Review: L'Oreal Shine Curl

21.7.10

Cred ca este destul de greu sa faci review la produse pentru par pentru ca efectele difera foarte mult in functie de textura si lungimea parului, de mediul in care traim si de multi alti factori.

O sa incep cu concluzia: imi face placere sa folosesc produsele din gama Shine Curl, insa nu as mai da atatia bani pe ele (eu am luat setul sampon + lapte de definire bucle cu vreo 15 lire). De ce nu as mai da? Pentru ca nu fac minuni si poti gasi alte produse mai ieftine cu care poti obtine aceleasi efecte.

Nu am nimic negativ de spus despre produse, asa ca o sa incerc pe scurt sa va spun ce mi-a placut:

- curata bine parul, imi place senzatia de curat pe care o am dupa ce le folosesc

- mi se usuca parul mai repede (nu stiu daca este doar in imaginatia mea, insa mie intotdeauna mi s-a uscat foarte greu parul fiind destul de des, in ultimele 2 saptamani n-am mai avut problema asta)

- parul imi ramane matasos (am avut si par mai matasos cu alte produse, insa este bun si acesta) si pot sa spun ca daca aveti probleme cu suvite frizzy, ajuta destul de mult in aceasta privinta

- ajuta la definirea buclelor (eu am folosit dupa spalare spuma pentru par cret de la Tresemme si am primit o gramada de complimente privind noua mea tunsoare si nu mi-am simtit parul deloc incarcat)

- nu ingrasa parul deloc (eu de obicei la 3 zile trebuie sa ma spal, poate chiar si mai repede, si desi pe caldurile astea am transpirat destul de mult nu mi s-a ingrasat parul si nu am avut senzatia aia scarboasa de par imbacsit)

Acum, dupa ce am scris toate astea, imi dau seama ca imi place gama asta de la L'Oreal  cu adevarat si, desi am spus ca n-as mai cumpara iar produsele, s-ar putea sa ma surprind singura in viitor.

6 comentarii

  1. Camelia, despre acest set e vb?
    http://www.lookfantastic.com/hair/loreal-professionnel/serie-expert/gifts-and-packs/l'oreal-professionnel-serie-expert-shine-curl-pack.html

    Ma bucur sa gasesc review-ul mai ales ca eu am parul ondulat :) si-s intr-o continua cautare de astfel de produse.

    Din seria Expert de la L'oreal eu folosesc Intense Repair Shampoo-ul pe care-l recomand. Lasa parul curat, nu fav. matreata;parul e usor de descurcat si nu se ingrasa prea repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, shipping-ul pe lookfantastic.com este de £3.75 pt 1 produs? Am simulat o comanda si asa imi apare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare merge folosit flat-topul de la EDM pentru fdt lichid? Eu folosesc pensula normala pentru fdt, am una de la TBS.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acelasi lucru ma intreb si eu. Ar putea merge, dar daca perii sunt prea flexibili?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu este foarte densa, probabil ca s-ar putea folosi cum se foloseste si 187 (mie nu-mi place aspectul final), dar daca este densa nu vad de ce nu s-ar putea folosi. Eu, din ce am vazut in poze, este acelasi tip de pensula cu cea de la Sigma deci banuiesc ca va "functiona" la fel de bine.

    RăspundețiȘtergere