7 intr-o saptamana #243

22.12.19


Mi-am inceput saptamana in Poiana Brasov si daca ati citit postarea de vineri probabil ati vazut mai multe imagini si ati aflat ce-am facut acolo, au fost cateva zile care mi-au placut la nebunie si m-au ajutat sa ma relaxez. Am vazut, destul de rapid, si Targul de Craciun din Brasov si bradul mi s-a parut mai frumos decat cel de anul trecut, as fi vrut sa il vad si aprins dupa lasarea intunericului, dar nu am avut atat de mult timp la dispozitie.

Intoarcerea in Bucuresti a insemnat o gramada de lucruri de facut pentru ca au fost ultimele zile de munca pe anul asta, dar si timp petrecut cu prietenele mele blanoase care nu au fost foarte incantate de plecarile mele din ultima vreme. Am incercat sa imi ofer clipe de liniste, doar pentru sufletul meu, dar au fost destul de scurte pentru ca s-au adunat o multime de lucruri de facut, asa inainte de intrarea oficiala in vacanta, cum sunt sigura ca vi se intampla si voua.

Am primit o multime de surprize frumoase, asa ca in perioada urmatoare sunt cateva produse pe care de-abia astept sa le incerc. Am scris mult zilele astea pentru ca am vrut sa am postari pregatite pentru blog pentru ca tot ce mi-am propus pentru perioada urmatoare este sa ma relaxez, sa petrec timp cu oamenii care conteaza pentru mine, sa ma ocup de sufletul si de mintea mea. Nu am avut timp deloc sa ma uit la filme in ultimele luni si asta e unul dintre lucrurile de pe lista mea de facut: cuibarit pe canapea, cu o cana de ceai sau ciocolata si relaxat cu filme frumoase. Daca aveti sugestii le astept in comentarii.

Weekendul a insemnat pentru mine relaxare, dar si cumparaturi si atmosfera din magazine nu m-a dus deloc cu gandul la Craciun. Da, sunt decorate, da, sunt produse specifice acestei perioade, dar parca lipseste ceva. Sunt singura care are sentimentul asta? Am mancat pentru prima data caracatita si chiar mi-a placut, desi nu am fost curioasa mult timp sa o incerc. Am avut multe momente de liniste cand tot ce am facut a fost sa ma bucur de unde sunt acum, sa imi amintesc cat de greu a fost drumul pana aici si sa-mi reamintesc ca tot ce-am trait pana acum m-a facut ceea ce sunt astazi.

Saptamana voastra cum a fost? Ce ganduri va incearca in perioada asta?

6 comentarii

  1. ESte primul an din ultmii...10 in care ma simt atat de bine de Craciun! Simt spiritul sarbatorilor. Viena e de vina :D

    RăspundețiȘtergere
  2. plimbare placuta, poate am trecut una pe langa alta, cine stie :)
    si mie mi-a placut targul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt destul de liniștită, nu am vreun sentiment anume - parcă Craciunul a venit prea repede si nici măcar nu ninge :)
    Dar intru în starea de Crăciun fie și doar pentru că la serviciu un omuleț abia mă așteaptă - mâine seară i-am promis că facem un party și-l las să stea treaz cât vrea el :) Probabil vom cânta colinde și vom mânca porcării :)
    Crăciun cu liniște și sens să ai <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar m-a luat viata pe sus si am uitat sa raspund la mesaje. Sper ca a fost frumos si ca Mosu' a fost generos. :)

      Ștergere