Review: Skinlite Age Defying Collagen Mask

26.7.10

Asa cum am spus ca o sa fac in postarea cu reviewul la cealalta masca Skinlite pe care am incercat-o, m-am dus si mi-am luat si alte masti Skinlite de la DM (4,99 ron la oferta de la 7,89 ron).

Aseara eram foarte obosita si-mi simteam tenul incarcat de la praf si caldura si m-am hotarat sa incerc masca cu colagen care promite ca reface (stiu ca nu asta e cuvantul potrivit, insa ma simt asa de obosita ca nu-mi gasesc cuvintele) hidratarea si elasticitatea pielii si de asemenea ajuta la diminuarea semnelor de imbatranire (se refera la linii fine si riduri abia aparute).

Masca este tot tip "sheet" (am sa pun o poza la sfarsitul postarii sa vedeti cum arata desfacuta) si am avut aceeasi problema sa o desfac ca si prima data (desi acum stiam cu ce ma confrunt). Masca contine colagen, vitamina e, extract de ceai verde si extract de fructe tropicale. Ca si cealalta, a fost foarte imbibata si a fost o placere sa o tin pe fata 20 minute. Mi-am simtit fata foarte hidratata si intinsa dupa ce-am scos-o si de asemenea mi-a lasat o senzatia de racoare foarte placuta pentru vremea asta torida.

Azi dimineata m-am dus fix la oglinda sa vad minunea. Tenul meu era luminos si pielea foarte intinsa si elastica, dar nu ma pot pronunta in privinta estomparii semnelor de imbatranire (eu nu am decat niste riduri de expresie sub ochi, pe care dupa atata timp nu are ce sa le mai ajute, deci nici nu visez la estomparea lor). Insa aspectul general al tenului meu este imbunatatit si pot sa spun ca imi plac mastile de la Skinlite (mai am vreo 2 sau 3 de incercat si sper sa scriu de bine si despre ele).

4 comentarii

  1. mi-ar placea si mie sa incerc aceasta masca--poate mai ajung o data sapt. asta la DM sa o achizitionez. Sambata cand am trecut pe acolo, am profitat de reduceri si mi-am incarcat cosul doar cu geluri de dus de la Balea :) LoL

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar visam si eu de mult la o astfel de masca. Dar nu stiam unde pot s-o gasesc. Cu toate ca am jurat ca nu mai intru in DM o s-o fac. Niciodata nu gasesc preturile afisate si mostre la produsele de care sunt interesata...

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta aceasta masca. Sa inteleg ca intreg continutul este imbibat in acel servetel decupat, care se aplica pe ten cateva minute?

    RăspundețiȘtergere