TAG: Produse mult dorite si rar folosite

4.7.10

Cred ca fiecare dintre noi, intr-un moment sau altul, si-a dorit cu disperare un produs si a facut tot ce i-a stat in putinta sa il aiba. E si cazul meu, asa ca m-am decis sa fac un top al produselor pe care m-am chinuit sa le gasesc si am dat si o gramada de bani pe ele, dar rar le folosesc. Si nu spun ca sunt produse proaste, doar ca nu folosesc pentru scopul pentru care au fost cumparate si atunci ajung sa nu fie folosite decat foarte rar.

Pensula MAC 226



Desi este se presupune ca este o pensula de blending, nu este potrivita pentru asa ceva - este prea ascutita pentru a putea amesteca culorile (cum face de exemplu 217). Mai curand se poate folosi pentru o aplicare precisa a fardului (de exemplu pentru a crea un V perfect).


Paleta Bobbi Brown Best of Chocolate



Culori superbe (4 farduri si 4 glossuri) pe care era sigura ca le voi folosi cu cea mai mare placere intrucat se potrivesc perfect stilului meu. Din pacate, farduri sunt foarte prafoase, se intind greu, blenduirea este un cosmar. Glossurile, in schimb, imi plac la nebunie.


MAC Studio Sculpt SPF15 Foundation


Eram sigura cand s-a lansat ca va fi fondul de ten minune, insa nu are nimic special si prin urmare il folosesc destul de rar (mai exact, atunci cand imi aduc aminte ca zace si el prin sertarul meu).


MAC Lip Erase



Cand l-am vrut eu, era produs exclusiv pro si m-am agitat o gramada sa fac rost de el. Si cred ca l-am folosit de maxim 4 ori de cand il am. Mi se pare mai comod daca vreau sa-mi "neutralizez" culoarea buzelor sa folosesc concealer.


Smashbox Photo Finish Color Correcting - Color Adjust (Green)



Eram sigura ca imi va neutraliza zonele rosiatice de pe fata si ca-mi va oferi un ten uniform si curat. Nu vad nici o diferenta cand il folosesc, ba mai mult de multe ori mi se pare ca-mi incarca fata aiurea, Am incercat o gramada de corectoare verzi, insa nici unul nu m-a ajutat.


Ruj MAC Myth



"Perfect nude lips" - de cate ori n-ati auzit asta cand s-a vorbit de rujul Myth de la MAC? Nu am gasit nimic care sa-mi placa la rujul asta. Textura (Myth e Satin) e groaznica, usuca buzele ingrozitor si ai senzatia de nisip pe buze (niciunul din rujurile Satin de la MAC nu-mi place), culoarea e departe de "perfect nude" - mai degraba poti spune ca ai buzele unui cadavru (suna ingrozitor, dar e adevarul). Singurul mod in care pot eu folosi acest ruj este peste altul mai inchis pentru a-l deschide.


Pensula MAC 227



Puteam sa traiesc linistita fara sa am pensula asta. Este o pensula buna, dar nu e cu nimic speciala si pentru ochii mei este prea mare. O folosesc rar sa conturez nasul sau sa aplic iluminator pe anumite zone.


Coastal Scents - Camo Quad



Paleta cu 4 nuante de concealer de la Coastal Scents am auzit-o laudata de atatea ori pe youtube incat m-am autoconvins ca trebuie sa fie un corector nemaipomenit. Textura cremoasa, acoperire perfecta - si eu de ce n-am avut parte de toate astea? Ce nu mi-a placut? Totul. In primul rand, mirosul ingrozitor; textura departe de cremoasa, iar acoperirea medie (in cazul paletei colorate, culoarea nu intra in piele, ci ramanea deasupra ca o pelicula colorata - imaginati-va un strat verde pe fata). Din punctul meu de vedere, un produs foarte prost.

Sunt sigura ca si voi ati cumparat produse de acest gen de-a lungul timpului. Astept raspunsurile voastre cu produsele pe care le-ati dorit si achizitionat cu greu si care s-au dovedit a fi departe de ceea ce va imaginati voi.

9 comentarii

  1. Draga Camelia, am primit vineri paleta Camo Quad de la tine si pot spune ca sunt foarte multumita de ea. Iti multumesc foarte mult pentru ea.
    Imi pare rau sa aud ca la tine nu functioneaza, mie in schimb imi place foarte mult (tocmai dadeam tarcoale site-ului Coastal Scents cand te-ai oferit tu sa o dai). Zilele urmatoare voi scrie un review despre ea. Textura devine cremoasa daca aplici in prealabil niste crema. Acum nu stiu ce sa zic, eu am tenul fin, fara pori dilatati, cosuri sau alte minuni, asa ca se uniformizeaza perfect cu tenul, nu raman cu stratul verde pe fata ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca pentru tine functioneaza, in schimb pentru mine nu a facut nimic :). Sa o folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am primit rujul Camelia, sunt foarte-foarte multumita :d Suna ca un cliseu, dar e my lips-just better :D Iti multumesc mult! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca-ti place, Aly; e o culoare frumoasa - eu am Brave New Bronze care este aproape identic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ti-as fura eu pensulele MAC daca tot nu le folosesti :)) :x

    RăspundețiȘtergere
  6. Adina, n-am zis ca nu le folosesc :) ci ca le folosesc rar. Le "tin" bine sa nu ajungi sa le iei tu :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu astept sa pui rujul si lip balm-ul la blog sale :-D.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar... Ai de gand sa [le] pui la blog sale?

    RăspundețiȘtergere