Se poate si asa (34)

27.12.19

Au trecut mai bine de 5 luni de la ultima postare de genul asta si multe dintre ambalaje nu au "rezistat" perioadei asteia pentru ca am fost de multe ori plecata si am terminat multe dintre produse in deplasare. Dar chiar si asa am reusit sa strang o multime de produse terminate si mi-a luat o gramada de timp sa fac poze si probabil ca o sa imi ia si mai mult sa scriu despre ele, desi o sa incerc sa nu ma lungesc.


Am terminat multe produse pentru ten, iar 5 dintre ele sunt de la Paula's Choice si, cu exceptia boosterului cu vitamina C, le-am din nou pe toate pentru ca imi plac la nebunie: crema cu SPF din gama Defense este de vis si are cea mai misto textura pe care eu am intalnit-o la un produs cu filtre minerale, Power Berry Serum este serul meu preferat de la ei, boosterul cu peptide nu imi lipseste niciodata de aproape 2 ani, iar The UnScrub nu este un produs esential, insa este un mic rasfat pe care mi-l acord. C15 Booster mi-a placut, insa trebuie consumat in 3 luni si am multe alte produse cu vitamina C, asa ca nu l-am luat din nou. 

Serul Good Morning de la Hey Honey si Plumping Scrubbing Mask de la Dr. Renaud le gasiti la Douglas si mi-au placut amandoua mult, poate intr-o zi o sa le iau din nou. Mi-a placut mult si serul cu vitamina C de la Lumene, am gasit in calendarul Advent de la ei o varianta de 15 ml, asa ca e din nou in viata mea. Smoothing Enzyme Peeling de la Ziaja si apa micelara de la CeraVa mi-au placut mult si au preturi mai mult decat bune, deci sunt pe lista de recumparat candva.


De data asta am reusit sa termin si cateva produse de machiaj: gelul transparent pentru sprancene de la Astor, un fond de ten luminos de la Lumene si doua sprayuri de fixare de la Makeup Revolution si Kiko. Mi-au placut toate, probabil ca produsul de la Lumene l-as mai cumpara daca l-as mai gasi, dar si sprayul de fixare de la Makeup Revolution pe care l-am avut de cateva ori pana acum. Am terminat si doua parfumuri: o varianta travel a apei de toaleta Lovely Dreamer de la Bath & Body Works si apa de parfum Tendre Jasmin de la Yves Rocher.


Si acum urmeaza o multime de produse pentru par, ca de obicei ocupa cel mai mult loc pentru ca folosesc si consum extrem de multe, mai ales intr-o perioada atat de lunga de timp. Am pastrat doar doua cutii de vopsea, insa am consumat mult mai multe, pe amandoua le-am luat la un pret foarte bun de aici - e singurul loc de unde am cumparat vopsea de par anul asta. Tot de aici am avut si setul Gorgeous Brunette de la Revlon, a fost ok, nimic spectaculos si masca de par de la Pantene, pe care am luat-o cu 2 lei si ceva si a fost chiar buna.

Am terminat samponul si balsamul din gama Pink Sugar Plum de la OGX, cateva produse din gama Invigo Sun de la Wella, un sampon de la Klintensiv, unul de la Ryo, un brand asiatic descoperit la Glowrious - Cosmetice Asiatice si altul de la VO5, un balsam de par de la Elseve, un tratament de la eye'n'lip, dar si cateva masti de la Pupa Milano, Garnier, Londa si Milk Shake, pe ultimele doua chiar le-am cumparat din nou pentru ca mi-au placut mult. Spuma pentru reimprospatarea culorii de la Syoss nu mi s-a parut ca a facut ceva in cazul meu, in schimb produsul pentru volum de la John Frieda mi-a placut mult.


Am folosit mai multe deodorante, insa singurul cu care ma inteleg este Powder Touch de la Nivea pe care nu l-am mai gasit in magazine, insa mi-am facut o mica rezerva pentru ca doar pe el il tolerez pe termen lung. Produsele de la Balea sunt pentru ras si am terminat cateva in perioada asta, am terminat si un produs pentru curatarea unghiilor de la Cutex (mi-a placut mult) si o crema pentru ten de la Andalou Naturals. Printre produsele pe care le-am consumat in ultimele luni se gasesc mai multe exfoliante, pentru maini, dar si pentru buze. Calm Coco de la Balea si cel pentru buze de la eos mi-au placut cel mai mult.


Pentru corp am terminat mult mai multe produse, dar doar astea au reusit sa ajunga in punga cu produse terminate pe care am pastrat-o pentru postarea asta: un exfoliant pe baza de sare roz si o crema de corp de la Rituals, un exfoliant gel cu ghimbir si un unt de corp cu dovleac si vanilie de la The Body Shop si doua geluri de dus de la Possibility (Vanilla Creme Brulee este aroma mea preferata de la ei si cum l-am terminat pe acesta am inceput altul) si Bourjois.


Am dat gata o multime de masti si tratamente la plic, nu o sa stau sa va povestesc despre toate, insa mi-au placut mult plasturii hidrogel cu vitamina C de la Iroha (ii gasiti aici, eu i-am si recumparat pentru ca sunt misto de tot), mastile de la Beauty Face, mastile pentru ochi care se incalzesc de la Miniso si mastile de tip bubble de la Bielenda (au aparut si aici si au un pret mult mai bun decat pe Notino in caz ca vreti sa le incercati).


Ati incercat vreunul din produsele astea? Care v-a placut si care nu?

6 comentarii

  1. Produsele Ogx de unde le-ai cumparat? ti-au priit? Ma tentau si pe mine intr-o perioada, dar am renuntat sa le achizitionez.
    Te astept si pe blogul meu
    https://universulcosmeticelor.blogspot.com/2019/10/olaplex-nr6-review.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello Free Zone Discount, mi-au placut, dar nu m-au dat pe spate.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Inteleg perfect, si eu intind mana des dupa produsele de la ei. :)

      Ștergere
  3. Crema de corp de la Rituals e geniala! Pentru anul 2020 o sa îmi iau și eu boosterul cu vit C de la Paula’s choice, are foarte multe referințe bune, si tenul meu simte nevoia sa mai incerce ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac mult produsele Rituals, am 3 geluri de dus de la ei acum in baie. :)

      Ștergere