Azi imi place ... Nars Sertao Blush

20.7.10

Azi am avut cateva minute la dispozitie sa ma aranjez inainte sa plec la munca (am dormit si foarte prost si ma simteam si rau, ce sa mai - numai de machiat nu aveam chef, insa nici sa ies asa pe strada nu-mi venea).

Ca sa evit aplicarea a 3 produse (blush, highlight, bronzer), am intins mana dupa blushul Sertao de la Nars, care nu-ti se pare vreo minune atunci cand il vezi in cutiuta, insa aplicat lumineaza fata si parca ai parte de un lifting instant. Te trezeste la viata.

Voi ce folositi in zilele cand aveti nevoie de ajutor si n-aveti timp deloc?


4 comentarii

  1. Eu folosesc batonul 3 in 1 de la ELF, nuanta Toasted - are efect bronzer si iluminator in acelasi timp - confera un look foarte fresh, de parca tocmai am venit de la plaja ;) Imi place ca-l pot folosi si pe post de fard de ochi si ruj, asa ca e perfect atunci cand sunt pe fuga - el si rimelul imi sunt de ajuns pentru intregul machiaj.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu, intr-o situatie ca cea descrisa mai sus, nu mai aplic makeup deloc, exceptand rimelul care e un produs nelipsit pt mine. Curat tenul, aplic crema de zi, rimelul, gloss-ul si I'm out!

    Renunt la machiaj, care intr-o asemenea dispozitie nu mi-ar iesi si decat sa-i ingrozesc pe cei din jur :), prefer sa renunt la el. :)

    ps: Imi place blush-ul.;) In realitate e chiar nuanta care se vede sau e mai deschis? La ce pret l-ai gasit?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc color brick-ul de la Bobbi Brown, e mai multhighlighter, pot sa-l folosesc un pic si pe pleoapa. E un pic shimmery, dar sunt adepta glam-ului, pana la urma, mai ales cand sunt down.

    RăspundețiȘtergere
  4. E chiar un pic mai inchis decat se vede in poza. L-am luat de pe un blog cu 65 ron aproximativ.

    RăspundețiȘtergere