Ce-am facut de ziua mea?

31.7.10

M-ati tot intrebat si o sa scriu repede cum s-a desfasurat ziua de ieri pentru mine.

La miezul noptii am baut un pahar de vin cu mama si am primit niste cadouri foarte frumoase. Dimineata am fost la cimitir si am aprins o lumanare si am dus un buchet de flori la mormantului tatalui meu (poate fi ciudat pentru unele din voi cum am ales sa-mi incep ziua, dar eu fac ceea ce simt si in toate zilele cu semnificatie pentru mine simt nevoia sa fiu cu tata intr-un fel sau altul). Dupa care m-am dus la munca si acolo asa cum am povestit ieri scurt au venit niste prieteni si a venit si nepotul meu si mi-au adus un tort si prajituri si am sarbatorit putin. Seara am iesit la restaurant cu niste apropiati si am petrecut o seara frumoasa si linistita intr-o atmosfera relaxanta.

Cam asta a fost tot. Am primit o gramada de flori si multe cadouri care mi-au placut, au fost si persoane care m-au dezamagit ca nu si-au amintit de ziua mea (dar nu pot sa zic ca asta mi-a stricat ziua sau m-a intristat pentru ca am niste ani si viata mi-a aratat de atatea ori cum sunt oamenii), dar am avut parte si de niste momente foarte frumoase care m-au facut sa zambesc din inima.

Poate pentru unele dintre voi pare o zi banala, dar pentru mine a fost exact ceea ce mi-am dorit si ceea ce mi-a trebuit. Ma bucur de fiecare data cand de ziua mea se intampla ceva ce-mi trezeste sufletul la viata si-mi da motive sa zambesc!

Un comentariu

  1. Important este ca

    ai zambit,
    ai avut parte de surprize,
    ai sarbatorit,
    ai avut aproape persoane dragi sufletului tau

    ... asadar, a fost o zi cu adevarat speciala!

    Biiig hug!!

    Cat despre ceilalti ...prea putin conteaza opinia lor!

    RăspundețiȘtergere