Cand picioarele mele "tipa" dupa ... Compeed

6.7.12

Vara, sandale inalte, nopti pierdute (depinde fiecare cum le pierde, la dans, la plimbare, la ....) ... dar totul se plateste! Si cand iti chinui picioarele in cele mai noi incaltari ale tale de care esti tare mandra, cine te mai salveaza? 

N-as putea sa raspund in locul vostru, dar pot sa va spun ce m-a ajutat pe mine ... Compeed, mai exact plasturii de la Compeed. Si nu m-au ajutat numai pe mine ci si pe prietena mea care a decis in una din serile in care am iesit sa-si ia noii ei balerini inflorati. Ea cu balerinii, eu cu sandalele cu platforma (care pana atunci mi se pareau foarte comode) ... nu vreti sa stiti insa ce parere au avut picioarele noastre dupa vreo 3 ore de plimbat. 

Dar cum eu in geanta am ce-mi trebuie, mi-am amintit de plasturii Compeed primiti acum cateva saptamani (si pe care nu am apucat sa-i incerc ca nu am avut motiv) si m-am rugat in gand sa fie ceea ce speram eu ca sunt. 


Si au fost. S-au aplicat foarte usor (am avut 2 feluri - pentru degete, ar fi fost bine sa ii am si pe cei pentru calcaie pentru prietena mea) si mi s-au parut foarte flexibili. Fata de plasturii cu care eram obisnuita, cei de la Compeed nu s-au miscat deloc si nici nu mi-au dat senzatia ca am ceva pe picior, se simteau ca o a doua piele.

Durerea a disparut imediat ce am aplicat plasturii si am putut merge normal si nici nu ne-am stricat seara asa cum am crezut ca se va intampla initial. Si au rezistat destul de bine pe picior 3 zile (ca doar nu degeaba se lauda ca-s o bariera impotriva apei, prafului si a bacteriilor) si poate ar mai fi rezistat daca nu ii scoteam eu.

Imi place ambalajul, este practic, usor de tinut in geanta, plasturii mi se par geniali si te salveaza cand crezi ca totul este compromis. Acum vreau sa imi iau stickul de la Compeed care impiedica formarea basicilor si sa-l tin in geanta ca un tratament preventiv.

Ati incercat vreunul din produsele astea de la Compeed? Cum vi s-a parut? Daca nu, va recomand sa le incercati pentru ca va vor salva cand o sa aveti mai multa nevoie.

19 comentarii

  1. Prietena mea avea asa ceva si mi s-au parut tare intersanti. Ai idee de preturile pentru ei din Romania? ar ajuta :)
    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am la fel, nu-mi lipseste din geanta pentru ca am picioarele super sensibile, pielea lor mai exact.

    RăspundețiȘtergere
  3. Crezi ca se poate trai fara? Baretele sandalelor cu toc inalt sunt adevarate instrumente de tortura. Eu ma inteleg si cu Hansaplast.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, ce tare, mai citisem undeva si m-a incantat ideea. Asta mai ales ca, vara asta am decis sa port tooooate sandalale, iar pe unele nu le mai purtasem de ani de zile si uitasem ce "virtuti" au. Prin urmare, n-a fost greu deloc sa ma trezesc cu bataturi peste bataturi. Acum, o sa-i caut, chiar maine dau o raita dupa ale gurii si sper sa-i gasesc printr-un hipermarket.

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde se gasesc, Camelia? Mi-ar fi de mare folos si mie care tot timpul am probleme cu incaltamintea...

    RăspundețiȘtergere
  6. wow , vreau sa mi iau si eu , si stick-ul am auzit ca e wow <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu iubesc gama lor de produse, dar mi se par un pic cam scumpe pt cate sunt efectiv. Ajung sa le folosesc doar in cazuri super speciale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, au un pret mai mare, dar tinand cont ca nu ai nevoie zilnic (cel putin la mine asa se intampla), consider ca merita. :)

      Ștergere
  8. Din pacate eu am incercat stick-ul si nu m-a ajutat cu nimic... Tot am facut basici dureroase.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu le-am folosit si mai rau mi-a fost.. Cand l-am dezlipit se formase alte basici inauntru desi dezinfectasem inainte sa il aplic si s-a smuls cu tot cu pielea..in fine pentru mine a fost un chin. Ma bucur ca cuiva ii priesc

    RăspundețiȘtergere