Descoperire? Revlon Colorstay amestecat cu Revlon Photo Ready?

12.7.10

Am pus semnul intrebarii in titlul pentru ca nu stiu daca sa o numesc inca o descoperire sau nu. Am auzit pe bloguri si pe youtube pareri ca daca amesteci Colorstay cu Photo Ready obtii un fond de ten minune (mai bun decat Nars Sheer Glow). Si cum mie nu-mi mai place deloc Colostay si nu l-am mai folosit in ultima vreme, mi-am luat de pe ebay fondul de ten Photo Ready.

Am amestecat astazi in parti egale Colorstay 150 Buff cu Photo Ready 003 Shell (care are o tenta usor rozalie in comparatie cu Buff) si am inceput actiunea "aplicare fond de ten" cu pensula Sigma SS197. Cred ca trebuia sa pun o cantitate mai mare de Photo Ready si doar un strop de Colorstay.

S-a intins foarte bine (nu s-a uscat asa repede cum se intampla cu Colorstay si am avut timp sa blenduiesc bine), mirosul nu a mai fost deranjant, acoperirea a fost medie insa nu pot sa zic ca s-a intamplat vreo minune. Nu mi-a neutralizat roseata si am avut nevoie de concealer. Ce mi-a placut: dupa aplicare mi-am simtit fata foarte hidratata, nu s-a asezat in pori (cum pateam cu Colorstay in jurul nasului), s-a uniformizat bine cu nuanta tenului meu, insa nu mi-a oferit un ten perfect. Ce nu-mi place este ca imi simt fata uleioasa dupa 6 ore de la aplicare (Photo Ready este totusi un fond de ten pentru ten uscat), dar doar o simt, nu este (m-am uitat in oglinda de cateva ori fiind convinsa ca o sa am parti uleioase, insa nu am gasit nimic de acest gen).

O sa incerc sa combin in alt mod cantitatile de produs si sa folosesc si o alta baza de machiaj si voi reveni cu impresii si pareri, insa clar combinatia asta nu se ridica la nivelul lui Sheer Glow de la Nars.

Gasiti aici swatch uri pentru cele 2 nuante si cum arata pe piele.

Trimiteți un comentariu