Review: Nars Laguna Bronzer

7.7.10

Alt produs care astepta pe lista de review este mult laudatul bronzer Laguna de la Nars. Parerea mea la prima utilizare o gasiti aici.

Nu m-am indragostit nici de bronzerul asta (asa cum am spus si in prima postare despre el, este ok, dar nu m-a incantat in mod deosebit). Nu este mat, are reflexe aurii (n-as spune ca are glitter, ci mai degraba l-as numi shimmer) si dupa aplicare simt nevoie sa-l blenduiesc cu o pensula kabuki (ceea ce nu-mi place pentru ca necesita timp).

Se potriveste unui ten deschis spre mediu (daca sunteti bronzate, nu se va vedea pe fata voastra chiar daca insistati cu aplicarea) si eu l-as folosi mai degraba pentru a contura pometii decat pe post de bronzer. Nu are nici o tenta de portocaliu (asa cum se intampla cu multe bronzere) insa mie mi se pare ca este prea concentrat (nu ma refer ca este pigmentat) pentru a fi aplicat pe toata fata (asa cum am spus mai devreme este nevoie de blenduire ca sa obtii efectul dorit).

Concluzie finala: produsul este unul ok, insa pretul este mult prea mare (27 lire) pentru ceea ce face. Sunt pe piata atatea bronzere la bani mai putini care sunt mult mai bune decat extralaudatul Laguna de la Nars incat nu merita sa aruncati atatia bani pe Laguna (eu am vrut neaparat sa-mi satisfac curiozitatea si l-am luat mai ieftin la un blog sale si n-a facut decat sa-mi intareasca parerea dupa experienta cu blushul Orgasm: este un produs bun, insa nu face minuni ca sa fie asa de laudat de toata lumea).

Un comentariu

  1. Buna Camelia, vroiam sa te intreb de unde ti-ai achizitionat blush-ul Orgasm; il caut de ceva timp si chiar nu stiu unde sa mai caut.

    Mersi mult.

    RăspundețiȘtergere