7 intr-o saptamana #242

14.12.19


Am hotarat sa public astazi postarea asta pentru ca maine dimineata plec intr-o scurta aventura si nu am vrut sa sar iar peste. Zilele mele sunt din ce in ce mai aglomerate si de-abia apuc sa fac tot ce imi propun, dar mai e doar o saptamana de nebunie dupa care urmeaza liniste si pace (sper eu din tot sufletul). Diminetile mele incep in graba, nici macar de canile de ceai nu am mai avut timp sa ma bucur cum trebuie, dar incerc macar sa mananc inainte sa incep ziua si combinatia avocado - rosii cherry - seminte de canepa e una care momentan imi place.

Zilele astea am tot fost pe drumuri, asa ca am avut mereu in geanta o carte, un produs de hidratare si ceva gustari sanatoase ca sa ma ajute cand sunt plecata multe ore si nu vreau sa pierd timp aiurea sau sa consum chestii naspa. Crema de maini cu vanilie din editia limitata de iarna a celor de la The Body Shop imi place la nebunie si am mereu la indemana si Lip & Body Treatment Balm de la Paula's Choice pentru zonele uscate.

Serile am incercat sa ma deconectez cu lumanari parfumate si produse hidratante care sa ma ajute sa ma relaxez si sa imi ajut pielea sa faca fata vremii din perioada asta. M-am reintors la gama Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden si sunt cateva produse care imi plac mult si sunt mai mult decat potrivite in perioada asta. Am si citit mult in perioada asta, pentru ca mintea mea este intr-o stare foarte activa si mi-e destul de greu sa adorm.

Cei de la Elefant mi-au trimis o cutie plina de produse si sunt cateva extrem de interesante pe care vreau sa le incerc dintre cele pe care le-am primit, probabil o sa va spun si voua mai multe despre ele daca imi plac si ma conving ca merita sa le recomand. Am realizat ca nu prea v-am mai aratat pozele cu blanoasele mele, asa ca astazi e randul Leiei sa va arate moaca. Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru perioada urmatoare?

7 comentarii

  1. o săptămână asa si asa, apele nu. s tocmai linistite, dar mai s. au indulcit cu surprizele primite cadou 💕 mulțumesc mult in rest vine sezonu spalat gemauri prdele, taiat porc, pregătit... va fi cv treaba

    RăspundețiȘtergere
  2. O Săptămână destul de monotonă...putin agitată din cauza sărbătorilor care se apropie..un pic maifrumoasă datorită minunatului cadou pe care mi l-ai trimis...si pentru care îți mulțumesc încă o data din suflet... Iar săptămâna viitoare va fi agitată...cu siguranță..serbarea celui mic...curatenie...pregatiri... Distracție plăcută îți doresc

    RăspundețiȘtergere
  3. Săptămâna mea a fost o combinație între aglomerație temporară (momentan sunt în faza aceea de a avea speranță că zilele mele aglomerate își vor dovedi utilitatea cât de curând) și sentiment de nevoie de a fi ignorată deoarece nu vreau să dau nas în nas cu anumite mentalități. Poate voi vorbi și eu despre lucrurile astea pe blog, merită să fie citite de cei 2 - 3 cititori pe care-ai am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie despre ce simti, e cel mai bine. Oamenii rezoneaza cu asta.

      Ștergere
    2. Nu știu dacă este ok, dar uneori mi-e frică să vorbesc pe blog despre ceea ce simt sau prin ceea ce trec deoarece nu vreau să-i rănesc pe cei apropiați, deși ei sunt cei care m-au rănit în primă instanță. Probabil îți voi cere opinia asupra articolului de mâine dimineață când vei avea posibilitatea de a citi articolul. Mi-ar trebui o opinie sensibilă și pertinentă a cuiva care nu mă cunoaște deloc în viața „reală”.

      Ștergere