Update si intrebare giveaway

6.7.10

Fetelor, pentru mine sunt foarte obositoare aceste giveaway uri. Necesita o gramada de timp si de energie, asa ca voi schimba modul in care se vor desfasura  Nu vor mai fi mai multe castigatoare (e criminal sa stai sa verifici cine urmareste blogul, in ce ordine vrea produsele, sa astepti sa primesti toate adresele si sa faci atatea colete si drumuri la posta, etc.), asa ca fiecare giveaway se va desfasura astfel: voi pune mai multe produse (vreau sa incerc sa ofer produse de la aceeasi firma intr-un giveaway) si voi alege o singura castigatoare, care va trebui sa ma contacteze in 24 de ore cu datele de livrare. Daca nu voi fi contactata in acest timp, voi alege o alta castigatoare.

Ce parere aveti? Astept raspunsurile voastre astfel incat sa ajung la o concluzie privind giveaway urile.

P.S.: Pentru castigatoarele de la GIVEWAY 50, am expediat astazi coletele mai putin coletul Adei care nu m-a contactat.

9 comentarii

  1. Parerea mea este ca ar trebui un clasament de 3 fete castigatoare :)sa fim mai multe care putem avea acces la produsele oferite de tine si care sunt folositoare.Desi sunt convinsa ca e obositor sa te duci la posta cu mai multe colete:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Castigatoarea va castiga toate produsele? Sau doar pe primul din lista urmand ca pentru restul sa faci alte giveaway-uri? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si castigatoarea cum o alegi? Mie imi convine , mai ales daca sunt eu castigatoarea! (: hihihi

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare mai ok asa. Pentru tine ma refer. Chiar ma gandeam cat de obositor trebuie sa fie.
    Eu, personal, nu am nimic impotriva pentru ca si eu as fi facut la fel. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Castigatoarea va primi toate produsele din giveaway (incepand cu urmatorul giveaway), modalitatea de a alege ramane aceeasi - www.random.org, exceptie vor face (daca va fi cazul) castigatoarele vreunui concurs (daca ma hotarasc sa fac asa ceva).

    RăspundețiȘtergere
  6. pai...eu zic sa fac asa cum crezi ca e mai bine. cu toatele vrem sa fie mai multe castigatoare pentru ca avem mai multe sanse, insa pana la urma tu esti fata care decide. so... procedeaza cum iti este tie mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma gandeam ca e mai frumos ca fiecare sa primeasca cate ceva decat o fata sa se aleaga cu toate. Dar imi dau seama cat de mult timp pierzi cu listele alea de preferinte. Cu toate astea, nu ai putea sa desemnezi tu cine ce primeste? Adica cand pui premiile pt giveaway le numerotezi si cand extragi castigatoarele cu www.random.org le iei in ordine. De ex pentru primul cadou faci o extragere, pentru al doilea alta extragere..si tot asa. Iar castigatoarele ar tb sa aiba un termen de 3 zile sa iti trimita datele, altfel pierd premiul..Si asa faci un singur drum la posta..

    RăspundețiȘtergere
  8. 1. Eu iti sugerez, asa cum si Alexandra spune mai sus, sa procedezi dupa cum iti este mai usor.

    2. Eu as zice sa extragi o noua castigatoare macar dupa 48h, deoarece apar evenimente neprevazute.

    3. Mie mi-a placut f. mult acel giveaway in care ai oferit 5 produse la 5 persoane. Nu mi se pare ok metoda "primul venit, primul servit" pentru ca nu toate avem acces la net sau timpul necesar zilnic, dar asta nu inseamna ca nu te citim. Chiar daca nu lasam comentarii, nu inseamna ca nu rasfoim blogul.

    4. Sa dai produse unei singure persoane, nu este motivant fata de situatia cand sunt macar 3 castigatoare, daca nu mai multe.

    5. Nu-ti sugerez sa mai organizezi acest tip de giveaway cu oridinea preferintelor; cu adevarat e prea obositor. Mie mi se pare simpla situatia aceasta: Fetelor am 6 produse disponibile, care sunteti interesate lasati un comentariu de genul "Vreau si eu!" . La data stabilita extragi aleatoriu 6 persoane, iar cand ai putin timp liber, le expediezi produsele. Ce spui?

    RăspundețiȘtergere