Noutati pe care am inceput sa le folosesc

19.12.19

In ultimele saptamani am incercat cateva produse noi pentru ingrijirea corpului si m-am gandit sa va povestesc astazi despre ele, mai ales ca sunt produse cu preturi bune, iar unele se preteaza si pentru cadouri. Sunt de la branduri diferite, si cu exceptia unuia care nu se poate comanda decat din SUA, le gasiti pe toate relativ usor. M-am gandit sa fac periodic postari de genul asta pentru ca sunt produse pe care le folosesc, insa nu apuc sa va spun de ele, sa imi spuneti daca vi se pare o idee buna sau nu.

Primul de care vreau sa va spun este crema intens nutritiva de la Jonzac, o crema de maini care m-a surprins de la prima folosire si care imi place la nebunie. Este o crema pe baza de apa termala, unt de shea si alte chestii misto precum squalane si acid lactic, cu o textura ultra-fina si deloc lipicioasa. Este o crema care face exact ceea ce promite: hidrateaza si are un efect protector de "a doua piele" si are un miros care imi place la nebunie. Produsele Jonzac se gasesc acum si la Kendra, insa le gasiti on-line si aici.


Am primit de la LifeCare produsele pentru corp din gama bio Treasures Rose de la Biotissima, o gama anti-poluare creata pentru a proteja pielea impotriva poluarii de zi cu zi. Cele doua produse, 2 in 1 gel de dus si spumant de baie si crema pentru corp, contin apa de trandafiri bio, aloe vera bio, luminita noptii bio si hidrateaza in profunzime. Gelul de dus este imbogatit cu extract de eucalipt, iar crema de corp are o multime de unturi si uleiuri si impreuna fac o treaba foarte buna. Sunt un adevarat rasfat pentru piele si mirosul este unul extrem de placut, proaspat si cu o aroma subtila. Pielea ramane matasoasa si hidratata, fara vreo urma lipicioasa/ unsuroasa. lucru care mie imi place mult.


De la produse parfumate trecem la produse neparfumate pentru pielea intoleranta si sensibila pentru ca in perioada cand m-am confruntat cu dermatita de contact au fost cele pe care le-am folosit. De la Uriage mi-am cumparat crema reparatoare cu cupru si zinc din gama Bariederm si gelul calmant Pruriced care ajuta la regenerare. Nu mi-au rezolvat problema, dar m-au ajutat sa calmez pielea si au tinut in frau iritatia si roseata.

Produsul care in schimb face o treaba nemaipomenita pentru eczeme este Eczema Relief de la Eucerin, care din pacate nu se gaseste in Romania, dar se poate comanda de aici. Nu are parfum si are o formula nemaipomenita pe baza de ceramide si ovaz coloidal si reuseste sa calmeze imediat pielea si sa opreasca senzatia de mancarime. Poate fi folosita si pentru adulti si pentru copii, daca cumva ati vazut-o pe undeva pe la noi sa imi dati si mie de stire.


Ultimele produse de care vreau sa va povestesc astazi sunt de la Bottega Verde, sunt din gama Avena si sunt pe baza de lapte de ovaz, gandite special pentru pielea sensibila. Gasiti toate produse aici, eu am incercat gelul de dus si crema pentru maini si imi plac mult amandoua. Formula nu este lipsita de parfum, insa pe mine nu m-a deranjat aspectul asta la gelul de dus, iar pentru maini chiar prefer produsele parfumate. Produsele astea le gasiti chiar la set cu o cutie draguta si costa mai putin de 50 lei.


Ati incercat vreunul dintre produse? Ce va tenteaza?

4 comentarii

  1. Foarte faine, n-am apucat sa le incerc inca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt atat de multe produse care merita incercate in perioada asta, e tot mai greu sa te decizi. :)

      Ștergere
  2. Nu am avut ocazia... Mi-ar plăcea sa încerc ceva de la bottega verde sau josniac... Mersi pentru recomandări

    RăspundețiȘtergere