Castigatoare geanta Victoria's Secret & ramble cu zambet

2.7.12

Mereu reusesc sa-mi complic viata si sa ma pun singura in situatia de a fi nevoita sa aleg intre lucruri/ raspunsuri care imi plac cu adevarat. Asa am facut si de data asta, citesc de mai bine de o ora comentariile lasate la ultimul giveaway (inca n-am inteles de ce au fost atat de putine inscrieri, caldura v-a blocat imaginatia?) si ma invart intre 3 povesti care m-au facut sa zambesc, dar sa zambesc asa larg ...

... recunosc ca zambetul mi-a aparut azi noapte cand mi s-a intamplat ceva ce-mi doream, desi era aproape imposibil de realizat. Si, nu, nu mi-am dorit ceva pentru mine, mi-am dorit sa pot aduce un zambet pe chipul cuiva si sa ii transmit niste ganduri frumoase. Si s-a intamplat pentru ca bine a spus Raluca si sunt total de acord - "Cand iti doresti ceva cu tot sufletul, Universul comploteaza pentru tine". 

Asa ca azi am zambit toata ziua (si mi s-au mai intamplat 2 lucruri frumoase, insa am sa va spun de ele alta data) si povestile voastre m-au facut sa zambesc si mai larg. Va multumesc pentru ca ati decis sa impartasiti o bucatica mica din sufletul vostru cu mine si sa dati forma unor dorinte.

Din pacate trebuie sa ma limitez la o singura castigatoare si mi-e greu s-o fac insa am sa aleg povestea care mi-a transmis caldura, emotie si dorinta. Si cea care a reusit asta este ... andra katerina!

Felicitari si astept datele tale pe mail. Sper sa-ti placa geanta si sa te faca sa zambesti de cate ori o vei purta!

11 comentarii

  1. andra katerina2 iulie 2012 la 17:56

    Sunt atat de fericita! Iti multumesc mult, eu sunt plecata la munte si ieri am reusit sa ma adun putin si sa-mi gasesc timp pentru o povestioara. Nu puteam rata un concurs de genul acesta, de creatie, dar nu prea aveam incredere in mine. Iti multumesc mult, mult, de tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari castigatoarei

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari andra! f frumoasa povestea ta, mi-a placut ff mult..|

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand participi la un concurs, astepti cu nerabdare rezultatul, chiar daca nu-ti dadeai multe sanse de castig. Eram chiar in parc cu baietelul meu, il dadeam in leagan si curiozitatea m-a impins sa dau o noua cautare pentru a afla rezultatul concursului. Am simtit o strangere de inima cand nu mi-am vazut numele, si exact cand mi-am ridicat privirea din telefon, langa noi, pe leagan, s-a asezat un baietel de 8-9 anisori. Privirea mi-a ramas atintita pe unul dintre papucii lui, care radea catre mine, adica era desfacut in fata si-i ieseau degetelele. Am lacrimat pentru ca am primit o lectie dura si ma bucur ca a castigat altcineva poseta. Camelia, daca ai fi cerut ca ieri, la incheierea concursului, sa alegem fiecare dintre participante o poveste care ne-a placut, sunt sigura ca tot katerina ar fi castigat, pentru ca dupa ce i-am citit povestea, si eu as fi ales-o tot pe ea. Cum spuneai si tu, a avut de toate. Asa ca felicitari katerina, si eu te-as fi votat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi mi-a pierit zambetul dar comentariul tau a fost atat de aproape sa ma faca sa zambesc larg. Multumesc

      Ștergere
    2. Cred ca te referi la ceea ce am spus eu?! Asa nu ma pricep la "blogareala", cu detaliile ei tehnice...Ma simt ca intr-un tren cu destinatie necunoscuta,nu stiu de unde se cumpara biletul, cine-mi sunt vecinii de calatorie, ce trebuie sa fac daca se trage semnalul de alarma etc Off ca iarasi m-am intins cu vorba, si eu doar vroiam sa stiu daca la comentariul meu te refereai:)

      Ștergere
    3. andra katerina5 iulie 2012 la 14:02

      Multumesc foarte mult!

      Ștergere