publici mai multe poze si tinute pt. diferite ocazii speciale din viata ta.
      Am dat like cu numele Madalina Buscu.
      mail: mitrutz_maddy_2007@yahoo.com

      Ștergere
  28. 3 lucruri
    care imi plac: diversitate mare in postari, multe produse despre care pot sa citesc si care fac parte din categorii de pret diferite, haul cu ce si-au mai cumparat fetele - inspirational si mai aflu de reduceri si de unde imi pot cumpara anumite produse.
    care ma deranjeaza: prea multe postari "platite" in care nu stiu cat e adevar si cat a contat cadoul in exprimarea parerii, giveaway-uri aiurea, cu produse de proasta calitate si care sunt putin penibile la un concurs si oamenii care comenteaza aiurea in tramvai.
    pe care vreau sa le vad pe blogurile de beauty din Romania: fotografii mai bine facute, acasa, nu luate de pe net, review-uri mai complete la anumite produse, detalii mai exacte despre magazine si locuri de unde putem cumpara produse bune la un pret mai decent.
    3 lucruri la blogul tau:
    ce imi plac: Nici nu pot spune exact, imi place totul, este singurul blog la care revin constant, il citesc cu mare placere, este aproape de sufletul meu.
    ce nu imi plac si ce lipseste? Nu cred ca e ceva ce nu imi place la blogul tau, asa cum spuneam este blogul meu preferat !
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  29. 1.La blogurile din Romania urasc faptul ca sunt laudate multe produse doar pt.ca au fost primite gratis tocmai pt.astfel de chestii...plus ca sunt foarte multe greseli de ortografie (nu e cazut tau !), dar sunt si bloguri frumoase la care apreciez postarile despre fashion si despre cum sa te machiezi. Ceea ce as dori sa vad pe blogurile de beauty din Romania este cat mai multe poze reale facute chiar de proprietara blogului cu machiaje si nu numai!
    2.Despre blogul tau ce sa zic? Este minunat...de foecare data cand iti citesc postarile simt caldura cu care le scrii si cat suflet pui in tot ceea ce faci...ai un suflet bun si asta se vede din ceea ce scrii si felul in care scrii. Imi place totul la blogul tau ...este complet zic eu din toate punctele de vedere de aceea nu pot sa-ti scriu despre ceva ce nu-mi place...iar ceea ce as dori pe viitor este sa ai cat mai multe postari !!! Multumesc pt acest concurs minunat!
    Like fb: Buhas Ioana iar gfc: Buhas Ioana. :*

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna!
    -Ce imi place la blogurile din Romania este ca pot gasi multe informatii despre produsele pe care nu le-am incercat dar as vrea sa le incerc si astfel ma pot decide mai usor. Nu imi place ca exista bloguri care sunt pline de greseli gramaticale si daca faci vreo observatie se supara. De asemenea nu-mi plac blogurile care isi atrag cititoarele prin GA-uri si nu prin calitatea postarilor. Mi-ar place sa vad mai multa diversitate si sa nu se repete atat de mult review-urile la produse, de exemplu la paletele Sleek, la BB cream-ul Garnier etc.
    -La blogul tau imi place ca este diversificat. Nu imi place ca nu te-am vazut niciodata :D. Pe viitor mi-ar place sa te vad si sa realizezi niste postari de tip OOTD!
    Te urmaresc prin GFC cu numele de ade si pe facebook am dat like cu numele de Adeline Ade.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  31. Blogurile din Romania:
    - nu imi place faptul ca sunt laudate produse slabe doar pt ca au fost primite gratis pt asta - vreau o parere sincera si realista
    - nu suport greselile de ortografie
    - imi place faptul ca postarile sunt diverse, se abordeaza multe teme - machiaj, unghii, haine

    Ce imi place la blogul tau:
    - faptul ca esti realista si sincera, nu lauzi un produs decat daca merita
    - ca pui suflet in postarile tale si asta se simte
    Ce as mai vrea la blogul tau:
    - mai multe tinute
    - postari NOTD :D

    gfc: Catalina
    fb: Catalina Maria S

    RăspundețiȘtergere
  32. Blogurile din Romania:
    - nu imi place faptul ca sunt laudate produse scumpe doar pt ca au fost primite gratis - vreau o parere sincera si realista, doar testezi produsul
    - nu suport greselile de ortografie (nu e cazul tau)
    - imi place faptul ca postarile sunt diverse, se abordeaza multe teme - machiaj, unghii, haine

    Ce imi place la blogul tau:
    - normal, faptul ca nu lauzi un produs decat daca merita
    - ca pui suflet in toate postarile tale si asta se simte
    Ce as mai vrea:
    - mai multe tinute
    - postari NOTD

    gfc: Catalina
    fb: Catalina Maria S

    RăspundețiȘtergere
  33. Salutari.

    O sa incep cu blogurile din Romania si paginile de fb care tin de beauty.
    Ce nu imi place:
    1. Nu imi plac copilele de 14-16 ani care habar nu au sa scrie o propozitie corecta in limba romana, care nu au varsta corespunzatoare pentru a folosi anumite produse in cantitati mari si des si isi fac pagina/blog doar pentru a fi in trend.
    2.Nu imi plac fetele care fac review-uri pro pentru produse, si nu spun parerea adevarata.
    3. Nu imi plac persoanele care nu raspund la intrebari, carora daca l ceri un sfat si nu esti din blogofera lor, nu te baga in seama.

    Ce imi place:
    1. Imi plac blogaritele educate, care scriu adecvat, care prezinta un produs cu pareri pro si contra.
    2. Imi plac blogaritele care organizeaza concursuri reale si frumoase. Nu agreez concursurile cu like de exemplu pentru ca deseori castiga cineva care nu merita ,dar care are mii de prieteni pe fb , in retea.
    3. Imi plac femeile blogarite trecute de o varsta,care nu mai sunt adolescente. Marturisesc ca sunt mama, gospodina, muncesc, norocul meu ca am butoane aici sa tastez :)) si imi face mare placere sa citesc o femeie matura.

    Despre blogul tau:
    -Imi place cum arata, e de o culoare calda, si destul de simplu.
    -Imi place ca ai reviewuri dese, le consider cele mai utile postari.
    -Si imi place ca mai arunci cu cate o postare despre gatit. Eu sunt mega fan gatit, am si pe fb un folder mic cu ce am putut poza.

    Cam atat am avut de zis.
    Succes fetelor si bafta in continuare cu blogul.

    RăspundețiȘtergere
  34. Citesc bloguri de beauty pentru ca doresc sa ma perfectionez in aplicarea machiajului,pentru a ma informa despre produse pe care doresc sa le folosesc insa sunt neincrezatoare in rezultatele acestora si imi plac postarile despre retete pentru masti de par, de fata..
    La blogul tau imi plac postarile acelea day in photos, review-urile care sunt folositoare si deasemenea modul in care scrii
    gfc:Corina
    fb:Corina Pantiru

    RăspundețiȘtergere
  35. Heii ,
    Cel mai mult imi place ca fiecare blog de beauty , din cate stiu eu sunt foarte aranjate si totul e bine organizat ceea ce face ca vizitatorul s-a poata intelege cat mai multe lucruri din acel blog.
    Ce nu imi place este faptul ca nu prea exista diversitate desi asta lipseste si ar trebui sa se scrie despre mai multe lucruri legate de beauty nu numai sa te axezi pe un singur lucru.

    La blogul tau imi place modul in care scrii si e foarte ordonat ceea ce ajuta vizitatorul . Faci o traba buna !

    RăspundețiȘtergere
  36. Despre blogurile romanesti:
    nu imi plac review-urile false, nu imi place sa introduc diverse cuvinte ca sa las un comentariu, nu imi place sa caut casuta pt gfc pe la sfarsitul paginii.
    Despre blogul tau:
    imi place faptul ca nu ai greseli gramaticale, ai opinii sincere, imi place diversitatea temelor abordate.
    gfc LiLi
    fb Diamond Dust

    RăspundețiȘtergere
  37. Despre alte bloguri:
    -nu imi place ca nu se anunta castigatorii la cancursuri la data la care se spune
    -imi plac rewiew-urile despre cosmetice
    -as vrea sa vad mai multe detalii despre cum se folosesc anumite produse
    Despre blogul tau:
    -imi plac postarile,concursurile si numele blogului
    -imi mai place culoarea si aspectul(ordonat)
    FB:crystyna nichita
    GFC:ionelia cristina nichita
    E_MAIL:inncristina@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Voi spune ce nu-mi place la blogurile de beauty: Nu-mi place cand se axeaza doar pe exemple de machiaje, doar pe manichiuri sau doar pe review-uri (de fapt nu-mi plac titlurile care mi se par trase la indigou si care nu ma fac sa citesc deloc :Review x, review y, pentru ca nu-mi starnesc curiozitatea)
    La blogul tau apreciez ca e diversificat si mi-ar placea sa vad si postari fashion. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  39. Am comentat din placere, nu ma inscriu la concurs :D

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna! Referitor la alte bloguri:
    1. Imi plac reviewurile, deoarece ma pot documenta cu privire la un produs.
    2. Nu imi plac acele caractere pe care trebuie sa le introducem dupa ce scriem un comentariu. (Cred ca se cheama "Cod Capcha", sau cam asa ceva. Stiu sigur ca e sacaitor.)
    3. Nu imi plac persoanele care isi dau cu parerea despre anumite produse, chiar daca nu stapanesc prea bine limba romana. In aproape fiecare articol trebuie sa gasim cate o greseala.
    Referitor la blogul tau:
    1. Imi place ca faci reviewuri destul de des.
    2. Imi place ca pe langa posturile despre beauty, mai faci si alte genuri de postari, cum ar fi "My day in pictures" sau postari culinare.
    3. Imi place ca nu faci greseli gramaticale , si pui suflet la fiecare postare.
    GFC: Lcapsuna
    Facebook: Larisa Vallentina

    RăspundețiȘtergere
  41. La blogurile de beauty imi place faptul ca atunci cand vreau sa imi cumpar un produs mai intai ma documentez si citesc review-urile facute de persoane care le-au incercat si astfel imi pot face o parere despre respectivul produs. Nu imi place faptul ca majoritatea blogaritelor au impresia ca daca nu lasam comentarii la articolele postate, de fapt nu le citim, nu este adevarat, eu nu obisnuiesc sa las comentarii insa citesc cu drag multe bloguri :).
    Nu imi place cand unele blogarite schimba data de anuntare a unui concurs fara a ne anunta...
    La blogul tau:
    - imi place ca ai postari diversificate
    - imi place ca ai casuta de cautare, ceea ce ajuta foarte mult atunci cand am nevoie sa gasesc mai usor un articol
    - mi-ar place sa stiu cum arati :)

    GFC: ANdreea
    Facebook: Andreea Popa

    RăspundețiȘtergere
  42. Despre alte bloguri imi place foarte mult ca se fac review`uri despre cosmetice, care ma ajuta foarte mult in alegerea unui produs care sa se potriveasca cu pielea mea, marul meu etc. Imi plac enooorm OOTD`urile , doarece astfel vad si eu de unde isi cumpara fetele haine, descopar noi site`uri.E super!
    La blogul tau imi place mult backgroundul, insa nu imi prea place aspectul blogului, ai putea incerca ceva mai diverit..imi plac concursurile pe care le organizezi, imi place cum scrii,cum explici diferite lucruri,nu imi plac postarile despre gatit-inteleg ca te axezi pe mai multe domenii, nu doar cele de beauty.
    GFC: Carmen
    Facebook:Fierascu Carmen
    Email: tic.tac23@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. gfc Andreia Daniela
    In primul rand pe mai toate blogurile imi plac rewiurile
    dar nu imi plac cele care sunt facute de dragul de a scrie ceva pe blog .
    imi place ca am invatat sa ma machiez mai bine , de cand urmaresc fetele cu bloguri
    imi plac blogurile cu teme diverse de abordare , nu doar un singur subiect



    La tine imi place in primul rand numele blogului
    imi place ca abordezi diverse teme de dezbatere ,
    imi place ca spui lucrurilor pe nume
    imi place ca la concursuri ,pui lumea la treaba si nu doar 2 reguli simple de dat un like sau mai stiu eu ce..


    sa nu imi place ceva , nu stiu inca nu am gasit asa ceva..fiecare fata iti face blogul dupa bunul plac si in asa fel incat sa placa lumii , mie imi place deci nu am ce sa comentez

    RăspundețiȘtergere
  44. 3lucruri despre blogurile de beauty:
    - am invatat foarte multe in domeniul beauty
    -deseori cand vad un produs laudat pe un blog,am tendinta sa-l cumpar si nu de putine ori am constatat ca blogul respectiv ridica in slavi produsul,doar pentru ca era primit spre testare
    -imi place ca atunci cand comand un produs online ,dau un search pe google si gasesc swatch uri cu acestea si in special ,ador la rviewurile pentru fond de ten,corector,pudra,poze cu before&after.

    3lucruri despre blogul tau:
    -mi-as dori sa vad fotografii cu tine
    -imi place mult cum povestesti intamplarile care te-au marcat, starnesti imaginatia
    -intodeauna mi-au placut giveawayurile tale pentru originalitate si pentru ca nu ne "obligi" sa postam pe blog,sau sa strangem 5000 de likeuri pe facebook

    night_monik789@yahoo.com
    GFC: Bla Blu
    Fb: Mon Monica

    RăspundețiȘtergere
  45. Salut. Am inceput sa urmaresc blogul tau si subiectele abordate sunt exact pe gustul meu. PUP

    RăspundețiȘtergere