7 intr-o saptamana #240

1.12.19


Am avut o saptamana nebuna, cu multa munca si multe ore petrecute pe drum, asa ca de-abia am asteptat weekendul chiar daca nu a fost neaparat unul de relaxare pentru ca am avut diverse lucruri de facut. Saptamana asta m-am bucurat de ceaiurile din Magic Box de la Shoti'Maa pe care am luat-o de la Farmacia Tei. Ceaiurile astea au povestea lor si daca ma urmariti pe Instagram probabil ca ati vazut ce e cu ele si cum sunt gandite.

Momentele mele de relaxare au fost scurte si strecurate printre alte chestii, dar am incercat sa imi ofer zilnic cateva minute doar pentru mine. In ultimele saptamani am incercat sa introduc mai multe grasimi sanatoase in alimentatia mea, asa ca am reinceput sa folosesc uleiul de cocos pentru gatit si am mancat mai multe nuci. Am redescoperit cateva parfumuri pe care le-am ignorat in ultima vreme si mi-am amintat cat de mult mi-a placut Narciso Poudree anii trecuti, in toamna, asa ca m-am bucurat de el pe final de noiembrie.

Si daca tot am zis de parfumuri vreau sa va arat unul de alt fel - am primit de la Persil noile capsule cu 4 compartimente si mi se par extrem de interesante. Persil Disc 4in1 previne supradozarea, te ajuta sa economisesti timp si vine in doua variante pentru curatarea profunda a hainelor albe, cat si a celor colorate. O sa le incerc sa vad daca chiar reusesc sa indeparteze petele, sa confere stralucire, sa ofere o prospetime de lunga durata si sa ingrijeasca tesaturile, experienta mea cu Persil a fost una placuta de-a lungul timpului.

Unul din motivele pentru care am tot asteptat decembrie este pentru ca am cateva calendare Advent de care de-abia astept sa ma bucur si de care mi-am impus sa nu ma ating inainte de vreme. 24 Nordic Beauty Secrets de la Lumene este singurul calendar de frumusete pe care mi l-am dorit si l-am primit cadou in avans, asa ca o sa va arat zilnic pe Insta Stories ce contine. Lumene este un brand care mie imi place mult si calendarul asta m-a fascinat de cand l-am vazut, asa ca m-am bucurat mult cand l-am primit, mai ales ca achizitionarea lui a fost o intreaga aventura pentru persoana care mi l-a luat si asta il face si mai special.

Ultimele saptamani au fost unele nebune pentru mine, asa ca rareori am avut timp sa ma machiez si sa port accesorii mai deosebite, dar am recuperat astazi pentru ca am fost sa ma intalnesc cu alte bloggerite de beauty sa vorbim despre ce ne place noua: cosmetice. Si pentru ca nu v-am aratat-o de mult pe Alma va las cu o poza a ei de la o "sedinta foto" esuata: eu aveam chef de poze si ea voia sa doarma, asa ca nu ne-a iesit.

Va doresc un Decembrie frumos, plin de lucruri care sa va bucure inima si sa va incalzeasca sufletul, eu luna asta vreau sa ma bucur si sa rad, astea sunt planurile mele. Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru decembrie?

10 comentarii

  1. Eu astept vacanta la viena care se apropie cu pasi repezi! Sunt mai mult decat incantata si fericita. Sper ca totul sa fie ok si sa nu am peripetii cum am eu de obicei. Iti doresc o luna de poveste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum a fost extrem de obositoare, sper la zile mai linistite.

      Ștergere
  2. Narciso -unul dintre parfumurile mele de suflet!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi doresc un decembrie doar cu enorm de multă liniște, fără probleme de sănătate, animăluțe sănătoase și puse pe șotii, să văd multe filme de Crăciun, să uiți de răutatea și nepăsarea lumii. A fost o săptămână ok, a trecut extrem de rapid, am avut de rezolvat multe probleme administrative și printre altele m-am apucat de curățenie. Din fericire in weekend mi-am găsit timp sa stau pe îndelete cu o mască pentru îngrijirea părului și una pentru ten apoi.E adorabila Alma!! Te pup și îți doresc o săptămână reușită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa fie exact asa cum iti doresti. Eu am o perioada atat de aglomerata, incat mi se pare ca ma lupt continuu cu timpul si ma invinge de fiecare data. :)

      Ștergere
  4. Nu pare deloc eșuată ședința foto cu Alma, a ieșit super haioasă, oricum e o fotogenică. De ar sta și Max la poze așa când nu are chef... :))
    Cu machiatul stau pe dos, am avut tot mai des chef să mă joc cu fardurile și eyeliner-ele în ultimele săptămâni, spre deosebire de restul anului, când mă fardam doar la „ocazii speciale”.
    Același lucru îmi doresc și eu în decembrie - să râd, să mă relaxez mai mult, să mă bucur de chestii mărunte de sezon. Hai să fie așa pentru amândouă! (poate reușim să ne și vedem luna asta la un vin fiert)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare ca zilele astea nebune nu se mai termina, singura constanta la mine sunt produsele de ingrijire a tenului, au fost zile cand tot ce-am apucat sa imi aplic pe ten a fost un SPF colorat si am iesit pe usa. :)

      Ștergere
  5. Un Decembrie linistit cu cei dragi este tot ce îmi doresc!

    RăspundețiȘtergere