Cadouri parfumate de la Bottega Verde, Yves Rocher si The Body Shop

23.12.19

Am scris postarea asta chiar pe ultima suta de metri pentru ca m-am gandit ca sigur inca mai sunt persoane in cautare de idei de cadouri pentru Craciun si am pentru voi cateva propuneri extrem de interesante. Am primit mai multe surprize in ultimele zile si toate sunt parfumate si au legatura cu perioada asta din an, asa ca am vrut sa va spun despre ele in caz ca nu le-ati vazut si aveti nevoie de inspiratie cu aroma de sarbatoare si bucurie.

Bottega Verde a lansat trei editii limitate pentru perioada asta si sunt niste arome de-a dreptul delicioase: Magia delle Stelle cu patchouli si bergamota, Emozione dei Sogni cu portocale si vanilie si Stupore della Neve cu scortisoara si vasc. Nu stiu sa va spun care imi place mai mult, fiecare are ceva special si imi plac mult si ambalajele produselor, asa ca mi-e greu sa va recomand doar una dintre ele. Le gasiti pe toate aici, sunt si seturi cu ambalaj festiv, cat si produsele individual. Sunt o idee buna si pentru rasfatul propriu dupa perioada sarbatorilor, mai ales ca sunt cateva seturi care contin toate cele trei arome.
 

Cei de la Yves Rocher au si ei doua editii limitate de sarbatori: Fulgi de Zapada cu ulei de migdale albe si Padurea Fermecata cu citrice si note lemnoase. Daca aveti un buget mai mic. dar vreti un cadou special, seturile lor cu mini produse arata foarte bine si costa mai putin de 45 lei. Puteti sa combinati cele doua arome si sa faceti voi un set de produse pe gustul persoanei careia vreti sa ii faceti o bucurie daca nu vreti sa alegeti un set gata facut. Sunt si seturi la mai putin de 22 lei ce contin o crema de maini la 30 ml si un balsam de buze, dar si altele mai scumpe.

O alta idee buna de cadou mi se pare My 4-Hand Cream Collection care contine 4 dintre variantele de creme de maini in ambalaj metalic (30 ml) si costa 45 de lei. Iar o recomandare personala, pe care nu o am in postarea asta pentru ca nu am setul, dar mi se pare o idee extrem de buna si are un super pret este mini setul Qui a l'Amour (il gasiti aici - este un parfum care mie imi place la nebunie) care in perioada asta este doar 35 lei si contine o varianta de 15 ml cu pulverizator a parfumului si un mini gel de dus la 50 ml.


Am lasat la final doua idei de cadouri de la The Body Shop care mi se par extrem de misto, vin cu un ambalaj extrem de frumos, iar pana pe 29 decembrie au si 20% reducere. Despre editiile lor limitate pentru sarbatori v-am povestit deja luna trecuta, astazi vreau sa va spun doar ca au seturi misto si la gamele clasice si sunt o multime de seturi care arata incantator.

Soothing Almond Milk and Honey Premium Collection este un set care va bucura orice pasionata de frumos pentru ca este un adevarat rasfat. Vine intr-o cutie superba, mesajul din interiorul cutiei mi-a ajuns direct la inima si contine 5 produse: gel de dus, unt de corp, exfoliant pentru corp, crema de maini si un burete de baie intr-o nuanta calda care complementeaza extrem de bine produsele astea cu aroma de lapte de migdale si miere. 

Rocket to the Stars este un cadou super-cool si il vad potrivit atat pentru o adolescenta, cat si pentru o femeie cu spirit de aventura. Contine 6 produse din gama Strawberry si Coconut: un mini gel de dus, o mini crema de dus, doua creme de maini (mi se par perfecte cremele lor pentru luat in geanta si fac si treaba buna), o sare de baie efervescenta si o spuma de baie ce coloreaza apa. Este un cadou vesel si orientat spre rasfat si pe mine m-a facut sa zambesc larg cand l-am vazut.
 

Care dintre variante va tenteaza cel mai mult? Ce arome preferati in perioada asta? Care este brandul vostru preferat dintre cele trei?

4 comentarii

  1. Sunt foarte faine cele de la TBS si pe cele de la yves rocher le am, m-ar tenta una de la Bottega, insa am gel de dus cat pt 10 persoane si culmea am mai primit de la un Mos o gramada de chestii geniale de la L'Occitane de baie si nu numai :)) asa ca... mi-ajunge momentan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci ai un mic depozit parfumat, sa le folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  2. Hohoho
    Yves Rocher m-a dat gata si anul asta. Foarte misto aromele! In ultima perioada cel mai mult ma atrag produsele de corp pentru ca am invatat sa am grija mai bine de mine si sa profit de momentele me time.
    Super tentante seturile cu migdale albe de la YR dar si cele de la TBS cu miere si migdale. De le Bottega Verde nu am incercat nimic niciodata dar primul set cu bergamota si patchouli arata intr-un mare fel si cred ca miroase pe masura.
    Deci nu ma pot decide..nicicum :)
    Iti urez Craciun fericit si numai bine si multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca ai avut si tu zile frumoase, tine gandurile parfumate aproape ca nu stie. :)

      Ștergere