Castigatoare GIVEAWAY 30+1

31.7.10

In primul rand vreau sa spun ca mi-a fost foarte greu sa aleg (tocmai pentru ca pun suflet in tot ceea ce fac, mi-a fost greu pentru ca simteam ca fiecare merita sa castige si sa aiba parte de o bucurie in aceasta lume destul de gri in ultima vreme). La postarea cu giveawayul am lasat raspunsuri pentru fiecare dintre voi (o sa vedeti cat am scris si faptul ca am citit cu atentie fiecare comentariu scris de voi).

Eu ma incred in instinct si de fiecare data cand nu-mi ascult instinctul, gresesc, am incercat si de data asta sa procedez la fel dar a fost greu, pot sa spun chiar foarte greu, ca am simtit de cateva ori cand citeam un comentariu ca acela trebuie sa fie castigator si dupa aia venea un altul si aveam aceeasi senzatie si m-am intrebat de cateva ori ce sa fac.

Asa cum ati intuit al 31lea produs este un produs MAC (nu am sa spun acum ce este pentru a fi o surpriza pentru persoana care castiga, insa cand primeste coletul, poate sa va spun cu un comentariu la aceasta postare ce a fost).

Pentru ca au fost atatea comentarii frumoase si care mi-au transmis un mesaj si m-au emotionat, am hotarat sa acord si niste mentiuni (veti vedea mai incolo despre ce este vorba).

Vreau sa lamuresc un lucru: am ales cu inima si am ales acolo unde am simtit ca persoana respectiva are nevoie de asta chiar daca nu a spus-o in cuvinte (fiecare dintre voi meritati sa castigati, insa aveti alte lucruri frumoase in viata voastra care sa va ofere bucurie si sa va faca sa va simtiti speciala).

Castigatoarea este .... Jade!!!

Asa cum am mai spus, am sa acord si cateva mentiuni, nu am intentionat sa ofer si altceva in afara de cele puse la bataie in giveaway dar sunt momente in viata cand fiecare avem nevoie de o incurajare pentru a ridica capul din pamant si a vedea si ce este frumos.

Asadar, vor primi:

LuciD - un cadou cu cateva produse din giveaway (pentru ca avut curajul sa intri intr-o lume a femeilor si sa "ceri" pentru femeia iubita)

funnyfaceadela - un set produse make-up (pentru ca viata merita traita si toti trebuie sa invatam sa zambim mai des)

Inspiration - un set ingriire ten (pentru ca inainte de a fi mama, esti femeie si nu trebuie sa uiti asa)

YellowJade - un set ingrijire ten si corp pentru mama ta (pentru ca merita sa fie rasfatata)

Adina Andriesi - un set bijuterii (pentru sora ta ca un simbol ca daca iti doresti ceva cu adevarat, poti obtine)

As fi vrut sa va ofer fiecareia cate ceva, dar din pacate nu este posibil. Oricum pe viitor la giveawayuri (pentru ca voi face in continuare giveawayuri si sper ca vor fi produse la fel de interesante ca si pana acum) voi lasa random.org sa aleaga pentru ca ma consum emotional asa.

Astept sa ma contactati pe mail, cei 6 castigatori, cu detaliile de livrare (nume si adresa completa si id-ul cu care v-ati inscris la giveaway).

Felicitari inca o data si va multumesc tuturor pentru participare!

4 comentarii

  1. Parerea mea (nu vreau sa fiu rautacioasa deloc) este ca acest giveaway a fost mai mult ceva de "mila".. nu am citit comentariile ci doar ce ai scris tu aici si mi se pare ca tu ai ales persoanele care pareau ca nu isi permit sa isi cumpere singure diverse produse sau chestii de genul asta. Nu spun ca cineva ar fi mintit in ceea ce a spus dar cred ca oricine putea sa scrie 3 fraze despre cat de nefericita este ca sa iti ajunga la inima. Nici eu nu imi permit si nu am cine stie ce dar ar fi culmea sa ma plang cuiva care nu are nici o obligatie sa ma ajute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatorilor! Am citit si eu toate mesajele pe care le-ai primit si intr-adevar ai avut o misiune dificila.
    Eu iti multumesc pentru raspuns. M-a impresionat faptul ca ai avut vointa si rabdarea sa comentezi fiecare mesaj. Ai dovedit inca o data ca esti o persoana deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari castigatorilor!!! Mesajele au fost foarte emotionante si imi dau seama cat de greu ti-a fost sa alegi..

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai m-am intors de la posta de unde am ridicat coletul trimis de Camelia, a ajuns intreg si nevatamat. Sunt foarte incantata de toate produsele care au venit ambalate frumos intr-o cutie de cadou :), cat despre produsul surpriza de la MAC, e vorba de un Glimmershimmer folosit pt highlight, l-am incercat pe mana si se vede foarte frumos. Multumesc inca o data Cameliei pt premiu!

    RăspundețiȘtergere