Rasfat oriental de la Yves Rocher

2.12.19

De obicei in luna decembrie va povestesc de colectia de sarbatori a celor de la Yves Rocher, insa anul asta schimbam putin lucrurile si astazi o sa va spun mai multe despre editia limitata A L'Argan & A La Rose, inspirata din secretele orientale de frumusete, o gama cu cateva produse interesante care combina doua plante mitice din Maroc: arganul si trandafirul. Sunt 5 produse in gama asta (unele dintre ele sunt disponibile in mai multe variante de gramaj) si sunt cateva seturi interesante, daca va intereseaza sa faceti cuiva o bucurie aromata de sarbatori.


Am incercat trei dintre cele cinci produse si imi place mult de tot mirosul produselor. Este puternic si are un iz oriental, care te ajuta sa te relaxezi si sa uiti de cotidian, pe piele ramane o aroma subtila interesanta care iti aduce aminte de mister si de bucurie. Gelul de dus are pe langa uleiul de argan si gel de aloe vera, iar laptele de corp este pe baza de unt de karite, asa ca hidrateaza pielea extrem de bine. Ceea ce imi place este ca intra repede in piele si nu lasa o pelicula uleioasa, insa lasa pielea parfumata si relaxata.

Crema pentru maini are aceeasi formula ca si laptele de corp (varianta mai mare de lapte de corp vine cu pompita) si este perfecta pentru geanta. Hidrateaza fara sa incarce si miroase extrem de bine, ma tenteaza si aromele din gama de sarbatori, dar ambalajul nu ma atrage la fel de mult. Imi plac cremele astea mici pe care pot sa le iau in geanta si sa folosesc oricand imi simt mainile uscate. Ceea ce mi-ar fi placut mie, personal, sa vad in gama asta este un exfoliant pentru corp pe baza de zahar. Mi se pare ca ar fi completat perfect produsele astea si ar fi fost rasfatul suprem. 


Celelalte doua produse din gama asta sunt doua uleiuri: unul pentru dus cu glicerina si unul pentru corp ce contine un amestesc de ulei din nuca de cocos, ulei de sofranel, ulei de nuca de Macadamia si ulei de floarea soarelui. Nu le-am incercat pentru ca le-am oprit pentru un giveaway care va urma de sarbatori, asa ca daca aveti pielea uscata si preferati uleiurile s-ar putea sa fie mai mult decat potrivite pentru voi in perioada asta rece. Produsele nu contin ulei mineral si formulele sunt in concordanta cu respectul celor de la Yves Rocher pentru mediu.


Ati incerca produsele din gama asta? Cum vi se par? Va plac produsele pentru corp de la Yves Rocher?

8 comentarii

  1. Sunt pe lista mea de cumparatuti! 💜

    RăspundețiȘtergere
  2. Ambalajul arata super, iar produsele cted ca miros minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Numaidecat le-am incercat in magazin de cum au aparut si am luat pt moment crema de maini. Mirosul acela de rose e atat de natural si specific Marocului. Ma tenteaza uleiul cu petale de trandafir in el, arata atat de bine ! Si gelul de dus. As mai fi vrut ca extensie a gamei un scrub de corp din acela la cutie cum a mai fost anii trecuti.

    RăspundețiȘtergere