10 produse de skincare descoperite in 2019

30.12.19

In trecut am terminat anul cu niste topuri de produse care mi-au placut sau pe care le-am descoperit, insa anul asta nu am avut timp mult, asa ca m-am limitat la o singura postare de genul asta pentru penultima zi din anul 2019: 10 produse pentru ingrijirea tenului pe care le-am descoperit anul asta si pe care le folosesc constant si care consider eu ca merita toti banii. Mi-a fost destul de greu sa ma limitez doar la 10 si acum ca am facut pozele si m-am apucat sa scriu, imi dau seama ca ar fi trebuit sa acord si niste mentiuni.


Am incercat multe produse din cele lansate de Paula's Choice anul asta, insa cele doua la care m-am oprit astazi sunt preferatele mele si v-am povestit de amandoua in detaliu pe blog pentru ca merita din plin. Power Berry Serum din gama Earth Sourced este serul meu preferat de la ei, este plin de antioxidanti si fructe de padure si face o treaba nemaipomenita pe luminozitate. Water-Infusing Electrolyte Moisturizer este descoperit spre sfarsitul de an, insa isi merita din plin locul aici - are o formula nemaipomenita, o textura de vis si ajuta mult pielea deshidratata.


Despre toate capsulele cu ceramide la Elizabeth Arden o sa va povestesc luna viitoare intr-o postare, insa anul asta am incercat varianta cu retinol si pe cea cu vitamina C, iar cele cu retinol sunt clar preferatele mele. Formula este curata si are ingrediente foarte misto, iar pentru cineva care cauta o doza mica de retinol sunt o alegere foarte buna. Eu le-am luat de aici la un pret bun si mai am doar cateva si chiar ma gandesc serios sa le iau din nou.

My Payot Brume Eclat Anti-Pollution Revivifying mist cu acid hialuronic si extract de super fructe de la Payot a fost o descoperire intamplatoare, l-am luat de pe Notino la inceputul anului si, chiar daca are si parfum in formula, imi place mult. Il folosesc atat pentru reimprospatare pe parcursul zilei, dar si ca sa imi fixez machiajului. Din gama asta am si serul pentru luminozitate, insa nu am apucat sa il incerc decat pe o perioada scurta.


Gama Oxygen-Glow de la Filorga a fost o surpriza pentru mine si am descoperit-o datorita celor de la Douglas, am folosit constant trei dintre produse: gelul de curatare (care imi place la nebunie si care ar fi ajuns si el in topul asta daca avea un ambalaj de fotografie, insa a avut un mic accident si arata cam urat), crema de ochi si masca pentru luminozitate care a si ajuns in topul asta. E un produs cu efect imediat si pentru tenul tern si neuniform chiar face o treaba buna, mie imi place mult si e foarte spornica.

Produsul cu protectie solara minerala de la Clinique are o formula care imi place mult, nu lasa filtru alb pe ten si pielea mea il tolereaza foarte bine, asa ca merita locul aici pentru ca este ceea ce am folosit vara asta si mi-a placut mult. Un alt produs care imi place mult este masca sub forma de spuma cu 30% vitamina C de la SVR (am luat-o de aici, nu stiu daca se gaseste si in alte locuri) - daca tolerati procente mari de vitamina C e foarte buna pentru uniformizare si luminozitate.


De la Jonzac imi place mult boosterul cu acid hialuronic din gama ReHydrate+, este un produs simplu cu o formula curata care aduce un plus de hidratare si care face ceea ce promite, este un produs potrivit pentru layering si in perioada asta e mai mult decat potrivit. Un alt produs care imi place mult este serul cu 2% alpha arbutin de la The Inkey List - am vazut ca l-au adus si la Sephora, asa ca acum este si mai usor de procurat. V-am povestit mai multe despre el saptamanile trecute, nu are alte minuni in el, dar pentru pete face ceea ce promite si are o textura foarte misto.

Am vrut sa includ si un produs de ingrijire asiatic in topul asta, dar mi-a fost asa greu sa ma hotarasc pentru ca am cateva care imi plac la nebunie. Pana la urma castigatoare a fost lotiunea Gokujyun Alpha de la Hada Labo pe care o gasiti la Glowrious - Cosmetice Asiatice pentru ca imi place la nebunie, are un pret bun si este foarte spornica. Are o formula interesanta cu 4 tipuri de acid hialuronic, elastina cu molecula mica, colagen, peptide, squalane si retinol si este baza mea pentru celelalte produse pe care le aplic seara.


Ati incercat vreunul dintre produsele astea? Voi ce produse misto pentru ten ati descoperit anul asta?

2 comentarii

  1. Gama pentru par de la Yves Rocher antipoluare și gama regenerativă cu extract de agave, sunt geniale și le-am descoperit întâmplator, prin intermediul unui giveaway pe care l-am câștigat. Am recumparat produsele și parul meu se comporta frumos. Tot anul asta am descoperit și samponul de la L’occitane, care de asemenea este o investiție buna. Pentru anul 2020 voi încerca și eu Filorca și Paula’s Choice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E asa bine cand descoperi produse care ti se potrivesc, sa le folosesti cu placere in continuare.

      Ștergere