Blog shopping ... din nou

26.7.10

De fiecare data cand vad cate un blog sale cu produse tentante, incerc sa ma conving singura ca nu-mi sunt necesare si ca am altele care fac acelasi lucru. Cateodata reusesc sa ma conving, de cele mai multe ori nu reusesc. Asa s-a intamplat si acum  Cand am vazut Secret Brightening Powder de la Laura Mercier am stiu ca trebuie sa o cumpar. Mai ales ca este creata special pentru a fi folosita cu Secret Concealer si Secret Camouflage (despre care gasiti detalii in reviewul meu la Undecover Pot).

Ce este? O pudra foarte fina care fixeaza concealerul sub ochi si lumineaza zona (fara a se aseza in liniile fine sau a accentua cearcanele). Eu mai am de la Laura Mercier Secret Finish care este folosit in acelasi scop dar prefer pudra in locul cremei si de aceea am luat acest produs.

O sa fac un review dupa ce-mi ajunge. Sper sa fie o surpriza placuta ca toate produsele Laura Mercier pe care le-am incercat pana acum.
 

3 comentarii

  1. da..ai mai facut o persoana curioasa:)
    Astept review`ul
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. rrrr.. ce bine suna/arata. de unde cumparam? nu se poate comanda online?

    RăspundețiȘtergere
  3. Laura Mercier se vinde pe strawberrynet, e in jur de 95 ron pudra asta. Daca se dovedeste a fi produsul minune, care sper eu sa fie, o sa scriu detalii despre cum se poate achizitiona in review.

    RăspundețiȘtergere