Review: Nair Roll-on No Heat Wax

29.7.10

Aseara am avut nevoie de o solutie urgenta de epilat bratele si am zis sa incerc ceva nou: roll-on cu ceara de la Nair. M-a atras conceptul si faptul ca are la baza fructe si rasini. Pretul a fost destul de mare, in jur de 30 ron (l-am cumparat din DM acum cateva saptamani si nu-mi mai aduc aminte exact cat a costat).

Ce contine pachetul? Un roll-on care aplica ceara in strat subtire si uniform si 16 benzi de hartie pentru indepartare ceara. Primul gand cand am desfacut pachetul a fost ca hartiile sunt putine la cata ceara era in tub (o sa va povestesc cum e cu hartiile astea).

Ca sa lamuresc dubiile din prima: nu mi-a placut. Insa e important de mentionat ca eu l-am folosit doar pentru brate (e posibil ca pentru picioare sa fie bun intrucat pielea e mult mai intinsa decat pe brate). Nu mi-a placut din simplul motiv ca nu m-a scapat de parul nedorit. Nu zic ca nu a smuls din el pentru ca a smuls, insa a fost nevoie sa revin cu spuma dupa aia sa finalizez ce am inceput cu ceara.

Ce este de retinut?

Trebuie folosit pe par intre 2 mm si 1 cm. Daca il folositi si este foarte cald, indicat este sa-l tineti in frigider 2-3 minute inainte de folosire altfel ceara nu se va aplica in strat subtire. Daca este prea frig cand il folositi, trebuie incalzit putin.

Aplicarea este usoara - se intinde ceara intr-un strat subtire in sensul cresterii firului de par (nu se revine pe aceeasi portiune si nu se aplica prin miscari inainte si inapoi), se aplica hartia tot in sensul cresterii firului de par si se smulge repede in sens invers paralel cu pielea (nu perpendicular - si asta are foarte mare importanta); ambalajul de plastic are un spatiu special pentru a pune roll-onul intre aplicari care este foarte util (ceara poate fi foarte messy, cred ca toate stim asta). Se spala usor dupa folosire cu apa calda si are un dop care sigileaza ceara dupa folosire.

Ceara ramasa pe piele se indeparteaza usor cu apa calduta si cel mai important (lucru pe care eu l-am citit dupa ce am aruncat benzile de hartie la gunoi) benzile se spala cu apa calduta si sapun si pot fi refolosite (o informatie importanta si folositoare).

Este dureros (nu insuportabil), si mie mi s-a inrosit pielea destul de rau (am piele sensibila) dar in aproximativ o ora dupa ce am facut dus n-am mai avut probleme.

Pentru mine nu a fost ceea ce cautam, dar daca aveti par rar si scurt si vreti sa incercati pe alte zone (gen picioare) s-ar putea sa functioneze mult mai bine. Sunt convinsa ca nu are cum sa functioneze inghinal sau la axila deoarece este foarte important sa se aplice ceara uniform si hartia de smulgere sa fie perfect intinsa, iar in zonele cu curbe este imposibil.

Ati incercat acest roll-on cu ceara? Sau alte produse de acest gen?



7 comentarii

  1. Eu nu am incercat un roll-on similar, insa ideea este buna (ma refer la conceptul de roll-on cu ceara). Teoretic ar trebui sa inlesneasca procesul epilarii cu ceara. Practic...

    Folosesti cumva crema-spray depilatoare Veet? daca da, multumita? sau trebuie sa revii cu lama la final?

    Magazinele DM sunt drogerie market-uri? Unde se gasesc? Cum ti se par produsele comercializate acolo dpv al calitatii si al pretului?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce concept interesant are acest produs.
    eu cam sunt adepta cerii, deoarece imi place durata efectului ei. dar in afara de traditionala aplicare, nu am incercat decat benzi cu ceara--ce se incalzeau prin frecarea intre palme--dar nu mi-au placut--mi s-a parut ca m-a durut indepartarea mai mult decat la ceara traditionala aplicata in strat.

    iti multumesc ca ne-ai impartasit parerile tale despre acest produs. adevarul e ca m-ar cam tenta sa mi-l iau si eu ... cam la cate utilizari crezi ca ar rezista cantitatea de produs ce vine in tub?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ada, Veet am folosit. Nu pot sa ma declar deplin multumita pentru ca parul creste foarte repede, insa nu e nevoie sa revin cu alt produs (inlatura tot parul). Insa un truc ca sa fie pielea fina: imediat dupa folosire eu folosesc un scrub (nu unul agresiv, ci ceva de genul celui de la Balea de care am scris zilele trecute) si pielea este fina si nu se irita.

    RăspundețiȘtergere
  4. the_curious_duckling, eu am folosit pentru brate cam un sfert din continut

    RăspundețiȘtergere
  5. Ideea de roll on cu ceara este foarte buna dar nu rece ci calda... Eu am aparat de incalzit ceara care este foarte bun, fiind folosit si la saloanele de cosmetica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru brate nu pot folosi altceva decat... lama! Cu epilatorul/cear, ma umplu de bubite mici/cosuri si nu scap de ele decat la vreo saptamana-doua de la epilare, deci n-am rezolvat nimic. Nu am incercat insa o crema epilatoare.
    Ah, uitam, de la ceara rece m-am ales, bonus, si cu o multime de vanatai pe brate, de parca luasem o mama serioasa de bataie...

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am avut Nair Roll-On si nu am fost impresionata. L-am folosit pe picioare, insa a trebuit sa retusez cu aparatul dupa, motiv pentru care nu l-am mai cumparat.

    RăspundețiȘtergere