"Blanosii mei"

19.7.10

Intotdeauna mi-au placut cainii si nu as putea niciodata sa merg mai departe daca intalnesc un caine flamand/ lovit in drumul meu. Nu e bine nici asa, dar sunt lucruri pe care nu le poti schimba oricat ai vrea. Astazi o sa va arat cei 2 catei ai mei (am si 2 pisici, poate o sa fac o postare si cu ele).

Ricky este Bichon si l-am primit cadou cand am primit 20 ani (nu-mi amintesc sa-mi fi dorit ceva in viata asta asa cum mi-am dorit catelul asta). A fost frumos de mic si este o frumusete de catel si acum (cand e un mosulet dragut), dar este rau. Toata lumea vrea sa-l mangaie si el maraie si latra de nu-ti vine sa crezi. E un catel incapatanat si face numai ce vrea el si cand vrea el. Poate sa fie cel mai dragut catel din lume, dar poate sa fie si o mica fiara cu care nu te intelegi.


Bella ... nu cred ca exista suficiente cuvinte sa pot sa va spun ce caine deosebit este. Este un cadou de la viata. Toata lumea care a cunoscut-o a folosit expresia "cainele om". Intelege orice, e foarte expresiva si este atat de iubitoare incat nu poti sta suparat cu ea in casa. E la fel de capoasa ca tatal ei (da, este puiul lui Ricky desi nimeni nu crede cand spun asta), dar are atata dragoste de oferit si este atat de dornica sa fie alintata incat nu cred ca i-ar rezista cineva. Ea este printesa mea!


Nu stiu voi cum sunteti cu animalele voastre (acelea care aveti animale), insa eu imi ador animalutele si sunt un motiv de bucurie in fiecare zi.

Astept sa-mi spuneti despre patrupedele voastre si sa-mi povestiti intamplari haioase cu ele.

12 comentarii

  1. Sa-ti traiasca animalutele! Ricky e tare haios iar Bella are ochii blanzi. :)
    Si eu am un westie, pe nume Idefix. Il ador! Oricat de suparata as fi, el ma face sa rad. E un caine iubitor, care vrea atentie si ma face sa ma simt tare mandra atunci cand ies cu el. Ii place sa doarma cu mine sub patura, de parca ar fi un copil. De fapt, chiar e ca si copilul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt atat de draguti...sa-ti traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt adorabili!!! sa-ti traisca!:D
    si eu am un blanos, numa ca al meu e "un pic" mai mare. :D are aproximativ 50 de kg deja si are doar 8 luni :))))
    e iubirea vietii mele, sunt nebuna dupa el.
    p.s: am primit fardul estee lauder. e superb. multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. wow ce scumpei ai! cuteness overload! sa iti traiasca <3

    patrupedele mele sunt din specia miorlaitoarelor :D--un motanel si doua fetite. bucuria (si uneori exasperarea) familiei :)

    ne insenineaza zilele cu gingasiile lor--suntem iremediabil "topiti" dupa ei si le facem toate poftele. sunt mai "mature"--13 ani, 10 si respectiv 8 ani impliniti) si deja la motanel se observa semnele varstei.

    mama le spune ca sunt "umanizati"--de atat timp cat impartim viata si spatiul cu ele, am ajuns sa ne cunoastem reciproc "onomatopeele". putem spune ca suntem la stadiul de "comunicare ideala". sunt momente cand pot sa jur ca pricep ce li se spune--o demonstreaza prin comportamentul lor. sunt precum Bella ta :)
    cand eram mica, mi-am dorit un animalut "pufos" pe care sa il mangai--visam la un catzelush, dar viata mi-a scos in cale aceste pufarine pe care le iubim din tot sufletul.

    astept cu nerabdare intr-o postare viitoare sa ne povestesti si despre companioanele tale feline :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumosi blanosii, sa iti traiasca :)
    Si eu sunt mare iubitoare de animale si mi se rupe inima cand vad animalute in dificultate pe strada, trebuie sa ma opresc sa le ajut. Eu am un pisoi si un purcelus de guineea. Nu imi imaginez viata fara un sufletel in casa, iti ofera multa bucurie pentru grija care le-o porti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dulcici foc! Sa te bucuri de ei in continuare! ;)

    Eu nu am un animalutz de companie, spatiul si timpul nu imi permit sa am grija cumsecuvine de un astfel de blanos.

    In copilarie, insa, la bunici am crescut un ratoi :) ...da, da, chiar pe Donald! :P (asa-l botezasem :)

    A trait nici mai mult, nici mai putin de 8 ani. Il dresasem, alergam unul dupa celalalt, ne jucam ... era tot o veselie!

    Si acum, dupa atatia ani, ma apuca nostalgia cand vad o ratzusca ...sigh...

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne, cat de draguti sunt <3 ; sa iti traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt frumosi! Sa ai mare, mare grija de ei! Si eu am avut o catelusa pe nume Bella care a murit acum cateva saptamani. O aveam de 12 ani si in fiecare zi imi este atat de dor de ea....

    RăspundețiȘtergere
  9. Beibiii'love, de pe www.hqhair.co.uk (nu stiu de ce nu s-a publicat acel comentariu desi l-am aprobat).

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce dragut este Ricky in ultima poza :X cand se uita la platoul ala cu prajituri si se linge pe botic :X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim pentru urari! Sa va traiasca si voua animalutele si sa va bucurati de ele cat mai mult timp!

    RăspundețiȘtergere
  12. Vaaai, cat de dulci sunt! Sa iti traiasca:X!

    RăspundețiȘtergere