7 intr-o saptamana #244

29.12.19


Sper ca ati avut un Craciun asa cum v-ati dorit, ca ati putut sa faceti bucurii celor dragi si ca ei la randul lor v-au bucurat sufletul. Zilele mele au fost cu liniste si relaxare, au fost exact asa cum mi le-am dorit: cu lenevit, vizionat de filme amuzante, fara mancare care nu ma atrage, fara obligatii fara sens. Mancarea de Craciun nu m-a atras niciodata, asa ca meniul a fost cu totul altul, rasfatul a fost cu ciocolata calda si cookies. Ciocolata de la Whittard este rasfatul meu de sarbatori, pe cea cu caramel sarat am mai avut-o, cea alba a fost o surpriza extrem de placuta pentru ca eu mereu am preferat ciocolata alba. Ambele sunt delicioase, eu le fac cu lapte vegetal si ignor continutul de zahar pe care il au.

Am facut cateva vizite scurte si m-am jucat putin cu produsele de machiaj pe care le am, insa am observat o tendinta de a alege sa am o piele cat mai luminoasa si cu mai putin accent pe restul produselor, exceptia fiind rimelul pentru ca asa cum mai glumesc eu cateodata pe Instagram "the only drama I like is in my lashes". Rujurile nude sunt in continuare preferatele mele si de cele mai multe ori le combin cu glossuri si iese ceva ce imi place.

Serile mi le-am petrecut la caldura, cuibarita pe canapea cu o cana de ceai sau ciocolata langa mine si m-am uitat la multe filme, asa cum mi-am propus. Am ales numai filme usoare, de sezon, pentru ca am vrut doar sa ne relaxam si sa radem si ne-a prins tare bine. Am primit cateva lumanari parfumate extrem de interesante si cea de la Country Candle cu aroma de banana bread este delicioasa - gasiti lumanarile aici daca va intereseaza.  

Am primit cateva chestii extrem de misto, alese cu grija si m-am bucurat mult, insa astea doua produse de la By Terry mi-au facut inima sa bata mai tare pentru ca sunt exact ceea ce as fi ales si eu si nu ma asteptam sa le primesc. Asta a fost primul an cand eu n-am impachetat cadourile, nu am simtit sa fac asta si nici nu m-am fortat, insa am avut grija sa aleg cu atentie cadouri pentru oamenii dragi mie si sa ma bucur de bucuria lor cand le-au descoperit. Ceea ce mi-am propus zilele astea a fost sa fac doar ce simt si sa ma bucur pe mine, in primul rand. Si cred ca mi-a iesit intr-o buna masura, desi am facut si cateva compromisuri, care pana la urma fac parte din viata. 

Va plac cu o poza cu moaca obosita a Almei si astept sa imi spuneti in comentarii cum a fost saptamana voastra, cum ati petrecut zilele astea si ce planuri aveti pentru ultimele zile din 2019.

4 comentarii

  1. Am avut zile liniștite și relaxante, exact pe sufletul meu.Fara interacțiuni de complezență, fără stres. Am avut de Crăciun întâlnirea anuală cu verișoara mea care trăiește în Luxemburg și întotdeauna de Crăciun vine acasă, cu mătușa, unchiul și părinții mei.Am desfăcut cadouri, am dat cadouri, inclusiv animăluțelor din familie dar și păpică celor mai puțin norocoase de afară. De revelion vom sta acasă, eu , soțul, cățelul Toto și gașca de pisici. Nu simt nevoia să fac nimic special, va fi o masă simpla cum fac de obicei serile, însă ne vom răsfața cu prăjituri, biscuiți cu cafea și un vin spumos, cu multe filme și ciocolată caldă. Îți doresc din inimă un An Nou cu multă sănătate, bucurii și liniște sufletească. Te îmbrățișez cu drag. (Oana -Edith Imre)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa aveti si voi un an minunat, plin de clipe care sa ma incalzeasca sufletul si sa aduca numai zambete. :)

      Ștergere
  2. A fost muuult, mult mai bine decat in alti ani... Sincer nu credeam ca dupa vreo 10-12 ani [pt avea din nou starea de bine in perioada. Dar a fost bine, an simtit din nou spiritul de sarbatoare. N-a fost cine stie ce, dar macar a fost ceva. Am fost ajutor de Mos Craciun si m-am bucurat tare, tare mult. M-am bucurat mai ceva decat daca era pentru mine :)) Teoretic trebuia sa sar peste Mos la mine, dar mi s-a pus pata pe o bluza de casmir... indecent de scumpa pt mine :)) Dar am luat-o si nu regret, desi o voi primi abia la anul. Mi-a placut enorm ce ai scris, ma bucur ca sarbatorile tale au fost exact cum trebuiau sa fie, suna tare cozy ce ai povestit tu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa o porti cu placere, avem nevoie si de cate un rasfat d-asta din cand in cand. :)

      Ștergere