Mario Badescu ... ati incercat?

26.7.10

Aseara am citit niste reviewuri destul de bune despre mastile de fata Mario Badescu (mai exact despre Whitening Mask care estompeaza semnele mai vechi lasate de cosuri si ajuta la uniformizarea tenului prin neutralizarea rosetii) si m-ar fi tentat sa o incerc si imi mai facuse cu ochiul inca o masca (nu mai stiu acum denumirea). Eu de la Maria Badescu n-am incercat decat un scrub pentru fata cu kiwi acum ceva vreme si vroiam sa stiu daca vreuna dintre voi a incercat alte produse si ce parere aveti despre ele in conditii in care preturile la produse nu sunt tocmai mici (masca e in jur de 20 lire pe hqhair).



Ati incercat vreun produs? Merita banii?

11 comentarii

  1. Nu doar ca n`am incercat produsele astea, nici macar nu am auzit de firma. Iar Badescu...imi pare nume romanesc. Details?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este nascut in Romania si a deschis in SUA un salon cu numele lui in 1967 daca nu ma insel (destul de multe vedete de la Hollywood ii lauda produsele).

    RăspundețiȘtergere
  3. Misto. Bravo lui :) Eu nu am vazut produsele astea la noi pe piata...

    RăspundețiȘtergere
  4. buna fetelor........ma numesc madalina
    eu am auzit ca sunt foarte bune produsele lui si chiar folosesc "DRYING LOTION" pt cosuri si chiar vreau sami iau si masti .........

    RăspundețiȘtergere
  5. Madalina, am fac eu review la 2 produse Mario Badescu incercate (sprayul facial si una din masti) - daca te intereseaza sa le citesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. gata se gasesc :X tocmai am venit din mall baneasa si culmea am dat de ele !!!! am fost foarte incantata ca au adus cremele si la noi.vi-l recomand cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  7. se gasesc si pe net.sunt foarte bune produsele.eu folosesc pudra de la el si o lotiune pt acnee.chiar dau rezultate dupa un timp fff scurt

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu folosesc cea cu sulf ( roz la fund) si cea ptr puncte negre ( pudra) NU MA AJUTA CU NIMIC! Cea de cosuri pare ca incearca ea ceva mai usuca cate unu.. dar imediat dupa apare altu in acelas loc.. daca mai dau odata urmatoarea zi ma trezesc cu roseata ( ca cea lasata dupa ce storci un cos) si decupajul unui strat de piele ( exact unde am aplicat, de asemenea cu aceeasi forma)

    RăspundețiȘtergere
  9. nu cred ca ai aplicat corect, produsul este foarte bun si cosul chiar dispare, trebuie sa folosesti intocmai pt a avea rezultate bune, succes

    RăspundețiȘtergere