Nesimtirea ... specifica romanilor

2.7.10

De azi dimineata imi tot "sta in creier" ceva ce-am vazut cand veneam spre munca. In fata mea, la un semafor, era un Logan .. si la un moment dat se deschide geamul masinii si "zboara" in mijlocul strazii o coaja de banana. Nesimtitul de sofer mancase si s-a gandit sa scape de gunoi intr-un model absolut "normal" in tara asta. Cum ar fi daca am arunca fiecare gunoiul pe strada? (am vrut sa trag masina langa el si sa-i spun ceva, dupa care mi-am dat seama ca, la cat de "bine crescut" a dat dovada ca e, in mod sigur mi-ar fi zis ceva nu prea placut si m-as fi enervat mai rau de dimineata si nu era cazul pentru un asemenea specimen si am tacut si l-am injurat in gand - stiu ca nu e frumos sa injuri, dar ce solutie ai la o atat de evidenta dovada de nesimtire?).

De cate ori vi s-a intamplat sa vreti sa spuneti cuiva ca bunul simt te obliga sa ii respecti pe cei din jurul tau si ca gestul respectiv e o dovada de nesimtire si v-ati inghitit cuvintele pentru a nu va trezi si injurate in final?

Din pacate asta e tara in care traim .. se numeste Romania!

4 comentarii

  1. Pe mine ma oripileaza fetele care sunt aranjate, machiate etc., care ies de la toaleta, se aranjeaza putin in oglinda si pleaca. Raman masca, ai avut timp sa petreci o ora in oglinda sa te "spoiesti" si nu acorzi 1 min. igienei personale sa te speli pe maini dupa ce iesi de la toaleta? Mi se pare incredibil..
    Este putin off topic, dar.. asta mi-a venit prima in cap.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate gasim astfel de oameni peste tot... si eu vad zilnic soferi care arunca pe geam orice ambalaje, pachete de tigari, chiar si sticle! Asta e Romania, acesti oameni nu pot fi educati de nimeni...

    RăspundețiȘtergere
  3. In general astfel de comportamente sunt rezultatul "educatiei". Trist este ca din ce in ce mai multi copii asta vad si asa se comporta. Nu invata mai nimic in scoala, iar acasa parintii sunt prea ocupati sa ii ofere un trai decent ca sa mai aiba timp si de educatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. pff...nu ar trebui sa ne mire..si nici sa ne consumam nervii si-asa solicitati la maxim cu problemele noastre personale

    RăspundețiȘtergere