Idei de cadouri pentru Craciun de pe Notino

11.12.19

Sunt sigura ca ati vazut deja multe articole cu idei de cadouri de Crăciun, asa cum am vazut si eu, insa mie nu-mi plac chestiile generale si nici recomandarile de produse pe care nu le-am folosit, dar care arata bine sau sunt la oferta, asa ca m-am gandit sa vin si eu cu un mic ghid de cadouri, cat mai accesibile si variate, toate din domeniul ingrijirii personale, produse pe care eu le am si pe care le folosesc si cred ca merita din plin.

Eu am luat deja o buna parte dintre cadouri si le-am cumparat de pe Notino pentru ca sunt foarte multe optiuni, au si seturi gata ambalate care arata foarte bine. In plus pe site exista si optiunea de a opta pentru ambalare cadou, cat si de a grava produsele (si daca faceti cuiva cadou un parfum scump chiar mi se pare frumos sa fie personalizat cumva). M-am decis astazi sa va arat cateva optiuni de cadouri accesibile pentru ca in perioada asta ne depasim cu mult bugetul si alegerile inteligente sunt perfecte luna asta.

 
Le Couvent des Minimes este unul din brandurile aparute recent pe Notino, insa nu este un brand nou si pentru mine pentru ca am trei parfumuri de la ei si toate mi se par deosebite. Din colectia Botaniques pe site sunt 3 seturi - Aqua Solis, Aqua Paradisi si Aqua Minimes - la un pret foarte bun, 139 lei, si vin gata ambalate intr-o cutie eleganta. Fiecare set contine o apa de toaleta la 50 ml si o crema de maini la 30 ml si mi se pare un pret excelent pentru brandul asta.


Anul asta mi se pare ca cei de la Notino au o selectie excelenta de seturi cadou si m-am decis astazi sa va arat doua dintre ele de la Clarins pentru ca sunt sigura ca vor face fericita orice pasionata de machiaj. Candy Box vine in mai multe variante, cea pe care am cumparat-o eu pentru cateva prietene de-ale mele este varianta Candy. Vine cu o varianta de 10 ml de SOS Primer si cu o varianta full size de Lip Comfort Oil alaturi de un portfard extrem de frumos si elegant. Setul asta este pana in 90 lei, pretul la care poti cumpara doar uleiul de buze si vine intr-o cutie interesanta.

Cealalta optiune de la Clarins pe care eu am ales-o pentru cadouri este Holiday Beauty Cracker care costa 75 lei si vine cu doua produse: Natural Lip Perfector in nuanta 01, un produs hidratant pentru buze care mie imi place mult si de care v-am si povestit pe blog si o varianta de 15 ml de Beauty Flash Balm, o crema iluminatoare pentru ten obosit. Daca va place ideea de cracker de sarbatori pe site mai sunt si alte optiuni si mai ieftine de la Nobea, L'Occitane si SpiriTime.


Daca aveti un buget redus, am doua recomandari care va vor scoate din impas, una pentru barbati si una pentru femei. Produsele Ziaja sunt extrem de interesante si au preturi foarte bune, iar cele de mai jos din gama Men au costat fix 18 lei: un gel de dus hidratant la 300 ml si un balsam dupa barbierit la 75 ml. In gama mai gasiti si un deodorant roll-on, cat si o lotiune hidratanta pentru corp, asa ca puteti sa creati diverse combinatii in functie de barbatul caruia vreti sa ii faceti o surpriza.

Preturi foarte bune sunt si la seturile de produse de la Dermacol, vin ambalate in cutie si preturile pornesc de la 24 de lei, insa puteti sa creati si voi propriile seturile in functie de buget si preferinte. Gama cu mere si scortisoara de la ei este preferata mea si in perioada asta rece este o alegere mai mult decat inspirata pentru ca produsele se incalzesc pe piele si au o aroma delicioasa. Eu v-am aratat mai jos exfoliantul pentru corp si gelul de dus, insa exista si o crema de maini care imi place mult.


Am lasat la final trei recomandari pentru pasionatele de ingrijirea tenului de la trei branduri care eu cred ca merita incercate. Dermedic este un brand polonez extrem de interesant si gama Melumim este gandita pentru pielea cu hiperpigmentari, mie imi place mult emulsia micelara pentru curatare, care poate fi folosit atat ca gel de curatare, cat si ca un demachiant clasic. Parfumul este ultimul pe lista de ingrediente si nu m-a deranjat deloc, fiind un produs pe care il clatesc de pe ten, imi plac mult formula cu niacinamide, acid lactobionic si alantoina, cat si textura produsului.

De la Elizabeth Arden gasiti pe site cateva seturi cadou la preturi mai mult decat bune, cele din gama Eight Hour mi se par de vis - sunt intre de 100-130 lei si vin cu trei produse si cutie si pentru perioada asta rece produsele sunt mai mult decat potrivite. Au si seturi cu parfumuri la preturi bune, dar si seturi cu produse de machiaj care mi se par o idee de cadou extrem de inspirata. Daca aveti buget mai mare puteti sa va uitati la produsele din gama cu ceramide sau puteti sa creati voi un set de produse care sa aduca cuiva o bucurie.

Ultima mea recomandare sunt produsele de la Cosrx, un brand asiatic pe care l-ati vazut de multe ori printre recomandarile mele anul asta. Ultimate Nourish este o masca cu niacinamide, extract de orez si ulei de floarea soarelui, cu o formula foarte curata, care poate fi folosita seara, atat ca masca, cat si ca crema hidratanta si care este potrivita pentru toate tipurile de ten. Este un produs simplu, cu o formula buna, care face exact ceea ce promite: hidrateaza si ofera luminozitate.


Ati inceput cumparaturile pentru cadourile de sarbatori? Cum alegeti cadourile pentru cei dragi?

4 comentarii

  1. le vazui pe cele nobea sunt de la 55la 75lei setul, chiar interesante👌 eu nu fac cadouri pt ca nici eu nu primesc(poveste trista aiurea) in aceasta perioada dau in schimb de pomana pt ca am un frate mort la 3ani...si mereu am impartit hainute de la fiimea si incaltari altor copii ce au nevoie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ofer fara sa astept ceva in schimb si asa mi se pare cel mai bine. Daca simt, fac, daca nu, nu.

      Ștergere