Dezamagire: OPI No Bees Please

8.7.10



Oja No Bees Please de la OPI parea o culoare nude perfecta. O combinatie de roz si bej perfecta pentru munca. Din pacate s-a dovedit a fi o mare dezamagire pentru ca este "sheer" (nu-mi vine in momentul asta in cap nici un cuvant care sa defineasca sheer).

Am aplicat primul strat - arata ca si cum mi-as fi dat cu lac transparent, am aplicat al doilea strat - arata la fel, am aplicat si al treilea strat (ceea ce nu fac decat foarte rar cu oja) si tot nu am obtinut culoarea din sticla. Am preferat sa sterg unghiile si sa folosesc altceva decat sa fac o incercare cu al patrulea strat care poate ar fi fost necesar pentru a obtine o culoare apropiata de ceea ce este in sticla.

Ce trebuie sa spun este ca straturile s-au "asezat" frumos si nu au fost probleme la aplicare dar sa aplici 4 straturi sa obtii un look nude e mult prea mult. O sa incerc sa folosesc in loc de base coat Nail Envy  sa vedem daca asa obtin ceva apropiat de ce imi imaginam ca va fi oja asta.

Voi ce dezamagiri ati avut de la OPI? (eu am mai pomenit de ojele din Designer Series care m-au dezamagit pentru ca nu rezista deloc pe unghii, deci au niste culori superbe)

Trimiteți un comentariu