Share some love 2

30.7.10

Am mai primit un cadou foarte frumos astazi.

Nepoata mea (fata varului meu), care are 1 an si jumatate, mi-a zis la telefon (ei stau in Austria si n-am vazut-o de anul trecut cand am fost la botez) "tusi, muti ani". Incerca sa-mi zica "matusica, la multi ani" (se chinuise maica-sa s-o invete inainte), a fost foarte haioasa.



Iar nepotul meu (baiatul verisoarei mele), care are 4 ani si un pic, a intrat pe usa biroului meu cu un buchet de flori si mi-a strigat "te iubesc sa moara mama" (expresie invatata de la gradinita) dupa care mi-a cantat La multi ani. Expresia nu e una sa te apuce rasul, insa el a fost haios si era tare mandru de el (a urmat teoria de la maica-sa ca nu e frumos si ...), dar oricum m-a facut sa rad.

6 comentarii

  1. Ce frumos! Cred ca asemenea gesturi intrec orice alt cadou. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. LA multi ani!!! Sa fii sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scumpici foc!

    PS: De acord cu Shopperita. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, eu la gradinita am invatat cate ceva in limba franceza si, pentru ca vreau sa fiu in ton (cu subiectul nepot si gradinita, plus perle invatate in mod ordonat, la ora de lucru manual), iti voi spune: "la multi ani!". Ma gandeam la ceva in franceza, cred ca si tu, dar am uitat de cand am terminat perioada prescolara, plus ca-mi plac lucrurile simple. (cred ca la multi ani-ul cuprinde sanatate si toate celelalte ce decurg din asta).

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani!
    adorabili nepoteii tai.

    RăspundețiȘtergere