Water-Infusing Electrolyte Moisturizer de la Paula's Choice

17.12.19

Am asteptat cu nerabdare sa se lanseze crema asta noua de la Paula's Choice si dupa intrebarile pe care le-am tot primit pe Instagram de cate ori v-am aratat-o cred ca si voua v-a atras atentia si chiar merita. Water-Infusing Electrolyte Moisturizer este o crema de generatie noua, cu o formula de vis si dupa ce am incercat varianta mini am stiut ca vreau si varianta full size, chiar daca am multe alte produse pentru hidratare. O gasiti aici si daca aveti ten normal sau mixt o recomand fara sa ma gandesc, daca aveti tenul uscat puteti incerca Omega+ Complex Moisturizer care are o formula mult mai potrivita. 


Water-Infusing Electrolyte Moisturizer are o textura aerata si se topeste pe piele, fiind absorbita imediat. Formula este una de vis: ceramide, peptide, niacinamide, alge, prebiotice si electroliti minerali ce mentin nivelul optim de hidratare in straturile superioare ale pielii in timp ce retin moleculele de apa si nutrienti in straturile inferioare. Daca va confruntati cu un ten deshidratat crema asta e pentru voi, mie mi se pare ca "bate" Omega+ Complex Serum si stiti ca serul asta e printre preferatele mele de la Paula's Choice. 

Avand o textura atat de usoara, se poate folosi inainte de o alta crema hidratanta daca e nevoie de mai multi emolienti, dar se potriveste foarte bine si pentru folosirea dimineata inainte de aplicarea produsului cu protectie solara. Produsul asta este unul care m-a convins de la prima folosire si de fiecare data cand il folosesc imi place si mai mult. Eu v-am tot spus ca prefer texturile lejere si ca de obicei aleg seruri si fac layering, asta e printre putinele creme care stiu ca va ramane mult timp cu mine pentru ca imi place la nebunie.

Cei de la Paula's Choice au scos in ultima perioada multe produse noi, extrem de interesante, si se vede clar evolutia pe partea de ingrediente si texturi si pe mine asta ma bucura in mod deosebit pentru ca imi place la nebunie sa descopar ce apare nou in domeniul asta. Din cele 9 produse pe care le-au lansat anul asta eu folosesc 7 si asta cred ca spune tot, cele 2 pe care nu le-am incercat nu sunt pentru tipul meu de ten.


Ati incercat crema asta noua de la Paula's Choice? Cum vi se pare?

2 comentarii

  1. nu am incercat dar chiar vreau dupa ce termin ce am, stiu ca sunt bune, am ma avut ceva si am fost multumita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema asta e de vis, mie imi place tot mai mult pe masura ce o folosesc.

      Ștergere