INCHIS - GIVEAWAY 30 + 1

22.7.10

Banuiesc ca toate va intrebati ce inseamna 30 + 1. Asa cum cateva dintre voi bine ati intuit si mi-ati scris pe mail, are legatura cu ziua mea de nastere. Ca sa nu mai lungesc misterul: pe 30 implinesc 31 de ani.

Va fi o singura castigatoare care va lua toate cele 31 de produse (30 vor fi anuntate in aceasta postare si al 31lea va fi o surpriza insa va pot spune ca are legatura cu primele 3 litere ale numelui meu). Am incercat sa "adun" in acest giveaway o parte din produsele mele preferate.

Acum ca am dezvaluit tot, sa va comunic regulile acestui giveaway (diferite de modul in care s-au desfasurat giveawayurile pana acum). Acest giveaway este deschis catre toate cititoarele acestui blog (nu trebuie sa urmariti blogul, insa nu voi lua in considerare comentariile lasate de "Anonim", iar pentru cele ce nu urmaresc blogul este esential sa-mi lasati o adresa de mail la sfarsitul mesajului pentru a putea sa va identific - daca nu lasati acest element de identificare, nu voi lua in calcul comentariul lasat) si vor participa comentariile lasate din momentul postarii pana vineri 30 iulie ora 13:30.

Cum puteti castiga?

Lasati un comentariu la aceasta postare care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. sa contina 3 fraze
2. prima fraza sa inceapa cu "Vreau si eu ..." si sa fie argumentul pentru alegerea voastra ca si castigatoare
3. a doua fraza in care sa-mi povestiti cea mai frumoasa zi de nastere pe care ati avut-o si mai ales ce-a facut-o asa speciala
4. ultima fraza trebuie sa aiba 31 de cuvinte (fix 31 cuvinte, nici mai mult, nici mai putin) si poate fi orice comentariu legat de acest giveaway.

Castigatoarea o voi alege dupa citirea tuturor comentariilor lasate (nu va fi o alegere aleatoare, ci voi alege eu comentariul care imi va transmite un sentiment deosebit) si o voi anunta pe blog pe 31 iulie.



Castigatoarea va primi:

- geanta de voiaj pentru cosmetice (rosie)
- gel de par Tresemme Tres Clean Hold (255 g)
- sampon si balsam Tresemme Moisture Rich (59 ml/ fiecare)
- lotiune corp Givenchy Very Irresistible - shimmering glow (100 ml)
- crema corp The Spa (Boots) (125 ml)
- portfard + brush holder MAC (verde)
- crema Yves Rocher Ovalessence (50 ml)
- set W7 French Manicure
- separatoare manechiura
- nail stickers
- set 4 masti fata Aldo Vandini (15 ml/ fiecare - fiecare masca se poate folosi de 2-3 ori)
- inel fantezie colorat
- pandativ cu lant - papuc roz
- mascara Guerlain Divinora Brun Aquachic (8 ml)
- trusa buze wetnwild Lip Expressions
- fard Estee Lauder Color Intensity - 17 Lemon (2,1 g)
- trusa mini farduri Lancome (1,52 g)
- mini parfum Givenchy Ange ou Demon Tender (4 ml)
- mostra parfum Lancome Miracle Forever (1,5 ml)
- o pereche bikini Victoria's Secret (M)
- pensula pentru pudra
- ruj Lancome Color Design - Vintage Rose
- lip liner Goldfinger - Burgundy
- mini fond de ten Revlon Colorstay - Buff (5 ml)
- mini fond de ten Clarins True Confort - Soft Ivory (5 ml)
- gloss Lancome Juicy Tubes - Fraise (7 ml)
- mostra concealer Sisley - 4
- mini crema Lancome Nutrix Royal (5 ml)
- mini crema Hydra Zen Neurocalm (5 ml)
- mini mascara Lancome Definicils (2,5  g)

si un produs surpriza despre v-am dat un indiciu la inceputul postarii.

Mult succes tuturor si astept cu interes comentariile voastre (daca aveti nelamuriri puteti lasa comentariu la postare pentru a primi detalii si apoi sa reveniti cu comentariul de intrare la giveaway care sa indeplinesca conditiile de care am vorbit).

50 de comentarii

  1. 1.Vreau si eu sa castig, pentru ca-mi place mult premiul si pentru ca-i si ziua mea in cursul lunii urmatoare :D
    2.Cea mai frumoasa zi de nastere a fost chiar prima (poate pentru toata lumea), pentru ca atunci s-au intamplat cele mai mari schimbari: am vazut pentru prima oara, am respirat prima gura de aer si mi-am probat corzile vocale, restul zilelor de peste ani marcheaza doar trecerea timpului si inmultirea realizarilor.
    3.Iti multumesc pentru ocazia de a participa la acest giveaway si iti doresc o aniversare cat mai frumoasa, alaturi de cei pe care ii iubesti, si multe impliniri pana anul viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu sa ma cunosti, atat cat te cunosc, citindu-te, de asta, iti voi scrie despre mine.
    Ti-as putea povesti de ziua mea in care am vrut sa ajung departe, sus...in varful unei parti din lume, in Alpi, pentru ca stiam ce sentiment deosebit o sa-mi ofere faptul ca mi-am atins un vis, vazand locuri scoase, parca, din visele mele.
    Interpretez Giveaway-ul acesta special, ca o bucata de tort, pe care o imparti cu una dintre noi, pentru ca ne simti apropiate, asa cum si noi te consideram prietena noastra draga.

    Cu multumiri,
    bisqyt@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. 1)Vreau si eu : sa am oportunitatea de a incerca produse noi.

    2) Cu siguranta cea mai frumoasa zi de nastere din viata mea a fost atunci cand parintii si prietenii mi-au facut o petrecere surpriza , exact ca in filme. Tin minte ca in ziua aia eram tare bosumflata pentru ca nimeni nu ma sunase sa imi zica la multi (acum cand ma gandesc nu stiu cum nu mi-am dat seama de manvre). Mai pe seara m-a sunat mama sa ne
    intalnim pentru a merge la cumparaturi ; nici macar nu m-a anuntat sa ma imbrac mai frumos trezindu-ma mai tarziu la fata locului intr-un restaurant elegant imbracata in slapi pantaloni scurti si un tricou lalai ; classy huh ?
    Cand am intrat in restaturant tin minte ca eram atat de fericita si surprinsa de faptul ca s-au gandit sa imi faca o asemenea surpriza , parca era prea frumos sa fie adevarat.
    A doua zi cand sa plecam ma trezesc cu taxiul in fata restaurantului cu bagajele facute : SURPRISE ! vacanta in Paris cu parintii. Nici prin gand nu mi-a trecut ca imi vor face asemenea cadou, aceasta fiind si prima data cand am iesit din tara.
    Aceasta a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea si cu siguranta niciodata nu o voi uita deoarece aceasta a fost si ultima zi de nastere la care a participat bunicul meu.


    3.Desi am descoperit blogul tau de putin timp am ramas profund impresionata de generozitatea ta.Este primul blog in care cititorii au posibilitatea sa participe la un numar ridicat de concursuri.



    P.S Iti zic de acum la multi ani si iti doresc ca aceasta zi de nastere sa ramana intiparita in sufletul tau ca una dintre cele mai frumoase zile de nastere din viata ta.
    A si mersi pentru raspunsuri !

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau si eu toate acele 'beauty-goodies' din poza, fara sa ma uit atent am observat Givenchy Ange ou Demon Tendre - pe care il ador!!! Cea mai frumoasa zi de nastere care am avut`o pana acum a fost acum 2 ani,cand am fost intampinata de un tortulet improvizat de iubitul meu - am fost atat de emotionata incat mi`au dat lacrimile.
    Am ghicit si produsul-surpriza si ma incanta ideea ca pe langa toate aceste delicii oferite castigatoarei, se mai adauga si acel produs fantastic! Sper ca vei avea o super-petrecere!!

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Vreau si eu sa incep noul blog cu review-uri la produse de care am auzit, dar nu am avut curajul de a le testa, inca.

    2. Cea mai frumoasa aniversare a fost cea de anul trecut, cand scumpul meu prieten m-a furat de acasa si m-a dus intr-un loc linistit si uitat de lume. In loc de tort, am primit o farfurioara cu un trandafir si in mijlocul lui un inel. Poate parea siropos, dar pentru o fata e cel mai frumos cadou din partea celui drag.

    3. Daca acest giveaway e tortuletul tau pentru noi, atunci m-as bucura sa pot sa reusesc sa gust o bucatica din el.Sa ne trimiti si o lumanarica de pe tortul adevarat.

    Ps: desi te urmaresc de mult timp, n-am avut curajul sa-ti scriu. Acum, fiind o ocazie mai speciala, mi-am luat inima in dinti si iti urez un sincer si calduros La Multi Ani si cat mai multe articole frumoase si captivante.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu sa imi acord timp, cel putin atat cat acord altora, sa am mai multa grija de mine si sa imi zambesc dimineata cand ma uit in oglinda...

    Toate zilele de nastere din ultimii ani au fost speciale. Au avut grija cei dragi de mine! Anul trecut ziua mea a picat miercurea, dar am hotarat sa ne strangem in weekend. Dar am 'scapat' de ele? Nuuuuu! Fetele mele dragi s-au luat frumusel de mana si s-au infiintat la poarta, desi era tarziu si nu ma asteptam ca vin, una cu un maaaare buchet de flori de toamna, cealalta cu o funda roz amuzanta pe cap, in chip de cadou, si un mesaj simpatic atarnat de gat, scris cu creioane colorate pe o coala de imprimanta...

    Primul giveaway la care particip! De cand am luat decizia de a ma iubi mai mult, ma tot plimb pe acest bulevard virtual, printre bloguri, printre randuri... Bine te-am gasit, Camelia!

    P.S.: La multi ani, Camelia, si la cat mai multe postari pline de sfaturi din cele mai bune!
    P.S: 'te-am' am socotit ca se pronunta intr-un cuvant :))

    af_dobre@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. -vreau si eu sa ii fac un cadou special sotiei mele cu ocazia zilei sale de nastere care este luna viitoare
    -in fiecare an de cand m-am casatorit fiecare aniversare este foarte speciala deoarece o petrec alaturi de sotia mea si cu siguranta nu as putea sa aleg decat o singura zi lasand deoparte frumoase amintiri petrecute pe parcursul mai multor ani.
    -Draga mea Camelia, imi doresc ca acest cadou sa ii aduca sotiei mele un strop de bucurie la aniversare si iti doresc si tie acelasi lucru{defapt o ploaie de bucurii}.


    p.s -cred ca ti se va parea amuzant ca un barbat participa la acest concurs, dar imi voi asuma "riscul" de dragul persoanei pe care o iubesc cel mai mult pe lumea aceasta
    - daca te gandesti ca sotia m-a pus sa fac lucrul asta raspunsul este nu :)) nu are nici cea mai mica idee despre asta

    lucid_traian@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Vreau si eu - sunt cuvintele care ne trec instantaneu prin minte cand vine vorba de makeup si beauty stuff.

    Cea mai frumoasa zi de nastere a fost acum trei ani cand toate persoanele pe care le ador s-au reunit si mi-au pregatit o memorabila petrecere surpriza, m-au scos din melancolie si m-au invatat ca varsta nu e decat o cifra.

    Revenind la acest incitant giveaway sunt sigura ca vreau sa-l vad si pe cel de la aniversarea cu numarul 100 doar ca imi trebuie cu siguranta mai multa rabdare pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  9. 1. Vreau si eu sa am ocazia sa castig aceste produse pentru a putea experimenta cu produse noi.
    2. Cea mai frumoasa zi de nastere sper ca va fi cea de anul aceste [care va fi peste cateva zile] pentru ca am pregatit o petrecere alaturi de cei mai buni prieteni si apoi o mica excursie :D
    3.Te-am descoperit acum o saptamana ,am citit deja toate posturile. Mi-am lasat toata treaba la o parte pentru a putea citi, deja am lista cu produse ce doresc sa le achizitionez

    RăspundețiȘtergere
  10. 1. Vreau si eu sa iti multumesc pentru acest blog deoarece am devenit fan inrait de cand am citit primele cuvinte si pentru generozitatea de a impartasii cu noi atatea secrete si tips-uri de beauty, parerile tale cu noi. Blogul tau ocupa loc de cinste in categoria favoritelor mele, nu exista zi in care sa nu verific daca ai mai postat ceva.

    2. Cea mai frumoasa zi de nastere pe care am avut-o a fost anul acesta fiindca a fost primul an cand m-am simtit cu adevarat implinita pe toate planurile. Tocmai ma mutasem cu alesul inimii mele fara de care nu mi-as putea imagina viata, colegii de la birou au fost atat de dulci si generosi cu mine si mi-am dat seama ca sunt intradevar apreciata de cei din jurul meu and last but not least, am avut-o pe mama langa mine dupa multi ani nefericiti in care din pacate am fost despartite.

    3. Chiar daca voi castiga acest giveaway sau nu, vreau sa stii ca mereu te voi citi si admira. Asa ca doresc sa iti urez de pe acum calduros "La Multi Ani!"

    RăspundețiȘtergere
  11. P.S. Am uitat sa iti las mailul meu:))
    andrasweet19@yahoo.com - s-ar putea sa il ai, noi am mai colaborat:)

    RăspundețiȘtergere
  12. 1. Vreau si eu sa castig pentru ca... si eu implinesc 31 de ani pe 30 iulie (pot dovedi cu acte :D) si ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea!
    2. Cea mai frumoasa zi de nastere a mea a fost acum 5 ani, era prima mea aniversare pe care am petrecut-o cu sotul meu: ne-am hotarat in mod spontan sa plecam Sinaia cu o zi inainte (ador excursiile neplanificate :) ) si a doua zi, de ziua mea, cand m-am trezit ma astepta cu micul dejun la pat (de la hotel desigur :D), tort cu lumanari, un buchet superb de flori si o felicitare cu urari funny :)
    3. Este primul giveaway la care particip si sper sa am parte de norocul incepatorului :D. Imi place blogul tau, il citesc aproape in fiecare zi. Tine-o tot asa! La multi ani, leoaico! :)

    (mail aanca.nic@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau si eu : toate bunatatile din giveaway.

    Cea mai frumoasa zi de nastere a fost acum 2 ani, cand tatal meu era inca in viata si ne-am sarbatorit ziua pe 8 nov(ziua de nume a amandurora),iar ziua mea era pe 12. A fost cel mai frumos moment pe care am inceput sa il pretuiesc incepand cu urm aniversare, cand nu l-am avut langa mine ,sa sarbatorim impreuna. A fost un moment ce m-a marcat si pe care nu il voi uita toata viata.

    Imi place tare mult acest giveaway mai ales pentru ca este unul cu reguli diferite fata de toate celelalte la care am participat si ma bucura enorm acest lucru. Bafta multa!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. 1. vreau si eu acest giveaway pentru ca ar fi un cadou mai mult decat minunat mai ales ca pe 13 aug (31 invers :D ) este ziua mea si fiind o tanara mamica prefer sa cheltuiesc putinii banuti pentru ingeraul meu, preferand sa ma neglijez

    2. cea mai frumoasa zi de nastere a fost in urma cu 2 ani. chiar daca nu am avut parte decat de o iesire la o terasa alaturi de sot si sora mea, a fost o zi mai mult decat speciala. eram insarcinata si acest lucru era cel mai frumos cadou care-l puteam primi.

    3. cu acest minunat giveaway, mi-ai confirmat faptul ca esti o persoana care se gandeste la cei de langa oferindu-le o bucurie, ceea ce denota o frumusete interioara rar intalnita in prezent!

    RăspundețiȘtergere
  15. Vreau si eu sa castig pentru ca iubesc tot ce e beauty related! Vreau si eu sa castig cum vrem probabil toate... oricum iti multumim pentru oportunitate si oricine ar castiga, o sa inseninezi ziua acelei femei, pentru ca meritam toate sa ne rasfatam si nu prea avem ocazia. Te pup! Multumim! si LA MULTI ANI!!!

    Cea mai frumoasa zi de nastere am avut placerea sa o petrec in 2003, avem 19 ani. La 12 noaptea iubitul meu a adus 1 prajiturica ("Cabana" my favorite) cu o lumanarica infipta in ea si o sticla de sampanie... Chiar nu ma asteptam... aproape adormisem... Am fost doar noi doi, indragostiti! Superb! Si acum imi amintesc cu placere!

    Cum ziceam, meritam toate sa castigam. Meritam sa fim iubite si sa ne iubim mai mult... Sa incercam sa ne acceptam cu vergeturi si celulita si se ne rasfatam mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  16. 1. vreau si eu sa castig pentru a putea imparti giveaway-ul cu mamica mea, care pe 31 iulie are ziua de nastere.
    2.cea mai frumoasa zi de nastere am avut-o anul trecut, cand am facut 25 de ani si am fost ceruta in casatorie la petrecerea unde erau cele mai importante persoane din viata mea, parintii, fratele si prietenii.
    3.Si mai vreau acest giveaway pentru mini fondul de ten Revlon Colorostay, mai ales ca se afla in lista mea de wish list si vrea mostra de parfum Lancome Miracle Forever.

    P.S. La multi pentru cei 13 anisori :D !!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Bau! :) 31 de anisori!!! Schimbam prefiiixul!!:)

    Ce pui la cale pentru data de 30?
    Spune tot! Spune tot! :)

    Iti urez si eu, inca de pe acum, La muuulti ani! Si inca 31 de ani cu muuulte impliniri si momente pe care sa nu le uiti poate niciodata... si cel mai important, toate acestea sa te surprinda sanatoasa, alaturi de persoanele cele mai dragi sufletului tau!

    Cred ca oricate ai avea pe lume, daca nu ai cu cine sa imparti bucuria ta, de oricare natura ar fi, acesta e ca si inexistenta. Ce spui? Tu cum percepi lucrurile?

    Minunat Giveaway, multumim! Tentante produsele si utile, de asemenea. Totusi, de data aceasta, pe mine, te rog sa nu ma iei in calcul. Citind mai sus unele mesaje imi dau seama cata bucurie ar crea anumitor persoane prod. propuse mai sus, prin urmare..."un concurent" mai putin.

    Laaa muuulti ani, inca o data! :* :*

    RăspundețiȘtergere
  18. 1. Vreau si eu sa castig deoarece bugetul meu e tot mai stramtorat si cu greu pot sa imi mai cumpar lucrurile esentiale de make up.


    2. Greu de spus care e cea mai frumoasa zi de nastere deoarece in fiecare an am avut parte de ceva special si frumos, am avut parte de atentia, caldura si dragostea celor dragi, iar cel mai frumos sentiment il am cand vad ca oamenii care imi sunt dragi si-au amintit de mine si mi-au fost alaturi chiar daca poate doar cu un gand sau cu o vorba frumoasa..


    3. La multi ani fericiti! Sper sa ai parte de o aniversare minunata! Sa te risipesti in toate minunile si sa faci risipa de frumusete in toti oamenii si in toate lucrurile!

    RăspundețiȘtergere
  19. 1.Vreau şi eu să îmi dezvolt pasiunea şi tehnicile în machiaj pentru a mă simţi mai bine în pielea mea şi pentru ca dispoziţia mea sufletească să numai depindă de părerea şi comentariile răutacioase ale celor din jur.
    2.Am citit si recitit atâtea mesaje frumoase si emoţionante în comentariile lăsate de fete care m-au făcut să ajung la concluzia că nu am petrecut niciodată o zi atât de specială. Da.. cu siguranţă că mi-ar plăcea să spun că am petrecut zi şi noapte alături de prieteni, că am primit cadou o excursie în Bahamas sau că persoanele din jurul meu mi-au demonstrat că mă iubesc prin cuvintele şi gesturile lor în una dintre cele mai speciale zile : ziua în care am prins viată, ziua în care am început sa îmi dezvolt personalitatea încetul cu încetul. Din păcate nu pot afirma aceste lucruri pentru că nu sunt adevărate, oricât de mult aş vrea să cred asta crudul adevăr îmi izbeşte moralul la pămant. Pot spune că nu mi-am petrecut aniversarea asa cum secuvine : într-un cerc de prieteni.
    Poate vei crede că îmi plâng de milă prin aceste cuvinte dar mi-am deschis sufletul ca intr-un jurnal personal. Totuţi de dragul acestui concurs mă voi întoarce în timp în zilele în care m-am simţit iubită , aniversările petrecute alături de unicele persoane care mi-au rămas alături si înca sunt alături de mine pe parcursul acestei "călătorii" prin viaţa : părinţii mei.
    3.Deşi iţi urmăresc de ceva timp blogspotul nu am mai participat niciodată la unul dintre renumitele tale concursuri însa subiectul "cea mai frumoasa zi de nastere" a atins un punct sensibil .

    ***Cu ocazia zilei speciale de 30 iulie, ziua în care tu ai prins viată îţi doresc un dulce si călduros la mulţi ani . Sper ca această zi să ţi-o petreci alături de persoanele iubite, de prieteni si familie.***
    funnyfaceadela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Vreau si eu sa ajung sa am intr-o buna zi un blog de beauty atat de interesant si complex ca al tau. Mai vreau sa castig din inca doua motive: azi, cand am vazut ca ai postat conditiile, pe care oricum le asteptam cu interes, a fost ziua mea. Pe 23 iulie am facut 25 de ani si giveaway-ul de la tine ar fi cadoul pe care il asteptam azi, dar nu l-am primit. In al doilea rand, vreau si eu sa castig o data, o singura data, pentru ca n-am castigat pana acum nimic, nici macar la loz in plic.

    2. Cea mai frumoasa zi de nastere a fost cea de azi pentru ca, desi m-a chinuit un afurisit de abces dentar, i-am avut langa mine pe toti oamenii cu adevarat importanti din viata mea, care s-au straduit sa ma faca sa uit de durerea care ma chinuie de 3 zile. Mai mult, s-au straduit sa iasa totul perfect si sa ma simt cea mai importanta si rasfatata azi.

    3.Interesant la giveawayul organizat acum mi se pare simbolul din spatele lui, organizarea, dar si selectia de produse asupra careia te-ai oprit, multe din ele fiind foarte noi pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  21. 1. Vreau si eu sa nu mai depind de mila si compasiunea persoanelor din jurul meu pentru a avea posibilitatea de a ma ingriji. Mi-as dori sa castig acest premiu minunat pentru a ma simti invingatoare macar o data in viata.Cu siguranta niciodata nu imi voi putea permite aceste produse.. sau poate mai exista o speranta:daca voi castiga la loto. Am realizat ca am prea multe de oferit dar prea putine de primit. Nu imi permit sa fac mofturi deoarece am un copil de crescut si cea mai mare parte din salariu se duce pe cheltuielile zilnice , intretinere si putinul care mai ramane prefer sa i-l ofer fetei mele.Dar inca visez…

    2. Cea mai frumoasa zi aniversara pe care am sarbatorit-o pana acum a fost cea
    in care am adus pe lume un ingeras. Imi aduc aminte ca imi facusem atatea planuri pentru ziua aceea, urma sa fie o zi speciala petrecuta intre prieteni dar se pare ca altcineva mi-a luat-o inainte si a transformat acea zi intr-un eveniment care mi-a marcat viata. Acum, in fiecare an pe 16 septembrie imi petrec aniversarea alaturi de fata mea aducandu-mi aminte cu placere de ziua aceea.

    3. Draga mea, cu ocazia acestei zile speciale ce urmeaza iti urez un calduros ,,La multi ani !’’ si ma bucur extrem de mult ca ai hotarat sa impartasesti acesta bucurie cu noi.


    Cu multa dragoste,

    truscas@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Iti urez un La multi ani anticipat! Sper sa imi amintesc si in ziua cu pricina si sa-ti mai las un comentariu.

    1.Vreau si eu pentru ca este o sansa de a incerca noi produse si unele produse pe care doream sa le incerc de mult .
    2.Cea mai frumoasa zi de nastere a mea a fost chiar anul trecut.Eram in creierul muntilor Bucegi,unde imi place sa spun ca mi-am lasat inima deoarece doar acolo ma simt ca acasa.Aveam toti oamenii dragi mie aproape si facusem un foc de tabara in padure si am stat la povestit si baut vin fiert toata noaptea.Pentru mine,a fost unul din cele mai speciale momente din viata mea,m-am simtit copil din nou iar mirosul brazilor ma facea sa cred ca minunata colivie din beton e doar un vis indepartat.Ce a facut aceasta zi de nastere atat de speciala este faptul ca a fost ultima data cand eu si prietenii mei vom fi reuniti deoarece facultatea ne trimite pe drumuri separate si in orase indepartate.
    3.Daca as fi fericita castigatoare a acestui giveaway as considera ca imparti cu mine bucuria zilei tale de nastere si ca totodata ma feliciti pentru ca incep viata pe cont propriu.

    RăspundețiȘtergere
  23. 1. Vreau si eu sa castig pentru a imparti premiul cu sora mea geamana, care e pentru mine un alt eu.
    2. Cea mai frumoasa si cu adevarat speciala zi de nastere a fost aceea in care mi-am dat seama ca am alaturi de mine o fiinta identica mie cu care sa impartasesc bucuria.
    3. Gestul tau este extraordinar, tu stii ca este mai bine sa daruiesti decat sa primesti, caci numai astfel vei dobandi ceea ce cu adevarat iti doresti, iar eu iti urez impliniri.

    Cu drag,
    petreanulaura@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. 1. Vreau si eu sa fiu partasa la bucuria zilei tale de nastere -- daca as fi norocoasa sa castig acest giveaway, m-as simti ca am primit un minunat cadou aniversar.
    2. Cea mai deosebita zi a mea de nastere am simtit-o in acest an--cand am schimbat "prefixul" spre 30--si trairea pe care am avut-o in acele momente. Nu am avut o petrecere fastuoasa. Doar o cina discreta cu sotul intr-un mic restaurant cochet. Ceea ce a facut aceasta zi de nastere speciala a fost data de "revelatia" pe care am avut-o in preajma acestei zile. Mi-am dat seama ca ma simt extraordinar de bine cu mine insumi. De-a lungul anilor mi-am tot conturat preferintele in diverse directii si cred am ajuns in momentul in care --deocamdata-- ma simt "completa". In acele clipe m-am simtit puternica si propria mea stapana--un sentiment foarte eliberator as putea spune. Poate aceasta e "magia" pragului de "30" :-) Cu siguranta vor aparea noi provocari de "cucerit" pe parcursul anilor ce vor veni --si deabia le astept :)-- dar pentru moment vreau sa ma bucur de aceasta traire, sa ma bucur ca sunt o tanara femeie.

    3. Draga Camelia, iti doresc din suflet o aniversare minunata si iti multumesc foarte mult ca ai decis sa imparti cu noi bucuria zilei tale de nastere , prin intermediul acestui giveaway deosebit .

    RăspundețiȘtergere
  25. Vreau si eu sa folosesc produsele enumerate de tine deoarece pana acum nu am avut acces la cosmetice high-end (din motive pur materiale) si m-as bucura enorm daca le-as castiga :)

    Cea mai frumoasa zi de nastere...a fost atunci cand am implinit 18 ani, deoarece aveam o doza de naivitate si "nebunie" care ma faceau sa traiesc orice moment al vietii mele lipsite de griji (atunci!) cu o bucurie copilareasca, aveam parintii mei dragi alaturi de mine, iar cei 30 de prieteni din gasca adolescentei mele au reusit sa faca in asa fel incat acea zi sa intre, cu tot cu detaliile ei in memoria mea, si sa-mi aduca mereu un zambet pe buze si bucurie in suflet :)

    Simplul fapt ca doresti sa oferi si altora din ceea ce ai imi spune multe despre tine...te felicit si iti doresc sa fii sanatoasa pentru a te bucura de frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  26. 1)Vreau si eu sa castig toate aceste produse minunate pentru ca imi doresc sa incerc produse noi. Cand le-am vazut pe blog m-am uitat ca un copil in vitrina unui magazin de dulciuri, neputand sa ma hotarasc ce imi place mai mult. Nu am incercat nici unul pana acum, dar sunt convinsa ca mi-ar placea, toate par asa dragute si colorate, apetisante, iar daca as castiga ar fi ca un vis. Nu am mai primit niciodata cosmetice si nici nu o am o colectie impresionanta, asa ca mi le-as dori mult de tot.
    2)Cea mai frumoasa zi de nastere a fost cea in care am implinit 18 ani. Am petrecut-o alaturi de sora mea si de prietenele mele, am iesit in oras, iar apoi distractia a continuat la mine acasa: ne-am uitat la un meci de tenis, sportul nostru favorit, am ascultat muzica si am depanat amintiri. Nu sunt o amatoare de clubbing, asa ca pentru mine a fost o zi perfecta. Desi majoratul a reprezentat doar trecerea simbolica la maturitate (nici acum nu cred ca sunt matura) pentru mine a fost o zi speciala alaturi de cei dragi, pe care nu o sa o uit pentru ca a avut o incarcatura emotionala deosebita. Doar faptul ca am prietene bune si o sora minunata, care sunt alaturi de mine cand am nevoie inseamna foarte mult, si sa petrec cu ele acea zi a fost magnific. Acum ,cu facultatea petrecem din ce in ce mai putin timp impreuna.
    3)Giveaway-ul tau e fabulos. Esti o persoana altruista, care s-a gandit sa impartaseasca cu noi, cititoarele, produse magnifice si iti multumim pentru asta.
    La multi ani! Keep up the good work!
    dorina_geicu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. eu vreau doar sa-ti urez "La multi ani!", sa fii sanatoasa si fericita. nu am nevoie de produse, asa ca nu particip la concurs. inca o data "La multi ani!"

    RăspundețiȘtergere
  28. 1.Vreau si eu sa vad cum te simti atunci cand castigi ceva pe net si primesti un cadou de la cineva pe care il cunosti doar din ceea ce scrie.
    2.Cea mai frumoasa zi de nastere a fost la 8 ani, cand am primit cadoul mult visat: calculatorul:)). Pana cand voi primi o masina/casa nu cred ca imi voi schimba parerea, ca acea zi a fost cea mai frumoasa zi de nastere. A fost frumos ca incercam sa stau si cu invitatii (dragele mele prietene, care inca se numara printre actualele prietene si rude) dar si la dragul meu calculator; tot atunci am avut tortul mult dorit in forma de iepuras;;) Cred ca astea-s cele mai frumoase amintiri, din copilarie(plus adolescenta).
    3.Draga posesoare a acestui minunat blog, iti urez multa sanatate, fericire, noroc, implinirea tuturor dorintelor si banuti ca sa ai ocazia sa testezi cat mai multe produse despre care sa ne vorbesti.

    bonnye_from_sweetland@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. 1. Vreau si eu sa experimentez acelasi senzatii ca si tine cand voi folosi aceste produse minunate dese ori mentionate in videoclipurile de pe youtube ale make-up gurus si chiar sa inteleg in sfarsit ce inseamna sa folosesti high-end brands si nu doar sa imi imaginez cum este!!
    2. Cea mai frumoasa zi de nastere a fost majoratul. Am fost inconjurata de foarte multi prieteni , am avut cea mai frumoasa rochita si am primit cadouri minunate.
    3.Nu credeam ca exista a real makeup guru in Romania pana cand am dat peste blogul tau si am fost extrem de surprinsa sa vad ca organizezi si aceste minunate giveaways!
    evil_andra2005@yahoo.com
    La multi ani!!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Vreau si eu sa castig minunatele produse pe care le ai de oferit deoarece, fiind oferite de o persoana care a facut acest blog minunat cu atatea sfaturi utile, sunt convinsa ca sunt produse foarte bune si ca imi vor fi de folos cu adevarat!

    Cea mai frumoasa zi de nastere pe care am avut-o pana acum a fost anul acesta cand am implinit 19 ani, zi in care mama mea impreuna cu prietenul meu mi-au organizat o mini-petrecere surpriza intr-un club, loc in care se aflau toti prietenii mei de suflet.

    Vreau sa iti multumesc pentru acest blog minunat, sa iti urez un calduros la multi ani si iti doresc sa ai parte de cat mai multa fericire, sanatate si, normal, iubire!

    E-mail: ady_g00g@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. 1. Vreau si eu sa ma rasfat cu produsele oferite cadou pentru ca a trecut prea mult timp de cand nu m-am ocupat doar de mine.
    2. Cea mai frumoasa zi de nastere a fost cea in care am implinit 18 ani, fiindca persoana iubita m-a luat prin surprindere (sunt nascuta la cateva zile dupa Anul Nou, asa ca de obicei nu fac nimic de ziua mea ci mai tarziu) si m-a dus seara intr-un loc de unde am admirat panorama orasului luminat, doar noi doi, rupti de restul lumii, in timp ce la radio canta prin coincidenta "Am doar 18 ani" de la Vama Veche, iar versurile "Numai pentru noi doi/ Timpul sa se-opreasca intr-o joi" s-au potrivit perfect momentului, ilustrand exact dorinta mea de atunci (prin coincidenta majoratul meu a picat intr-o joi :) ).
    3. Giveaway-ul tau e unul foarte generos si imi pare bine ca ai gasit o cale sa iti sarbatoresti ziua de nastere si cu cititoarele acestui blog, multe postari de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
  32. 1. Vreau si eu... sa inseninez ziua de nastere acelei persoane care mi le-a inseninat mie pe toate - mama mea. E leoaica, la fel ca tine, iar pe 12 august implineste 48 de ani. Nu i-am oferit niciodata cat ar merita sau ceva care sa compenseze toate renuntarile ei, dovezile de iubire, surprizele. Acum 2 ani, chiar de ziua ei, i-a iesit in cale un catel cu globii oculari lipsa, deci orb, pe care l-a adoptat....iar de atunci a mai strans inca 20 pe care ii intretine singura intr-un adapost improvizat, le gateste zilnic, ii vaccineaza, spala si trateaza de orice problema. Pentru ca e somera si nici nu e ajutata financiar de nimeni, ii este greu sa se descurce si se sacrifica pe sine, se priveaza de orice mic rasfat pt. "copiii" ei, cum ii numeste. Are un suflet incredibil si merita sa fie rasplatita, rasfatata macar de ziua ei. Cheltuind atat de mult pt. catei, sta luni de zile chiar si fara crema de fata, se ingrijeste cu minimul necesar. I-ar placea sa aiba grija in special de unghii si ten, sa nu-si arate varsta. Tocmai de aceea cred ca ar incanta-o in mod deosebit cea mai mare parte din ce oferi tu in giveaway.
    2. In trecut, aniversarile mele se desfasurau dupa acelasi tipar...familie si cativa prieteni apropiati. In schimb, anul acesta am avut parte de o aniversare magica...primul "te iubesc", inmiresmat de un buchet enorm de liliac alb, incarcat de atata bucurie si emotie cat sa umple ani intregi cat l-am asteptat...pe "el" si pe "te iubesc" :) Nu am primit vreo excursie sau petrecere surpriza, dar cadoul a constat in ceva cu o insemnatate aparte pt. noi 2, ceea ce a facut totul ireal de frumos si demn de tinut minte o viata.
    3. De ziua ta iti doresc sa te bucuri zilnic de minunile din viata ta si sa incanti in continuare lumea cu tot ceea ce insemni tu. Te imbratisez, La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  33. 1.Vreau si eu - desi de mica am fost atrasa de "beauty stuff" ca de un magnet (primul produs pe care l-am avut a fost o mini oja roz bombon primita cand aveam vreo 4 ani), nu am nici pe departe tot ceea ce imi doresc in materie de beauty, deci imi permit sa visez, sa imi doresc, sa sper ca eu voi fi norocoasa castigatoare.
    2. Cea mai frumoasa aniversare a fost cu siguranta cea de anul trecut, cand iubitul meu mi-a daruit o cutiuta legata cu funda rosie,care continea 100 de inimioare de hartie,iar pe fiecare dintre ele este scris cate un motiv pentru care ma iubeste:)
    3. Today is your natal day,
    Sweet words I bring
    Camelia accept I pray,
    My offering:
    May you happy live
    And long us bless,
    Recieving as you give
    Great amounts of happiness:)

    La Multi Ani! Cu drag, Andreea
    (shimmer2world@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  34. vreau si eu sa castig aceste minunate produse deoarece de cand am intrat pe blogul tau am simtit ca sunt intr-un univers paralel!! Sincer nici o prietena de-a mea nu este atat de pasionata de machiaj ca mine si de fiecare data cand aduc vorba de acest subiect sunt certata ca am dat nu stiu cat pe un simplu ruj sau mai stiu eu!! In schimb pe blogul tau m-am simtit in lumea mea!! Vorbim aceasi limba!
    Cea mai frumoasa zi de nastere-anul trecut mi-am strans in sfarsit toti prietenii si avand in vedere ca a nins de nu am mai putut iesi din casa am sarbatorit si povestit cum nu o mai facusem de foarte multa vreme!!
    Este cel mai original giveaway la care am participat pana acum si la care sunt puse la bataie produse foarte interesante de care probabil as extrem de multumita daca as castiga!

    RăspundețiȘtergere
  35. ~~~ 31 !!!
    :)
    La muuulti ani!

    O zi vesela ~ si multe alte asemenea in viitor ~ impreuna cu cei dragi!!

    RăspundețiȘtergere
  36. 1. Vreau si eu sa castig, in primul rand pentru ca nu am incercat absolut niciunul dintre produsele insiruite de tine, si in al doilea rand pentru ca pe 11 august este ziua mamei, si daca voi castiga ii voi face o surpriza placuta cu parfumurile (e innebunita dupa parfumuri). Imi place mult ideea originala a giveaway-ului si mi-as dori tare mult sa castig, mai ales ca in departamentele "noroc" si "castigat lucruri nemuncite" nu prea ies castigatoare.
    2. Cea mai frumoasa zi de nastere a fost acum 6 ani. Pisica mea pe care o iubesc foarte mult a facut de ziua mea 4 pui. Am plans de fericire, si am fost cea mai fericita bunicuta:D
    3. Iti urez sa fii mereu tanara, frumoasa, optimista si fericita, sa scrii in continuare pe blog cu aceeasi frecventa ca pana acum si sa ne inveti cum sa cumparam inteligent online.

    RăspundețiȘtergere
  37. 1.Vreau si eu toate aceste produse, dar nu pentru mine
    ci pentru "raza mea de soare", sora mea, care stiu ca
    iti urmareste blogul si mereu imi spune: "crezi ca as
    putea candva sa fiu ca si camelia?" Mi-ar placea foarte
    mult sa castig, deoarece stiu ca altceva nu-si doreste.

    2.Cea mai frumoasa zi de nastere: sincer, toate sunt
    speciale in felul lor. In fiecare an intalnesti persoane
    deosebite, care cu un simplu 'la multi ani' te fac sa
    zambesti si sa uiti de toate. In fiecare an fiecarui
    prieten ii vina o idee stralucita in legatura cu un cadou,
    sau cu vreo surpriza anume: colete gigant din care sa iasa,
    prajituri facute de mana lor(chiar daca sunt stangaci in ale
    bucataritului, flori culese de pe camp(pe care le ador),
    cantatul prin telefon, si mai ales, noi avem o regula, daca pot
    spune asa: la ora 00.00 cine suna sau da primul sms, primeste
    cea mai mare felie de tort, dupa sarbatorit, bineinteles,
    petreceri surpriza, uneori fac si imposibilul pentru mine.
    De aceea ii iubesc enorm de mult si
    consider ca fiecare zi de nastere este speciala, chiar
    daca ploua, ninge, e soare sau vant, impreuna cu cei
    dragi mereu va fi frumos. Sunt foarte norocoasa ca am asemenea
    prieteni, ca atunci cand este ziua mea, mereu au o
    revelatie si ma surprind placut.

    3.Ce as mai putea spune? Un sincer "la multi ani", multumim
    ca ne dai ocazia sa participam la acest giveaway fenomenal si o
    zi de nastere frumoasa, pardon superba sa ai.


    adinaely026@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. 1. Vreau si eu sa testez produsele tale preferate. De ce? Pentru ca iubesc crema de corp Very Irezistible, ma face sa ma simt cu adevarat irezistibila, speciala, feminina, delicata. Pentru ca Ange ou Demon imi da forta, ma face sa simt ca toata lumea este a mea, ca sunt o femeie puternica si feminina in acelasi timp. Am tendinta de a analiza oamenii in functie de preferintele lor in materie de parfumuri, asa ca daca aceste produse sunt si preferatele tale, e clar ca avem multe lucruri in comun si ca esti un om delicat, iubitor de frumos. Felicitari pentru aceasta initiativa!

    2. Cea mai frumoasa zi de nastere? Eram la inceputul relatiei cu sufletul meu pereche... implineam o luna de relatie in aceeasi zi in care era si ziua mea... eram la primele intalniri, acelea care-ti aduc fluturasi in stomac si 1000 de batai pe minut... am deschis usa... s-a strecurat timid un trandafir rosu... apoi al doilea...apoi al treilea... si in cele din urma si al 13-lea (ziua mea e pe 13), apoi a aparut si el, rosu de emotie, cu bucurie in ochi si in suflet... a fost o seara minunata... la lumina calda a felinarelor dintr-un parc de vis mi-a spus primul "te iubesc!" din suflet - a fost cea mai frumoasa zi din viata mea - a fost ziua in care sufletul mi-a explodat de fericire. E o senzatie minunata sa iubesti si sa fii iubit. De atunci au mai urmat multe zile fericite, alaturi de el, dar aceea a fost prima zi din viata mea in care am inteles semnificatie FERICIRII la adevarata sa valoare. Au trecut 3 ani de-atunci, iar iubirea noastra creste pe zi ce trece :)

    3. Felicitari pentru altruismul de care dai dovada daruind produsele tale preferate! Putini oameni sunt capabili de astfel de gesturi... multi daruiesc doar produsele care nu le plac. Si „la multi ani!”

    RăspundețiȘtergere
  39. Vreau si eu! Desii ador tot ceea ce tine de make-up si beauty nu am avut niciodata curajul sa imi iau produse ce m-ar putea schimba radical. Stiu ca daca am un impuls am sa fac ceea ce imi place.

    Ziua de nastere perfecta cu siguranta a fost acest an. Nu mi-am dorit niciodata nimic inafara de prezenta prietenilor cei mai buni. Anul acesta dorinta mi s-a implinit, toti prietenii mei buni s-au strans in aceeasi incapere uitand de micile dispute ce au fost intre ei.

    Iti doresc sa ai parte de o zi de nastere speciala pe care sa ne-o povestesti si noua. Sunt bucuroasa ca am dat peste o persoana ca tine, darnica si anjutatoare.

    RăspundețiȘtergere
  40. Am vazut ca multe fete au scris mai mult de 3 fraze in total :(... sau nu conteaza pana la urma cate fraze sunt? :D

    RăspundețiȘtergere
  41. Am citit toate comentariile voastre, insa nu am vrut sa raspund (desi am cate ceva de spus pentru fiecare - o sa fac si asta) pentru a nu lungi comentariile acestui giveaway.

    Adina, s-au facut confuzii intre fraza si paragraf si de aici atatea confuzii. Fiind atat de multe comentarii care au paragrafe, nu fraze, am sa le iau in calcul pe toate (insa apreciez in mod deosebit efortul celor ce s-au incadrat in cele 3 fraze) chiar daca schimb un pic regulile.

    Ceea ce vreau sa va spun este ca imi va fi foarte greu sa aleg cine va lua premiul si am o vaga banuiala (e certa, dar eu inca zic ca e vaga) ca voi da mai multe premii decat am anuntat.

    Va multumesc tuturor pentru participare si pentru urari si am sa fac probabil maine o postare in care am sa va raspund tuturor dupa care sper sa anunt si castigatoarea sau castigatorul.

    RăspundețiȘtergere
  42. Fara sa te supar sau ceva ( mai ales ca azi e ziua ta:) ) vreau sa iti spun ca nu mi se pare foarte fair sa schimbi regulile. O fraza e o fraza, si nu un paragraf. Am observat asta inca de la inceput, dar am zis ca poate intervii sau ceva.
    Inca o data La multi ani si tot ceea ce`ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  43. Iguanitza are dreptate dar oricum este blog-ul tau si sunt alegerile tale. Cred ca ar fi frumos sa imparti premiul mai multor fete :D Fiind si multe produse. Sa ne povestesti cum ai petrecut ieri de ziua ta? :x

    RăspundețiȘtergere
  44. Asa cum am spus ieri, am sa raspund in parte fiecarui comentariu de la acest giveaway pentru ca intr-un fel sau altul in fiecare am regasit ceva din mine si vreau sa cred ca fiecare si-a pus o bucatica din suflet in cuvintele pe care mi le-a lasat.

    Si am sa dau si niste explicatii (poate nu asta e cuvantul potrivit), dar nu asta e important acum, ci faptul ca acest giveaway mi-a adus si sentimente frumoase, insa si frustari (la care sincer nu ma asteptam). Mie imi place sa fac cadouri si atunci cand fac un cadou ma gandesc la persoana care va primi acel cadou si incerc sa ma opresc la lucruri care i-ar face cu adevarat placere, nu la ce mi-ar place mie sa primesc (pentru ca suntem toti atat de diferiti si de multe ori ne raportam doar la noi si uitam ca cel de langa noi e altfel). Si cand spun ca-mi place sa fac cadouri, nu inseamna doar ca ofer ceva ci si ca acel ceva este ambalat frumos si conform ocaziei (stiu ca e lucru care nu are importanta pentru multi/ multe insa cred ca un om simte cand ii oferi ceva din inima si l-ai luat cu tot dragul).

    Cand am ales premiile acestui giveaway m-am gandit sa ofer produse pe care oricare dintre noi si-ar dori sa le incerce si din diverse motive nu poate. Singura mea dorinta a fost sa aduc cuiva un zambet si putina fericire (poate o fericire superficiala pentru unii dar sa nu uitam ca lucrurile mici ne fac viata mai frumoasa) si poate sa ofer cuiva o sansa pe care eu la randul meu nu am primit-o (dar de asta s-a inventat autoeducatia).

    Nu am avut parte de comentarii rautacioase pana acum, dar cuvinte tendentioase am primit si vreau sa fie clar un lucru: tot ce-am oferit sunt produse cumparate de mine, pe banii mei, banii munciti (nu castigati usor sau oferiti de cineva) si consider ca daca am posibilitatea sa ofer si-mi doresc sa fac asta e problema mea strict personala si ma priveste direct si nu sunt obligata sa ma simt vinovata pentru asta sau sa dau explicatii cuiva.

    Ma opresc aici cu palavrageala si revin la comentariile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  45. @Epurica - comentariul tau m-a facut sa ma duc la mama si sa o pun sa-mi povesteasca prima mea aniversare la care nu ma gandisem pana in acel moment

    @bisqyt - cateva cuvinte pot spune multe despre un om si cateodata nici nu ne dam seama cat de usor este sa fim prietenosi

    @Beibiii - bucura-te de fiecare clipa frumoasa pe care ti-o ofera viata si pretuieste momentele langa oamenii dragi tie care iti fac viata mai frumoasa si care vor sa-ti aduca zambetul pe buze

    @Iguanitza - esti norocoasa sa ai langa tine un om care vrea sa fii fericita si cred ca si el ca stii sa-l apreciezi

    @Alexandra - ma bucur ca mi-ai scris si iti doresc sa ai parte numai de surprize placute de la iubitul tau

    @DeeDee - e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine: trebuie sa te iubesti pe tine cu adevarat si iti oferi mici bucurii ca sa poti oferi si altora ceva din sufletul tau

    @LuciD - sa stii ca nu m-a surprins mesajul tau, mi-a facut placere (cand am decis sa pun giveawayul mi-a trecut prin cap si chiar m-am intrebat daca va participa vreun barbat care va dori sa ii fac o surpriza iubitei/ sotiei) si cred ca faptul ca va aveti unul pe celalalt compenseaza orice altceva

    @Deedee - intr-adevar e doar o cifra, important e ce ai in suflet si daca ai langa tine oameni care te iubesc cu adevarat inveti sa pretuiesti fiecare clipa

    @MateiIoana - iti doresc sa ai o zi superba si fiecare moment pe care mi l-ai dorit pentru ziua ta sa devina realitate

    @Andra Melinte - cred ca a fost o zi superba sa te simti inconjurata de iubire si sa te simti cu adevarat implinita; iti doresc ca toate zilele de acum inainte sa-ti aduca aceeasi implinire in suflet

    RăspundețiȘtergere
  46. @Anca Nicolae - mai este nevoie sa-ti spun ca mi s-a luminat fata la prima fraza din comentariul tau (leoaicele stiu de ce)? sper ca si ziua de ieri a fost cel putin la fel de frumoasa ca cea de acum 5 ani si ca vei avea parte numai de impliniri

    @danussik - mesajul tau a fost cel care mi-a facut inima sa stea in loc pentru o secunda; te inteleg foarte bine pentru ca si in viata mea exista "inainte sa moara tata" (si asta se intampla tot de 2 ani incoace) si stiu foarte bine ca niciodata nimic nu va mai fi la fel de ziua mea, insa sunt ferm convinsa ca si tu, ca si mine, ai zeci de motive sa mergi inainte si sa pretuiesti tot ce are viata sa-ti ofere, iar sufletul tau se va hrani in momentele de dor cu amintirile frumoase pe care ti le-a lasat

    @A.M. - sa te bucuri de minunea din viata ta si stiu sigur ca fiecare aniversare va fi frumoasa pentru tine numai uitandu-te la puiul tau zambind

    @Diana - asta e lectia pe care ar trebui sa o invatam toate: sa ne acceptam asa cum suntem si sa ne iubim cu adevarat pentru ca numai asa vom putea sa iubim si sa fim iubite si da, ai dreptate, fiecare merita sa castige si sa aiba parte de o surpriza care sa ii insenineze ziua

    @unika - la multi ani pentru mama ta si sa aveti parte de bucurii si de impliniri multi ani de acum inainte

    @Ada - cred ca tie ti-am mai spus asta: daca ai si tii numai pentru tine, e ca si cum nu ai avea nimic; acelasi lucru e valabil si cu sentimentele: daca iubesti si nu esti capabil sa arati acea iubire, e ca si cum n-ai fi capabil sa simti (asta nu inseamna ca n-am facut aceasta greseala si eu ca si noi toti intr-un anumit moment al vietii)

    RăspundețiȘtergere
  47. @Cris - mesajul tau mi-a parut plin de optimism si cred ca ai un suflet deosebit daca ai puterea sa te bucuri de caldura celor din jurul tau fara sa crezi ca faptul ca nu-ti ofera ceva material face mai putin valoroase sentimentele lor; iti doresc ca intotdeauna sa ai langa tine oameni care sa-ti insenineze zilele

    @funnyfaceadela - nu m-am gandit ca iti plangi de mila, ci ca ai simtit nevoia sa spui ce simti si sa lasi pentru cateva momente toate lucrurile urate care te inconjoara la o parte si sa-ti aduci aminte ca in viata ta au existat si vor mai exista si momente cand ai pentru ce sa zambesti; insa am simtit tristetea din sufletul tau si desi nu stiu ce anume a cauzat-o si nici ce se petrece in viata ta, vreau sa-ti spun ca intotdeauna dupa ploaie iese soarele si sunt convinsa ca viata te va recompensa pentru toate clipele urate pe care le-ai trait (ai adresa mea de mail pe blog daca simti nevoia sa vorbesti)

    @Alexandra - La multi ani pentru ziua ta si ma bucur ca ai avut langa tine oameni care te-au facut sa zambesti si sa te simti iubita chiar daca durerea era prezenta

    @Inspiration - chiar daca viata e grea, cred ca sunt in asentimentul tau cand spun ca viata ti-a oferit cel mai frumos cadou de ziua ta: un inger care sa-ti insenineze viata; si sunt sigura ca va veni un moment in care toate sacrificiile facute si dragostea oferite fetei tale se vor intoarce inzecit
    catre tine

    @Lestie - o sa ai amintiri frumoase legate de prietenii tai si nici timpul si nici distanta nu vor putea rupe legaturile dintre voi si iti doresc ca in toata nebunia asta care se cheama viata (eu as numi-o jungla) sa fii mereu inconjurata de oameni dragi care sa-ti ofere bucurie si putere sa mergi mai departe

    @Laura - esti o norocoasa ca ai un suflet geaman care te intelege mai bine decat oricine altceva si iti intelege fiecare expresie a fetei

    @the curious duckling - asa e, avantajul femeii la 30 de ani este ca invata sa nu mai depinda de parerile celor in jur si ajunge sa se cunoasca suficient de bine incat sa stie ce-si doreste si este suficient de puternica incat sa-si transforme dorintele in realitate; sper ca acest optimism si sentiment de realizare sa raman o constanta in viata ta

    @Roxana G. - mi-am amintit de mine la 18 ani cand eram sigur ca pot cuceri lumea (cateodata mi se face dor de acea naivitate care ar fi binevenita cateodata in lupta asta zilnica pentru supravietuire) si am zambit gandindu-ma ca nu strica sa visezi (cred ca esti de acord cu mine - avem nevoie si de asta in viata)

    @dorina - iti doresc sa ai mereu langa tine oamenii dragi care sa te faca te simti iubita si rasfatata si care sa-ti dea putere sa mergi de fiecare data inainte

    @dracsor - merci si frumos gestul tau de a da altora o sansa sa se bucure :)

    RăspundețiȘtergere
  48. @Ally - bucuria unui copil cand primeste o "jucarie" noua e greu de egalat si de descris; cred ca un pas spre maturitate este sa-ti propui teluri in viata si sa incerci sa-ti transformi propriile dorinte in realitate si cred ca daca ajungi in acel punct al vietii, ai sa vezi ca tu singura iti poti oferi cel mai frumos cadou si cea mai frumoasa aniversare :)

    @Anonim - multumesc de aprecieri, dar nu sunt nici pe departe un makeup guru; sunt doar o femeie careia ii place sa experimenteze si sa descopere lucruri noi si daca pot sa impartasesc din experientele mele, o fac cu mare drag pentru ca pun pasiune in tot ce fac; iti doresc sa fii toata viata inconjurata de oamenii dragi sufletului tau si sa ajungi la un moment dat in viata in acel punct in care sa-ti poti oferi tot ceea ce visezi acum

    @Adina - ma bucur ca parerile mele sunt de folos si-ti doresc sa ai parte mereu de iubirea care te inconjoara acum

    @Jade - ocupa-te si de tine si asa ai sa fii mai impacata si mai multumita de tine si ai sa poti sa te bucuri si mai mult de atentia care ti se acorda si de tot ce are viata frumos sa-ti ofere (frumos majorat - ai fost o norocoasa)

    @YellowJade - sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa sa-si duca la cap proiectele (insa cred ca ar fi mai bine sa o temperezi putin ca oricat de mare e sufletul ei si cand de mult isi doreste sa ajute si sa ofere iubire, e doar un om si are o singura inima care are si ea limitele ei; un leu "duce" multe, dar nu e de fier - si asta o spun din proprie experienta); ma bucur ca a aparut iubirea si persoana pe care o asteptai in viata ta si iti doresc sa ai parte numai de sentimente la fel de frumoasa ca si acesta

    @shimmer2world - sunt convinsa ca a fost un moment special de care iti vei aminti toata viata (gesturile facute din inima si incarcate de iubire sunt atat de pretioase incat valoreaza mai mult decat orice cadou material)

    @Anonim - e greu pentru cineva care nu simte aceeasi pasiune ca si tine, sa inteleaga fascinatia ta, insa tu mergi inainte si fa ceea ce simti indiferent de parerile celor din jur (tu esti singura persoana care stie ce e bun pentru tine si sufletul tau)

    @Camelcutza - ce cadou frumos ai primit de ziua ta (ai oprit vreun puiut?)! sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa si acum cred ca inteleg de unde mostenesti curiozitatea pentru tot ce inseamna make-up

    @Adina Andriesi - frumos motivul pentru care mi-ai scris si cred ca ai o relatie speciala cu sora ta (eu nu-i doresc sa fie ca mine, insa ii pot dori sa aiba puterea mea sa-si transforme visele in realitate, dar fara sa plateasca pretul pe care l-am platit eu), va doresc sa fiti mereu intre oameni dragi care sa va ofere momente de neuitat si clipe incarcate de emotii puternice

    @clarra - se simte fericirea in cuvintele pe care le-ai scris despre voi 2; sa dea dumnezeu sa fiti mereu indragostiti ca la inceput si sa impartiti multe clipe minunate impreuna

    RăspundețiȘtergere
  49. @AndreeaBubu - cuvintele tale ma fac sa cred ca esti intr-o faza a vietii cand esti foarte multumita cu tine si te simti implinita si tot ce-ti doresti este ca si cei din jurul rau sa simta asta

    Voi anunta persoana care va castiga acest giveaway un pic mai tarziu si vor fi si cateva surprize.

    RăspundețiȘtergere
  50. Iti multumesc Camelia pentru raspuns si iti doresc numai bucurii si tie :) Si desigur o sa citesc in continuare blogul tau (scuze ca am vazut asa tarziu dar am fost plecata din tara si nu am avut net)

    RăspundețiȘtergere