Produse noi de machiaj de la L'Oreal

6.12.19

In ultima vreme ma tenteaza tot mai putin sa cumpar produse noi de machiaj pentru ca am deja foarte multe pe care le folosesc si care imi plac la nebunie, dar cand am vazut produsele astea noi de la L'Oreal mi-a cam venit pofta sa vad cum sunt pentru ca sunt pe gustul meu, asa ca m-am inscris - dupa foarte mult timp - la campania de testare a celor de la Buzzstore (daca nu aveti cont la ei si vreti sa testati diverse produse si sa va spuneti parerea va las aici invitatia). Am primit 4 produse si le-am incercat in ultimele saptamani si pentru ca imi plac m-am decis sa va povestesc si pe blog de ele.


Bambi Eye False Lash Mascara mi-a atras atentia inca de cand s-a lansat pentru ca rimelurile de la L'Oreal sunt printre preferatele mele si ochii mei sensibili le tolereaza foarte bine. Peria este una foarte usor de folosit si chiar reuseste sa prinda fiecare geana pentru a oferi un efect de gene ample, iar formula este una care imi place mult - nici prea umeda si nici prea uscata, se pot aplica mai multe straturi pentru a obtine efectul dorit fara riscul de a incarca genele sau a se faramita pe parcursul zilei.

Nuanta de negru este una intensa si arata foarte bine pe gene. Rimelul curbeaza foarte bine genele, le alungeste si le ofera un aspect foarte frumos, insa nu mi se pare ca exceleaza la capitolul volum. Pentru cineva cu gene dese si lungi poate fi alegerea perfecta pentru ca reuseste sa defineasca si sa mentina curbarea intreaga zi, insa daca aveti gene rare si nu asa lungi cred ca alte rimeluri de la L'Oreal fac treaba mai buna. Este un rimel care imi place si mi se pare potrivit in cazul meu pentru folosirea zilnica, dar nu este preferatul meu din ce-am incercat de la L'Oreal.


Rujurile nude sunt preferate mele si nu cred ca trebuie sa va mai spun asta, mai ales daca imi cititi blogul de ceva vreme. insa nu ma dau in vant dupa texturile mate pentru ca usuca buzele si nu arata tocmai bine. Ei bine, rujurile astea noi Color Riche Ultra Matte sunt altceva si m-au surprins mai mult decat placut. Formula pe baza de ulei de jojoba este una extrem de reusita si pe buze se simt extrem de placut.

Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult, dar chiar merita incercate. Nu sunt eu mare fana a mirosului rujurilor L'Oreal (preferinta personala dictata de ficatul meu sensibil), dar nu am ce sa le reprosez: nuantele nude sunt superbe - cele doua de mai jos sunt No Cliche si No Judgement, formula este cremoasa, pigmentatia este de vis si rezistenta pe buze este una buna, un mare plus pentru faptul ca nu usuca buzele si nu se strang inestetic in colturile gurii.


Infaillible More Than Concealer in nuanta 327 Cashmere este ultimul produs pe care l-am incercat si imi place mult formula - are o acoperire mare, dar este foarte usor si arata foarte natural pe ten. Pana sa il incerc am crezut ca n-o sa ne intelegem pentru ca eu prefer finishurile luminoase (acesta are un finish mat) si texturile usoare care lumineaza si ofera hidratare, dar - din nou - am fost surprinsa mai mult decat placut. Mi se pare ca L'Oreal a crescut mult in ultima vreme si produsele pe care le lanseaza sunt din ce in ce mai bune.

Nu stiu cate nuante sunt disponibile in Romania din cele 25 lansate in SUA, dar produsul asta e unul de trecut pe lista de incercat pentru ca este usor de folosit (aplicatorul mare chiar este de ajutor), se descurca bine cu cearcanele si imperfectiunile minore, arata natural pe ten si face ceea ce promite. Eu as vrea sa caut o nuanta pentru iluminare si sa o folosesc inainte de a aplica nuanta asta pe zona de sub ochi.


Ati incercat vreunul din produsele astea? Cum vi se par? Va plac produsele de machiaj de la L'Oreal?

7 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. In ultima vreme chiar mi se pare ca au lansat produse super interesante.

      Ștergere
  2. A. Foarte interesant rujul no cliche... Și rimelul bamby eye... Ma bu ur ca ți-au plăcut...

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele lor , dar rimelul asta laudat de atata lume nu cred ca merita pentru ca l-am vazut aplicat live pe stories la unele persoane si chiar nu mi se pare ca face mare lucru, parerea mea :)
    Anticearcanul in schimb ma tenteaza si pe mine .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii si tu de ce e asa laudat, e cum am scris: decent, nimic spectaculor. Alte rimeluri ale lor sunt mult mult mai misto.

      Ștergere
    2. * spectaculos, nici sa scriu nu mai vad de oboseala :)

      Ștergere