Azi imi place ... Balea Duschpeeling (iaurt si maracuja)

25.7.10

Ultima data cand am fost in DM am luat mai multe produse printre care si acest gel peeling pentru dus cu iaurt si maracuja - editie limitata. Pretul a fost pana in 6 ron, iar ceea ce m-a atras a fost iaurtul (care mie nu-mi place, dar il ador in produsele pentru corp - pentru vara mi se par geniale pentru ca racoresc si hidrateaza in acelasi timp). Gama cu iaurt si castravete (nici iaurtul si nici castravetii nu fac parte din alimentatia mea si, da, stiu ca ma repet, dar asta nu inseamna ca nu le pot lauda cand sunt folosite in produse nemaipomenite) de la Greenland ramane intre preferatele mele. Dar sa revin la produsul zilei.

Gelul este cremos si are particule exfoliante maricele insa nu este deloc dur si se potriveste si pentru o piele sensibila. Eu il folosesc in special la dusul de dimineata pentru ca ma racoreste si lasa un miros placut si nu mai trebuie sa folosesc si alte produse (exfoliant, crema de corp).

Pana acum am fost multumita de produsele pe care le-am incercat de la Balea si in mod sigur o sa mai incerc si alte produse de acest gen pentru ca raportul calitate-pret este unul destul de bun.

Voi ati incercat ceva din produsele lor de corp? Aveti vreo recomandare?


7 comentarii

  1. Arata foarte bine dar vreau sa gasesc un DM in care marfa sa fie aranjata cum trebuie si sa detina testere pt fiecare produs in parte :).

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu acelasi gel de dus si iti impartasesc parerea, este excelent! mi-am mai luat ieri unul cu cocos si vanilie, tot exfoliant, dar pe care inca nu l-am incercat, si inca unul normal, cu un fruct al carui nume nu-l mai stiu, don pacate. e foarte roz si parfumat :) si mai am de la ei: balsam de buze - excelent, crema de maini si o crema pentru picioare pe care o iubesc. am mai avut gel de dus cu mango si gel de dus cu pepene galben. imi place tot ce am cumparat de la balea pana acum. iar eu am pielea foarte sensibila, uscata si cu tot soiul de probleme, asa ca ma bucur din suflet cand gasesc produse care sa-mi faca bine - si daca se poate si la un pret mic, e si mai bine.
    Iulia, eu merg in DM-ul din Auchan Militari, acolo e foarte organizat si ordonat totul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.Intr-adrvar marfa este bine aranjata in DM-ul din Militari , dar nu sunt testere...eu una nu am vazut.Am si eu acelasi gel de dus numai ca este cu iaurt si cu fructe de padure,daca nu ma insel.Miroase formidabil, lasa pielea catifelata si este doar 5 lei.Nu-mi venea sa cred cand am vazut pretul.Cei de la Balea au produse de o calitate foarte buna si sunt ieftine.Inca o data mi s-a demonstrat ca nu trebuie sa fie scump ca sa fie bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu il folosesc pe cel cu iaurt si fructe de padure si miroase delicios!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am eu si o gramada de produse de la DM. Pe unele le-am testat deja si imi plac la nebunie, iar pe altele inca le testez. Am scris si eu despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma intreb daca o sa mai gasesc gelul asta acum, dat fiind ca ai spus ca e editie limitata :-) Oricum, o sa merg chiar maine sa il caut, aromele suna foarte bine! :-)

    Poti participa cu postul asta la concursul cu gelul de dus de pe http://valerie.ro :-) Succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Laurie, eu l-am cautat si nu l-am mai gasit, insa am vazut ca a aparut unul nou cu grepfruit in colectia normala (care cred ca e foarte bun).

    RăspundețiȘtergere