Update Nars Sheer Glow

21.7.10

Am vrut sa revin cu o precizare despre fondul de ten Sheer Glow de la Nars. Azi am incercat o alta culoare, Fiji (o nuanta mai inchisa decat culoarea mea normala), si vreau sa zic ca nu m-a impresionat deloc. Desi se adapteaza foarte bine culorii tenului, nuanta gresita (in cazul asta mai inchisa - desi pe fata nu se vede) sterge tot efectul luminos si proaspat oferit de acest fond de ten. Arata bine pe fata insa nu am mai vazut nimic spectaculos.

Mare atentie cand alegeti nuanta la Nars Sheer Glow caci o nuanta gresita poate neutraliza toate beneficiile acestui fond de ten!

5 comentarii

  1. Buna, vroiam sa te intreb de unde ai cumparat Nars Sheer Glow?Eu am folosit mostra trimisa de tine in nuanta santa fe care pentru tenul bronzat a fost super si vreau sa imi cumpar o nuanta mai deschisa. mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Am scris si pe blog ca am luat mostrele de pe ebay. Nars poti comanda direct de pe siteul Nars (insa taxele de transport sunt mari) sau de pe www.hqhair.co.uk.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Europa este 2.20 + 1.55/ produs. Daca ai pus doar un produs in cos, ti-a afisat bine shippingul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, cu ce pret ai cumparat mostrele dupa ebay?
    Am mai avut niste "tentative" sa comand dupa ebay dar nu ma descurc deloc cu paypal.. cand mai faci comanda pentru asa ceva ma poti anunta si pe mine?
    Mersi

    RăspundețiȘtergere
  5. Beibiii'love, am dat destul de mult (8 lire daca imi amintesc bine pe 6 mostre), dar le-am gasit foarte greu. M-am uitat vreo 2 luni dupa ele pana am gasit ceva.

    RăspundețiȘtergere